koslibpro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μονο δυο; Δυο απλα-καθημερινα-για βολτες και αλλο ενα ζευγαρι αθλητικα,που ομως δεν το φοραω και πολυ συχνα οποτε δεν το μετρησα..! Το budget μου δεν μου επιτρεπει παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μονο δυο; Ε ποσα ζευγαρια παπουτσια πρεπιει να φοραει καποιος??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ε ποσα ζευγαρια παπουτσια πρεπιει να φοραει καποιος??! να εχει στην ντουλαπα του ηθελε να πει μαλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Οι ανδρες στο θεμα με τα παπουτσια ειστε πιο τυχεροι, δεν εχετε μποτες, μποτακια, αθλητικα, γοβες, φλατ και αλλα. Οποτε και τα 2 πολλα σας ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Οι ανδρες στο θεμα με τα παπουτσια ειστε πιο τυχεροι, δεν εχετε μποτες, μποτακια, αθλητικα, γοβες, φλατ και αλλα. Οποτε και τα 2 πολλα σας ειναι εχεις δικιο δεν εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εχεις δικιο δεν εχουμε Eχετε flat? δηλωνω σοκαρισμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Οι ανδρες στο θεμα με τα παπουτσια ειστε πιο τυχεροι, δεν εχετε μποτες, μποτακια, αθλητικα, γοβες, φλατ και αλλα. Οποτε και τα 2 πολλα σας ειναι Τι τυχεροι ρε. Δουλευουμε ολη μερα ναουμε και πατε και ψωνιζετε 200 ζευγαρια παπουτσια κι εμεις μενουμε με 2 κι αυτα τα κραταμε εως ωτου τρυπησουν κιολας. Το ρεκορ που εχω πετυχει σε γυναικα ειναι καμια 40ρια ζευγαρια χειμωνιατικα και καμια 25ρια καλοκαιρινα. Ειχε κανονικα ντουλαπα. Εγω εκ γενετης δεν εχω τοποθετησει ζευγαρι σε ντουλαπι (ψεματα, στο ντουλαπι τον αποδυτηριων ειχα τα αθλητικα μου που φοραγα στις προπονησεις και τους αγωνες οκ), αυτη ειχε ολοκληρη ντουλαπα μονο για τα παπουτσια. Να τρελενεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Eχετε flat? δηλωνω σοκαρισμενη νομιζα οτι τα φλατ ειναι χωρις τακουνι... μαλλον λαθος καταλαβα Τι τυχεροι ρε. Δουλευουμε ολη μερα ναουμε και πατε και ψωνιζετε 200 ζευγαρια παπουτσια κι εμεις μενουμε με 2 κι αυτα τα κραταμε εως ωτου τρυπησουν κιολας. Το ρεκορ που εχω πετυχει σε γυναικα ειναι καμια 40ρια ζευγαρια χειμωνιατικα και καμια 25ρια καλοκαιρινα. Ειχε κανονικα ντουλαπα. Εγω εκ γενετης δεν εχω τοποθετησει ζευγαρι σε ντουλαπι (ψεματα, στο ντουλαπι τον αποδυτηριων ειχα τα αθλητικα μου που φοραγα στις προπονησεις και τους αγωνες οκ), αυτη ειχε ολοκληρη ντουλαπα μονο για τα παπουτσια. Να τρελενεσαι! θυυυυμμμααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 @Midi_Milz Που να δεις και τα δικα μου, ονειρο καποτε ειναι να αποκτησω ενα ολοκληρο δωματιο που να βαζω εκει τα ρουχα και τα παπουτσια. 25 και λιγα ειναι , και το καλοκαιρι εκανα και εκκαθαριση στα ρουχα και παπουτσια. Tip: Τα καλοκαιρινα ειναι και πιο φτηνα και πιανουν και λιγοτερο χωρο , σε αντιθεση με τα χειμωνιατικα με τις μποτες και τα μποτακια νομιζα οτι τα φλατ ειναι χωρις τακουνι... μαλλον λαθος καταλαβα Μα χωρις τακουνι ειναι, εβαλα και σχετικη φωτο για να καταλαβετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 θυυυυμμμααααα Μη λες μεγαλα λογια! Θα ρθει και η σειρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχεις γαλότσες? Ιιιιι Μαρία σε πιάνω out of fashion........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχεις γαλότσες? Ιιιιι Μαρία σε πιάνω out of fashion........ Νταξει εχω και αυτες, με πιασατε αδιαβαστη.. και καλα για τα χιονια τις εχω (..που δεν τις εχω φορεσει και ποτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Νταξει εχω και αυτες, με πιασατε αδιαβαστη.. και καλα για τα χιονια τις εχω (..που δεν τις εχω φορεσει και ποτε) Καλά δεν εννοώ τις γαλότσες της Πίνδου.....υπάρχουν μερικές που ναι ζούπερ ζέξι. Βέβαια το παν στην ψηλή μπότα και την γαλότσα είναι το πόδι που τις φοράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλά δεν εννοώ τις γαλότσες της Πίνδου.....υπάρχουν μερικές που ναι ζούπερ ζέξι. Βέβαια το παν στην ψηλή μπότα και την γαλότσα είναι το πόδι που τις φοράει Χαχαχα εγω ειχα παρει κατι κοκκινες με γουνακι στην κορυφη , πολυ τελειες. Το μονο που μενει ειναι να παω για σκι στην Παρνηθα. (Μη το ακουσει ο Midi_Miliz αλλα αφορετες τις εχω ακομα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μα χωρις τακουνι ειναι, εβαλα και σχετικη φωτο για να καταλαβετε. γκουχου γκουχου http://www.shoe-store.net/mens-flat-casual-shoes Μη λες μεγαλα λογια! Θα ρθει και η σειρα σου ετσι και κρατησουμε καμια τα ξαναλεμε Καλά δεν εννοώ τις γαλότσες της Πίνδου.....υπάρχουν μερικές που ναι ζούπερ ζέξι. Βέβαια το παν στην ψηλή μπότα και την γαλότσα είναι το πόδι που τις φοράει αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα