Προς το περιεχόμενο

Κακοσμία ποδιών - Υπάρχει λυση?

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικά όχι, για κάποιο λόγο δε μπορώ να το βλέπω.

Δευτερευόντως αναφερόμουν στην ασύλληπτα παραστατική περιγραφή και φαντάστηκα αμέσως foot fisting κτλ και γενικά, ο καφές που πίνω μόλις έγινε λιγότερο θελκτικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω να δεις. κοιτα να δεις αμα θελεις να ειναι μαλακα τα ποδαρακια μας κτλ πρεπει να δεχτεις να φοραμε αποκλειστηκα και μονο αθλητικα. θες; κατα τ αλλα κανουμε οτι μπορουμε
Ανικειμενικά τώρα. Τα αθλητικά είναι τα καλύτερα παπούτσια.

Όχι και φιστινΓΚ ρε μάστορη, με προσβάλλεις.Φετισ ναι.Το δαχτυλιδάκι πάντως αν και λεπτομέρεια είναι ομορφούτσικο.

Όχι και φιστινΓΚ ρε μάστορη, με προσβάλλεις.Φετισ ναι.Το δαχτυλιδάκι πάντως αν και λεπτομέρεια είναι ομορφούτσικο.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

XAXA.Γιατί ρε; Δεν είναι καλή φάση; =ρ

Οχι, γιατι όλως περιέργως το φοράνε μόνο τσερνομπιλιάρες στις οποίες αυτό το δάχτυλο είναι μεγαλύτερο απο όλα τα υπόλοιπα, προφανώς θέλοντας να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες να ΜΗΝ το προσέξουμε. Μπλιάχ που λέει και ο λούφιστερ.

Βασικά, τόση ώρα διάβασα το "δαχτυλάκι στο κωλοδάχτυλο του ποδιού" και είχα καταλάβει αυτό που λέει ο νταμπάς από πάνω, το μεγαλύτερο μεσαίο δάχτυλο. Σε αυτό αναφερόμουν.

Δαχτυλίδια κτλ, δε με ενοχλούν, αρκεί το ΝΥΧΑΚΙ να 'ναι άβαφο. Γενικά μόνο 2 ζευγάρια πελμάτων ως τώρα μου έχουν δημιουργήσει τάσεις ποδολαγνείας, σε γενικές γραμμές από αστράγαλο και κάτω, δεν ασχολούμαι.

Γιατί ρε, να το κοιτάτε και το κάτω.Σκάω χαστούκια στη μάπα μου κατα τη διάρκεια.Εντάξει βλέπω πολλές τσόντες αλλά τα 'χω κάνει.

Λόγω αισθαντικής ρινίτιδας/αποφρακτικής αοσμίας/άλλος φανταστικός όρος που υποδηλώνει το υψηλό επίπεδο ουαοσύνης που πρέπει να απαρτίζει ένα γυναικείο πόδι για να αποτελέσει ερωτογενή ζώνη στα ξενέρωτα μα διεισδυτικά μου μάτια.

Το δαχτυλιδάκι στο ποδοδάχτυλο είναι απλά κακό. Είναι κακό από μόνο του, αλλά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε ένα ίσιο δάχτυλο να το φοράει το κάνει ακόμη πιο μπλιαχ.

Το ίδιο μπλιαχ και χειρότερο, κάνω όταν βλέπω κοπελίτσες (και αγοράκια ενίοτε) να βγάζουν την σαγιοναρίτσα που φοράνε, να ανεβάζουν το καθαρό καποιεςφορεςσυνηθωςοχι ποδαράκι τους επάνω στην καρέκλα και να παίζουν με τα δάχτυλα. Να καθαρίζουν τα νύχια και άλλα τέτοια όμορφα.

Γενικά, τώρα που τα θυμήθηκα όλα αυτά, πάω να ξεράσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...