AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδια εχω εναν amd athlon x2 2 giga μνημη κ gforce 6800 απο οτι θυμαμαι για την καρτα γραφικον κ τροφοδοτικο 400watt,ο υπ/στης δεν ειναι δικος μου αλλα της κοπελιας μου.Λοιπον εχω συνδεσει πανω ενα πληκτρολογιο ps2 πως λεγεται κ ενα usb ποντικι. Εκανα φορματ διοτι ηθελε να περασουμε Ελληνικα xp hοmε οκ ως εδω. Ξαφνικα ενω εχουν περαστει drivers κ εκει που ασχολουμουν με το ιντερνετ κολλαει ,φριζαρει η οθονη κ δεν ανταποκρινεται ποντικι - πληκτρολογιο(ενα ledaki του πληκτρολογιου ειχε μεινει συνεχεια ανοιχτο μεχρι που εγινε restart) ,τι να κανω του κανω restart μου εμφανιζει το λογοτυπο του windowsxo αναβοσβηνει η οικονα για μια στιγμη κ μαυριζει που παει να πει οτι θα μπει στην αρχικη οικονα της εισοδου αλλα τιποτα παραμενει μαυρη κ ο σκληρος δειχνει οτι φορτωνει ,το αφηνω κανα 5λεπτο τιποτα...Ε ξανακανω επ/ση κ παταω safe mode μπαινει αλλα δεν ανταποκρινονται παλι ποντικι κ πλη/γιο. Ε τοτε καν ξανα φορματ ολα καλα μεχρι που μετα απο καμια μιαμιση ωρα μου κολησε κ τι κανω ,τον κλεινω απο το κουμπι του πατημενο ,κλεινω το on/off του τροφοδοτικου,βγαζω πληκτρολογιο -ποντικι τα αλλα τα εχω αφησει επανω ,ξαναανοιγω το on/off του τροφοδοτικου τοτε βαζω το ποντικι κ το πληκτρολογιο κ τοτε δουλεψε αλλα μεχρι να το ξανακανει . Απο τοτε δεν ξερω τι μπορει να φταιει κ το κανει μηπως το τροφοδοτικο? Το software λοιγο δυσκολο,στην ιδια μπριζα εχω κ ενα κλιματιστικο παιζει ρολο(δεν νομιζω ). Πειτε μου γιατι ειναι κ η πεθερα απο πανω που τις αρεσει να ασχολειται κ θα με ... . Να παω να αγορασω αλλα μεγαλυτερο τροφοδοτικο,να αλλαξω μπριζα το κλιματιστικο κ να παρω ενα σταθεροποιητη τασης ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 400W ειναι σχετικα λιγα (ειδικα εαν ειναι μουφα το τροφοδοτικο) για την 6800 και διπυρηνο επεξεργαστη. Τετοια κουλα προβληματα ειναι συνηθως προβλημα τροφοδοσιας. Ειδικα οταν λες οτι οταν κλεινεις το διακοπτη του τροφοδοτικουκαι τον ξαναανοιγεις και δουλευει και οταν μπαινεις σε safe mode (δλδ δε φορτωνουν drivers για τη καρτα γραφικων κτλ) και παλι δουλευει. Δε ξερω, εγω πιστευω τροφοδοσια ειναι, παιδια τι λετε? Θελω να μου πεις 2 πραγματακια ακομα. Βαλε το προγραμμα everest (ή μπες στο BIOS) και πες μας τι τασεις λεει οτι δινει το τροφοδοτικο σε ολες τις γραμμες (3,3/5/12). Επισης πανω στο αυτοκολλητο του τροφοδοτικου μπορεις να μας πεις ποσα Α λεει οτι δινει στη +12 γραμμη καθως και τη μαρκα του?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Σευχαριστω για την απαντηση αλλα θα παω αυριο το πρωι εκει ,οποτε θα το κανω τοτε με τα everest κ θα σου γραψω τις τροφοδοσιες.