De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μπορείτε να δείτε το πρώτο μου πόστ τι είπα στο παλικάρι. Αλλα δεν μπορώ να πώ γέλασα αρκετά με κάποιους πονηρούς και ειδικούς στον τομέα της μηχανολογίας. Άκου να πηγαίνει πρώτα η Ιαπωνία και μετά η Γερμανία!!!! Γιατί το αμφισβητείς?Πότε θυμήθηκε ο Γερμανός να δώσει μερικά άλογα παραπάνω στις μπέμπες, που είσαι και fan, επειδή σερνόντουσαν?Μην αρχίσεις και μου λές για ποιότητα κατασκευής ,ασφάλεια αμαξώματος κτλ εκεί ο Γιαπωνέζος υστερεί.Πες μου γιατί μόνο γερμανός είναι μπροστά μηχανολογικά..
dimitris74 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 το μυστικο στην αξιοπιστια ενος αυτοκινητου ειναι να το αγοραζεις οταν κλεινει ο κυκλος της ζωης του σε περιπτωση που δεν σε ενδιαφερει η τιμη μεταπώλησης. οτι αυτοκινητο και να αγορασεις στο τελειωμα της ζωης του εχει περασει αρκετα beta testing ωστε να μην σε αφησει ποτε στον δρομο. ετσι οπως εχουν γινει σημερα τα αυτοκινητα οτι και να παρεις το ιδιο πραγμα ειναι. εχουν γινει παντου συμφωνιες σε ολες τις εταιρειες και στο μελλον θα μιλαμε για συγκεκριμένα πατώματα και απλα θα αλλαζουν τα σηματα της εταιρείας. το προσφατο παραδειγμα c1-aygo-107 δειχνει τις εξελίξεις. τελος επειδη εχει παρανοηθεί το θέμα, τα αυτοκινητα που βλέπεις σημερα στον δρόμο πχ η νεα Laguna που βγηκε πριν λιγο καιρό ειναι Project που τρεχει τουλάχιστον μια πενταετια πίσω ισως και περισσοτερο. ετσι βλεπουμε πολλά περίεργα πχ το fabia να εχει το πατωμα του επομενου polo γιατι βγηκε οταν ειχε σχεδιαστει το πατωμα και δωθεί το ok για την παραγωγη του ενω το polo κυκλοφόρησε πολυ αργότερα με το καινουριο πατωμα.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Και προς τι η αποστροφή προς τα τουρκικά συναρμολογούμενα αυτοκίνητα?Μόνο κ μόνο επειδή είναι η τουρκία?Αν ήταν δηλαδή ιρλανδία θα ήταν καλύτερα?Καιρός να το χωνέψουν κάποιοι ότι η Τουρκία στηρίζεται στην Βαριά βιομηχανία και παράγει σχεδόν τα πάντα και τα περισσότερα σε πολύ καλές ποιότητες.Κάτι που στην Ελλάδα έχουμε ακόμα μεσάνυχτα.Δεν ξέρω κάν αν αξίζει καν να αναφέρουμε τον όρο βαριά βιομηχανία στον τόπο μας.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Χεχ εγω να βοηθησω πηγα στο αρχικο μου ποστ, αλλα οπως καθε ελληνικο φορουμ που γραφουν Ελληνες ετσι και αυτο διακρινεται για τους παντογνωστες, ξερολες και ειρωνες που δεν εχουν κανενα προβλημα να βγουν off topic απλα και μονο για να αποδειξουν κατι απτα παραπανω, λεγοντας και απαντωντας σε κατι τελειως ασχετο απο το αρχικο topic.. Εχεις δικιο παντως. :/ Και υπάρχουν και άλλοι που λένε ό,τι μπαρούφα τους έρθει στο κεφάλι που όταν τους δείξεις το φεγγάρι κοιτάζουν τη παρανυχίδα στο δάκτυλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Και υπάρχουν και άλλοι που λένε ό,τι μπαρούφα τους έρθει στο κεφάλι που όταν τους δείξεις το φεγγάρι κοιτάζουν τη παρανυχίδα στο δάκτυλο. Οτι πεις.-
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Οτι πεις.- Τελικά κατάλαβες τη διαφορά πλατφόρμας Α5 και αυτοκινήτου Α5;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τελικά κατάλαβες τη διαφορά πλατφόρμας Α5 και αυτοκινήτου Α5; Κουραζεις :/
tomasss Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ε δεν τρώγεστε! Φτάνει πια αυτή η ανόητη διαμάχη! Για γέλια είστε! Με @@παριες θα ασχολούμαστε? Δεν θα απαντήσετε τελικά αν είναι καλό να διαλέξει Punto ή κάτι άλλο? Βοηθείστε τον ενδιαφερόμενο σε αυτό το topic και ανοίξτε άλλο για την χαζοδιαμάχη σας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Η γνώση προϋποθέτει κούραση. Τουλάχιστον έμαθες κάτι ή τσάμπα κουράστηκες και πιστεύεις τις ίδες μπαρούφες ακόμα; Κοίτα! Μια γωνία! Πας να δεις αν έρχομαι; Ατακες γυμνασιου λυκειου.. Και? Παλι στο 0 παραμενεις. Το τι εμαθα εγω ξερω.. Και σιγουρα δεν εμαθα τπτ απο σενα, που λιγα ποστ πριν δεν ηξερες τι κοινα εχουν τα SEAT με τα VW και τα AUDI. Αυτα σε κανα χαζο πιτσιρικι και αν ψαρωσει κι αυτο με τις αρλουμπες και τις ασυναρτησιες σου Και αυτο που σου ειπανε περι ψυχοπαθειας ξερεις κατα βαθος οτι σε προβληματιζει, αλλο που πισω απτην οθονη βριζεις κλπ. Αραγε in real να εισαι τοσο μαγκας? Και επειδη η απαντηση σου ειναι απολυτως προβλεπομενη, σου απαντω εγω εκ των προτερων και σου λεω οτι σιγα μη καθομαι να σπαταλαω το χρονο μου ψαχνοντας in real ανασφαλη και προβληματικα ατομα που βγαζουν ολα τους τα προβληματα πισω απο την σιγουρια της οθονης τους και της αποστασης απο αυτον που βριζουν. Ασχολουνται πολλοι ψυχολογοι με αυτου του ειδους την ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορα, εχουν γινει διαφορες ερευνες κλπ, οποτε ισως βοηθηθεις αν απευθυνθεις στα καταλληλα ατομα. Αντε τι θα γινει τωρα?Θα τελειωσει το παραληρημα ή θα με βαλεις να ψαχνω ηρεμιστικα στο google να σου προτεινω 4-5? Αντε κανε κανα μπανιο να δεις καμια γυναικα (εξ αποστασεως) να χαλαρωσεις λιγο. Καριεριστα των φορουμ. Φιλικα :>
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Άρχισα να σε βαριέμαι. Δε μας λες καμιά άλλη σοφία για αυτοκίνητα; Και τελικά έμαθες να διαβάζεις για να καταλάβεις τη διαφορά αυτοκινήτου και πλατφόρμας; Εδιτ: Δεν παίζεις δίκαια, γράφεις μαλακίες και μετά όταν τις διαβάσουμε πας και γράφεις στα μουλωχτά και άλλες. Στο προκείμενο αγόρι μπορείς να απαντήσεις; Είναι ίδιο το Passat CC Με το Audi A5 ή μαλακίες μας λες 2 μέρες; Άσε τις κρίσεις για αυτούς που με γνωρίζουν εδώ μέσα. Εγώ απλά διασκεδάζω να σε κάνω ρόμπα για τις μαλακίες που έχεις γράψει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εδώ φαίνεται σταδιακά η διαφορά: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ +++100
iced Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ρε σεις δεν πατε καλα μου φαινεται.... Αντι να κατσετε και οι δυο να ακουσετε προσεκτικα εναν που φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι γνωστης, τα βαζετε μαζι του? Εσεις ο μονο που κανετε ειναι να παπαγαλιζετε περιοδικα? Ηρεμηστε λιγο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πολύ απλά έγραψες κάποιες μαλακίες. Έρχεται κάποιος και σου το επισημαίνει. Επιμένεις. Σου δείχνει το λάθος σου. Και μετά αντι να παραδεχτείς ότι λες μαλακίες πας να βγάλεις τον άλλο τρελλό. Ευτυχώς που σου θυμίζω εγώ τον ξάδερφο ε; Μπλα μπλα μπλα...Τα ιδια και τα ιδια. Και σου ειπα οτι τη χαρη να ξαναμιλησω μαζι σου για αυτοκινητα δε στη κανω. Μεχρι και link εκατσα και σου δωσα για να σου αποδειξω οτι λες @@ριες, τι αλλο θες τρομαρα σου? Με ημιμαθεις και ξεροκεφαλους δεν εχει νοημα κανενος ειδους συζητηση και αν ηξερα εξ αρχης τι παλικαρι εισαι δε θα εμπαινα καν στο κοπο να απαντησω. Λοιπον για τελευταια φορα. Επειδη εισαι ικανος να λες τα ιδια και τα ιδια μεχρι του χρονου και επειδη δεν τραβαει ολος ο κοσμος τα ζορια σου, εγω θα σταματησω να απαντω εδω περα και θα σου αφησω οσο χωρο θες να βρισεις, να κανεις οτι quote γουσταρεις και γενικως να πεις οτι μλκια σου κατεβει. ps. Δεν εχει δικο του εργοστασιο το Group Vag στην Τουρκια ε? Μονο εξαρτηματακια παιρνει απτη Τουρκια οπως ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες. Α ρε παντογνωστη... Αντε ξεκινα νεα ιστορικο-τεχνο-ηλεκτρονικο-επιστημονικη αναλυση τωρα (ασχετως που τα μισα ειναι @@ριες για το θεαθηναι και δεν ισχυουν καν). Εγω δεν απαντω αλλο σε αυτο το thread, οποτε εισαι ελευθερος!
