slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ανοησίες,που το άκουσες αυτό? θα το διάβασε στο internet. Ρε αλήτες! Εννοούσα πως πολλές φορές αντιμετωπίζουμε κακοσμία ποδιών αλλά δεν τα πλένουμε όσο συχνά θα έπρεπε,με αποτέλεσμα η κακοσμία να μένει και να ψάχνουμε το αίτιο. Αμέσως αμέσως...
foufoutios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Αφου τα πλυνεις, σκουπισε τα πολυ καλα για να μην αφησεις υγρασια πανω Βοηθαει απο οσο ξερω.. (οχι απο προσωπικη εμπειρια )
skiabox Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ειμαι στο 2ο πλυσιμο σημερα....για να δουμε....
wert Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ειμαι στο 2ο πλυσιμο σημερα....για να δουμε.... Τρίψτα και με γυαλόχαρτο Νο8 μέχρι να δεις κάτι κόκκινο. Θυμήσου την σοδούλα που έλεγα. Αν δεν το πιστεύεις κάνε απλά μια δοκιμή.
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 [...]Θυμήσου την σοδούλα που έλεγα. Αν δεν το πιστεύεις κάνε απλά μια δοκιμή. Δε θα φουσκώσουν;
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ειμαι στο 2ο πλυσιμο σημερα....για να δουμε.... Μούλιασε τα πόδια σου σε μια λεκάνη με νερό και λίγο betadine (αντί για απλό σαπούνι) για να γίνει σωστή απολύμανση
JERY Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Aν εχεις μυκητες το απλο πλυσιμο δεν κανει τιποτα. Ζητα στο φαρμακειο βορυκο οξυ.Ειναι σκονη να τη βαζεις στα παπουτσια(και στο ποδι σου) σου πριν τα φορεσεις, σκοτωνει τα παντα και ειναι μονη λυση.Eχει Το ιδο αποτελεσμα και το daktarine (νομιζω ετσι το λενε) και ειναι πολυ πιο φτηνο. Δοκιμασμενο 10000000000000000% Eπισης οπως ειπε ο απο πανω πλυσιμο με σαπουνι bedadine. Aλλα πρεπει να κανεις και τα 2 γιατι αν εχει το παπουτσι μυκητες με το να πλενεις μονο τα ποδια σου δεν εχει αποτελεσμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Βάλε Linux/Firefox. βάλε Φίνα!
skiabox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Βασικα δε μιλαω για ποδια μεσα σε παπουτσι αλλα για ελευθερα ποδια σε καλοκαιρινη παντοφλα. Πηγα πηρα ενα Badedas σημερα απο το supermarket το οποιο ειναι αφρολουτρο με εντονη μυρωδια. Επισης πηρα και ενα ειδικο σπρευ Dr Scholl απο φαρμακειο. Αυτη τη στιγμη εχω εφαρμοσει και τα 2. Για να δουμε θα κρατησουν ενα σεβαστο αριθμο ωρων?
user12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Aroxol mat Τωρα και για τα ποδια καταπολεμα μυτικες και βρωμια
rotten crusader Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Βασικα η κακοσμια,όταν το πόδι είναι με ανοιχτο παπουτσι,προέρχεται απο εκρισση ορμονών και όχι απο εξωγενή παράγοντα...οπότε αν θές να χτυπήσεις το πρόβλημα στη ριζα του,σε γιατρο-δεν ξέρω ποιας ειδικότητας-
jason_rethymno Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μαζέυτηκαν και οι τσιγγάνοι στο Insomnia και μιλάνε για τα βρωμοπόδαρα τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 γιατί σε ενοχλεί?
skiabox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το σπρευ εκανε δουλεια τελικα.Η κατασταση ειναι πολυ πιο υποφερτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα