BloodRider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που ζητάω αλλά θέλω να μάθω...αν γίνετε να κάνω τον σκληρό μου σε 2 partition π.χ. 200GB και 50GB....και μόλις πάω να κάνω format να διαγράψω ότι έχω στα 200GB και να αφήσω όλα τα αρχεία που είναι στα 50GB???? 'Άμα λέω βλακεία sozz:-D
BloodRider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δηλαδή θα τον κάνω partition σε 2 μέρη και μετά μόλις πάω να κάνω format εκεί που μου λέει για διαμερίσματα θα έχει 2 και μετά εγώ θα διαγράψω σε αυτόν που είναι τα windows και μετά κλασσικά θα συνεχίσω το format????
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δηλαδή θα τον κάνω partition σε 2 μέρη και μετά μόλις πάω να κάνω format εκεί που μου λέει για διαμερίσματα θα έχει 2 και μετά εγώ θα διαγράψω σε αυτόν που είναι τα windows και μετά κλασσικά θα συνεχίσω το format???? Ξέρεις, στο παρελθόν είχα εγκταστήσει 2 λειτουργικά συστήματα σε διαφορετικά partiotions...Linux mandriva και Windows XP SP2...Bέβαια ώσπου να δώσω σωστές διαστάσεις (size) στο καθένα, πήρε χρόνο και δεν έκανε boot...Τώρα όμως βγαίνει ο boot manager με τις επιλογές και μπορώ να διαλέξω ποιο από τα 2 λειτουργικά θέλω...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πρέπει να δεις τι partitions θα διαγράψεις γιατί εάν σβηστούν αρχεία που χρησιμοποιούνται για εκκίνηση, τότε δεν θα μπορείς να μπεις σε windows... Άρα θα πρέπει να κάνεις πάλι format και εγκατάσταση...
Mr V Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 οπως λεεει και ο φιλος απο πανω θες partition magic.ειναι πολυ ευκολο στην λειτουργια και δεν θελει ουτε format ουτε τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.