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Επειτα, ειπα παραπανω οτι passat cc και Α5, βασιζονται στο ιδιο σασι και μου το εκανες quote και εγραφες παλι κατι για fail. Τελικα τωρα γραφεις "To Passat (και το CC) βασίζεται στην Α5 πλατφόρμα". Και καθομαι και συζηταω ακομα μαζι σου? Εσυ αγορι μου δε κανεις συζητηση, αλλα αλλαζεις τα λεγομενα σου ανα 2ο post και κανεις τον εξυπνο ειρωνευομενος κλπ. Βρε αντε γεια που σου λεω και πολυ ασχοληθηκα! Τωρα εισαι ελευθερος να γραψεις οτιδηποτε, δεν εχω κανενα αλλο λογο να σου απαντησω σε οτιδηποτε πεις :> Μια και αναφέρεις link, να μερικά μπας και μάθεις τίποτα για τις μπαρούφες που πετούσες εχτές. Audi MLP/B8 Platform (Audi A4, A5, Q5) VW Group A5 Platform(Audi A3 Mk2, Audi TT, Audi Q3, Seat Altea, Seat Leon, Seat Toldeo, Skoda Octavia Mk2, VW Touran, VW Caddy, VW Golf, VW Gold Plus, VW Eos, VW Tiguan, VW Jetta, VW Passat, VW Passat CC) Audi C6 Platform(Audi A6, Audi A6 Allroad) Καμία σχέση με αυτά που αναφέρεις λοιπόν. Έλεγες κάτι για ημιμάθεια; Μπορείς να με ξαναπείς ξεροκέφαλο, ημιμαθή, ψυχασθενή αλλά και πάλι αυτά που έχεις πει θα μείνουν μπαρούφες και πάλι δίκιο θα έχω. Εδιτ: Έλα μην πω τίποτα με τα εντιτ. http://en.wikipedia.org/wiki/Audi AUDI AG Headquarters: Ingolstadt, Germany Production Locations: Germany: Ingolstadt & Neckarsulm; Hungary: Győr; Belgium: Brussels; Brazil: Curitiba; China: Changchun
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Και μιας και ανεφερες Audi ως καλα αμαξια ενω VW και SEAT ως αμαξια που ολοι θελουν να τα πουλησουν, να σου θυμισω οτι AUDI=SEAT=VW=Skoda. Ολοιδια αμαξια ειναι με διαφορες κυριως στη διακοσμηση,τον εξοπλισμο και την πολυτελεια. Μηχανικα/Ηλεκτρονικα/Σασι ειναι ιδια και στισ 4 μαρκες. Ναι ολόιδια είναι... Πεθαίνω να ακούσω με πιο Seat ή Skoda έχει ίδιο σασί το Α4. Και το Α5. Και το Α6.... VW Group A5 Platform(Audi A3 Mk2, Audi TT, Audi Q3, Seat Altea, Seat Leon, Seat Toldeo, Skoda Octavia Mk2, VW Touran, VW Caddy, VW Golf, VW Gold Plus, VW Eos, VW Tiguan, VW Jetta, VW Passat, VW Passat CC) Ωραιος. Για αυτο ειπα οτι δε χρειαζεται να σου απανταω εγω. Μονος σου απαντας στις μπαρουφες που ελεγες χθες και μαλιστα με links. :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.