AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 George ευχαριστω ρε φιλε κ το αλλο παληκαρι,τωρα αν δεν ηταν απο το κουμπωμα της μια μνημης(δηλαδη αν οντως εκανε κλικ εκτος τι να πω - ακουω οτι θελω ) ,θα παω για αλλο τροφοδοτικο ,ευχαριστω για το λινκ ,αα τον υπ/στη τωρα τον πηρα ειναι καινουργιος κ επισης εχω ριξει κ αλλα λεφτα για τηλεοραση κ διαφορα περιφερειακα μην παω κ για τροφοδοτικο ακομα δεν τον πηρα γιαυτο το εψαξα,ας κοιταξω τι θα γινει σημερα κ αυριο ,δηλ. μην ηταν η μνημη αλλιως τροφοδοτικο . Ευχαριστω πολυ
Jofapc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 παντωσ για να ειναι τροφοδοτικο λιγο δυσκολο εκτος και αν ειναι τοσο μουφα---οχι οτι δεν φτανουν 400watt!!!
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ok ,ευχαριστω τον εχω ανοιχτο κ κανει εργασιες ωρες τωρα για να δω αν ξαναφαει κολημα .
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τα περισσότερα τροφοδοτικά πάντως (συνήθως τα μούφα -brand) χαλάνε από κακό σχεδιασμό και κακή κυκλοφορία αέρα.Στα περισσότερα αν το έχετε παρατηρήσει ο ανεμιστήρας χαλάει γρήγορα κ χάνει στροφές ή σταματάει εντελώς.Μετά σκάνε οι ηλεκτρολυτικοί και λιώνουν τα πηνία...Αλλά στο θέμα μας φίλε μου μάλλον η μνήμη που δεν είχε κουμπώσει καλά ήταν το πρόβλημα...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παιδια μαλλον ηταν η καρτα μνημης πηρα κ ενα σταθεροποιητη τασης για την πριζα μιας που ειχε πολλα συνδεμενα μαζι κ ολα οοοοκκκ .
palchang Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 απο την στιγμη που οπωσ ειπεσ κουμπωσε η μνημη ειδεσ καποια διαφορα? επισης δοκιασε αν εχεισ 2 μνημεσ να βγαλεισ την μια και αν εχεισ 2 δισκουσ να βγαλεισ τον ενα και φυσικα να ειναι αυτοσ που εχει το λειτουργικο μεσα..κανε αυτεσ τισ δοκιμεσ για να δεισ αν ειναι θεμα τροφοδοτικου..
palchang Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εννοω αυτον που θα αφησεισ πανω να ειναι ο δισκος με το λειτουργικο
Melissa_virus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ωραία αφού διορθώθηκε το problem τότε μια χαρά. Πάντος η 6800 είναι ιδιαίτερα φαγάνα. Ειδικά άμα είχες την 256mb memory την ultra που κάποια έκδοσή της ήθελε διπλή παροχή από το τροφοδοτικό. Επίσης κάπου είδα ότι έλεγες ότι η κάρτα γραφικών σου είναι στους 71 βαθμούς. ίσως να είναι λίγο ανεβασμένο αυτό. Εμένα είναι στους 56 ενώ παίζω παιχνίδι. Αλλά και πάλι μην ανησυχείς. Αντέχει να ανέβει και πολύ παραπάνω σε βαθμούς. Επιπλέον στην ίδια γραμμή έχεις το pc μαζί με το κλιματιστικό? Δεν πέφτουν οι ασφάλιες του σπιτιού σου?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Φιλε palchang αυτο θα το δοκιμασω με τη καθε μια μνημη ξεχωριστα κ εχω ενα δευτερο σκληρο δισκο 20gb θα του περασω εκει λειτουργικο , Melissa_virus οι ασφαλειες δεν πεφτουν αλλα χτες ενω νομιζα οτι ολα ενταξει ειπα να κατσω κ εγω μετα απο λιγες μερες να τον δουλεψω κ τα πηρα ,στην κοπελια μου δεν κολαει καθολου (ετσι μου λεει) μολις ομως εκατσα να βαλω σε live streaming τον αγωνα του Παο χτες ενω εχει φορτωση ξαφνικα κολλησαν δηλ freezaran τα παντα δηλαδη ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :whistle: .Επαννακινηση ολα κανονικα ,υστερα απο κανα 20αλεπτο παλι το ιδιο .Ε λεω δεν πα να το ανοιγω βαζω παλι τον βαζελο το αφηνω να δειχνει(οσο γινοταν γιατι buffare συνεχεια η συνδεση για τον αγωνα) κ παω μεσα με κατι φιλους μετα απο κανα δυωρω δεν ειχε κολησει τωρα τι συμβαινει ,μαλλον με δουλευει εμενα το μηχανημα η εγω ειμαι γκαντεμης η μου λεει ψεμματα η κοπελια για να μη με στεναχωρησει . Θα παω να βαλω ενα τροφοδοτικο καποια στογμη να τελειωνει η υποθεση ...
Melissa_virus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω τι να σου πω. Τα παιδιά πολλά σου πρότειναν πριν αλλά να πω την αλήθεια δεν τα θυμάμαι. Περίεργο γενικά. Τροφοδοτικό δεν μπορείς να δοκιμάσεις για την ώρα από ότι κατάλαβα. Οπότε θα σου έλεγα να ρίξεις μια γερή ματιά στο κουτί. Μήπως κάποιο καλώδιο ρεύματος δεν πατάει καλά. Μπορεί π.χ κάποιο καλώδιο να είναι συνδεδεμένο μαζί με ανεμιστήρα και στην έξοδό του να μπαίνει και πάνω στον δίσκο, και να έχει κάπως βγει από την θέση του. Το είχα πάθει πρόσφατα και έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι φταίει. Επίσης όσον αφορά τον δίσκο, μπορείς να περάσεις το hd tune και να κάνεις ένα test για bad sectors. Και ένα benchmark να δεις αν πάει καλά. Αν έχει αυξομειώσεις στην ταχύτητα. Γενικά όταν έκανες φορματ, πριν αρχίσεις να περνάς τα προγράμματα φαινόταν να λειτουργεί καλα? Μήπως και κάτι παίζει με κάποιο πρόγραμμα, κάποιον drivers? Τέτοια παγώματα του pciou είχα εγώ με την κάρτα ήχου creative. Κάποιος new driver που είχα περάσει κάποιο πρόβλημα δημιούργησε. Απο antivirus πιο έχεις? Firewall? Πάντος γενικά πολλές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ απλό. Μπροστά στα μάτια μας και να μην το βλέπουμε.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 avast ,zonealarm,λειτουργουσε αψογα μετα το φορματ,στο device manager δεν μου βγαζει κατι λαθος η να λειπει κανενας οδηγος. Οταν ξαναπαω σπιτι της θα τον ξαναανοιξω κ θα δοκιμασω αυτο με το hdtune .Θα σας πω τις εντυπωσεις μου ,ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.