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδια λοιπον το ανοιξα μηπως δω κανα καμενο πυκνωτη η δεν ειχε κουμπωσει κατι καλα ξαφνικα οπως πατουσα της καρτες μνημης ο ενας λες κ κουμπωσε εκανε κλικ λετε να ητταν αυτο ? Οι θερμοκρασιες VCOREA : 1,31 , VCOREB : 1,46 , 3.3V : 3,35V ,5V5B : 5,22 K VBAT : 3,09 . Απο θερμοκρασες o ο ενας 28 κ ο αλλος 27' C k η GPU 71' C ταχυτητα cpu fan : 2835 Eπισης παιδια εχει εναν ανεμνηστηρακι το οποιο δεν ειναι συνδεδεμενο διοτι δεν χωραει στο τροφοδοτικο,ειναι ολες χρησιμοποιημενες. Μπορω να το συνδεσω στο motherboard πανω που εχει θυρα ρευματος εφαμιλη με αυτη ? Παιδια βοηθηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Θελω screenshot ή φωτο απο το BIOS για να δω και τα βολτ της 12ρας γραμμης καθως και τις θερμοκρασιες σωστα γιατι δε καταλαβαινω τι ειναι ''ο ενας'' και τι ''ο αλλος''. Επισης ολα τα "VCOREA : 1,31 , VCOREB : 1,46 , 3.3V : 3,35V ,5V5B : 5,22 K VBAT : 3,09 ." δεν ειναι θερμοκρασιες αλλα βολτ. Α και δε μου απαντησες στη τελευταια ερωτηση.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Επισης πανω στο αυτοκολλητο του τροφοδοτικου μπορεις να μας πεις ποσα Α λεει οτι δινει στη +12 γραμμη καθως και τη μαρκα του? Λοιπον η μαρκα ειναι premier model:dr-8400btx max 400watt current dc +12v , +12v2 -12v outport 14A , 13A 0,3A
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Premier = μουφα μαρκα (γνωστη σχετικα παντως) Αφου εχει 2 γραμμες λογικα δεν επρεπε να ειχες προβλημα, αλλα με τα χρονια μπορει να τα παιξε... Θελω ακομα τα βολτ που δινει στη +12 γραμμη (δες απο το BIOS ή απο τη ''φουλ'' εκδοση του Everest).
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εδω εχω τις photo που ζητησες απο το everest κ πατησα test κ η cpu πηγε στα υψη ,οταν το σταματησα το τεστ ξαναεβγαλα φωτο,πες μου τι αλλο θελεις να δεις η αν εχω ξεχασει κατι ,ευχαριστω.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 κ αυτη που ξεχασα .Οι τελευταιες τρεις απο οτι θυμαμαι ειναι οι τιμες οταν ειχα σταματησει .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μπορεις να δεις τις φωτο?Διοτι τις μικαραινει με την επισυμανση
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Έκανες που έκανες τον κόπο να ανεβάσεις τις φωτογραφίες, δεν τις ανεβάζεις τουλάχιστον κάπου που να ναι σε κανονική ανάλυση/μέγεθος για τις δούμε κιόλας (βασικά να τις δει ο GeorgeMan ); edit: Δοκίμασε να τις ανεβάσεις εδώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ναι βρε βαλτες καπου γιατι δε βλεπω χριστο... Ρε συ αντωνελλο για τροφοδοσια δε παμε?
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εγώ λέω να πάμε για κανα μπανάκι γιατί δεν την παλεύω άλλο Δεν είμαι σίγουρος, γι αυτό δεν ανέφερα κάτι. Επίσης δεν κατάλαβα αν κάτι άλλαξε στη συμπεριφορά του υπολογιστή μετά το κούμπωμα της μνήμης.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 απο το bios +12v 12,24 ,οκ? Η θερμοκρασια των δυο cpu ειναι 24 κ 26 κ cpu σκετο 42!!! ?Ειναι οκ? Αν μπορεις πες μου κ για το ανεμνιστηρακι του κουτιου ,να το συνδεσω πανω στην μητρικη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ρε γαμωτο φαινονται φυσιολογικα (αν και δε μπορω να δω τις φωτογραφιες). Εχω προβληματιστει πραγματικα... Το ανεμιστηρακι τι συνδεση εχει? 3pin ή 4 pin? Εαν εχει 4pin και δε σου περισσευουν απο το τροφοδοτικο βισματα παρε κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751380
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.