Προς το περιεχόμενο

Κακοσμία ποδιών - Υπάρχει λυση?

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ έχω 1 αθλητικά που φοράω συνέχια μέχρι να βγάλουν τα λεφτά τους (:P:P:P) και 2 από παντόφλες γιατί το καλοκαίρι πιάνουν φωτιά...! Μόλις δείξουν σημάδια φθοράς (μετά από 4 μήνες μέσο όρο!!) αντικαθηστώνται από καινούρια αυθημερόν ίδιας απαράμιλης ποιότητας (admiral 40-50 ευρώ)...

Καλά με παπούτσια θα ασχολούμαστε.. σιγά τα βγα... άμα κάνεις μπάνιο και τα αφήνεις να αερίζονται δεν παραπονιέται κανείς από τους γύρω οσμώμενους...!!

Με 22 ζευγάρια σε λίγο θα στελεχωθεί τμήμα επιλογής και αξιολόγησης υποδημάτων αναλόγων για κάθε περίσταση..!

(και μη μου την πείτε για την ορθογραφία)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Gehwol είναι πράγματι γαμώ, την έχω κι εγώ σε κρέμα. Απ' ότι θυμάμαι όμως στην Ελλάδα τη βρίσκεις ψιλοδύσκολα και η τιμή είναι τσιμπημένη. Πάντως υπάρχει ολόκληρη σειρά, από αντιμυκητιακή μέχρι ποδόλουτρο για κουρασμένα ποδαράκια.

Δεν είναι ουτεκάν σνομπ η ερώτηση, για αν μην παρεξηγηθώ, αλλά αγοράκι και 19 ζευγάρια?? Παίζει? Εντυπωσιακό και περιέργο μαζί.

παλιοτερα που δεν επαιζε φραγκο ειχα το πολυ 2 ζευγαρια, αργοτερα οταν αρχιζαν και επαιζαν φραγκα το 6μηνο αγοραζω 1-2 ζευγαρια αλλα οχι και να μας βγαλεις και gay επειδη εχουμε αρκετα shoes ελεος

παλιοτερα που δεν επαιζε φραγκο ειχα το πολυ 2 ζευγαρια, αργοτερα οταν αρχιζαν και επαιζαν φραγκα το 6μηνο αγοραζω 1-2 ζευγαρια αλλα οχι και να μας βγαλεις και gay επειδη εχουμε αρκετα shoes ελεος

δικιο εχεις

Α Ευάκι οτι μας βολεύει ε;

Λοιπόν εγώ θα πω το άλλο:

''Το π...η σπάταλος που είναι!!!!'' =ρ

Μη παρεξηγηθεί.Πλακίτσα.

Α Ευάκι οτι μας βολεύει ε;

Λοιπόν εγώ θα πω το άλλο:

''Το π...η σπάταλος που είναι!!!!'' =ρ

Μη παρεξηγηθεί.Πλακίτσα.

δεν το ξερεις πως οι γυναικες κοιταζουν τα shoes σε εναν αντρα

Πού να μην έλεγα και "Δεν είναι ουτεκάν σνομπ η ερώτηση, για να μην παρεξηγηθώ".

αλλα οχι και να μας βγαλεις και gay επειδη εχουμε αρκετα shoes ελεος

Ε καλά, ΑΝ σε έβγαζε κάτι το κορίτσι, γκέη θα σε έβγαζε, όχι φοροφυγά και κτηνοβάτη. Μην ψαχνόμαστε να αρπαχτούμε, δεν σε έβρισε κανείς -και μένα δε θα γούσταρα να με πούνε ΜΠΑΟΚΤΖΗ αλλά δε θα το 'παιρνα και για εκούσια προσβολή.

Και είναι περίεργο και ασυνήθιστο για άνδρα να έχει τόσα παπούτσια, τι να κάνουμε τώρα =ρ

Καλά ναι.Είμαι τόσο όργιο που κοιτάω και τα δάχτυλα των ποδιών.Οπότε αφήστε τα παπούτσια και κάντε καμιά πλαστική να τα ισιώσετε, ή τρίφτε καμιά φτέρνα να μαλακώσει και πάτε κάντε και κανένα περιποιήμενο Γαλλικό.Επίσης το δαχτυλιδάκι στο κωλοδάχτυλο του ποδιού είναι +.Αυτά.

Θέλω να πεθάνω πολύ.

εγω να δεις. κοιτα να δεις αμα θελεις να ειναι μαλακα τα ποδαρακια μας κτλ πρεπει να δεχτεις να φοραμε αποκλειστηκα και μονο αθλητικα. θες; κατα τ αλλα κανουμε οτι μπορουμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:08 ----------

XAXA.Γιατί ρε; Δεν είναι καλή φάση; =ρ

οχι δεν εχεις απαιτησεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...