darksoho33 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μην τους ακούς ρε darksoho33, δεν ξέρουν... Μία χαρά είναι ο αριθμός των παπουτσιών σου... Αναρωτιέμαι τι περιμένατε να διαβάσετε εδώ μέσα... Χωρίς να έχω μετρήσει πόσα έχω, πιστεύω πως έχω πάνω από 20 ζευγάρια. βλεπεις τι γινεται insomniak επεσαν να με φανε θα νομιζουν πως ειμαι και καπιταλας εγω παλι σαγιοναρες μονο σπιτι κ θαλασσα φοραω. για βραδυ ουτε μια στο εκατομμυριο να φορεσω. χωρια που δεν βολευουν οταν οδηγας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ρε μάστορη δε σε είπαμε ούτε καπιτάλα ούτε γκέουλα, απλά εγώ π.χ. έχω 2 ζευγαράκια και τη βγάζω με αυτά.Δεν είμαι περισσότερο άντρας από 'σενα, σίγουρα όμως είμαι λιγότερο σπάταλος από 'σενα. Ον τόπικ, τα πολλά ζευγάρια πιάνουν χώρο, δε σε σώζουν απ' τη κακοσμία των ποδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ρε μάστορη δε σε είπαμε ούτε καπιτάλα ούτε γκέουλα, απλά εγώ π.χ. έχω 2 ζευγαράκια και τη βγάζω με αυτά.Δεν είμαι περισσότερο άντρας από 'σενα, σίγουρα όμως είμαι λιγότερο σπάταλος από 'σενα.Ον τόπικ, τα πολλά ζευγάρια πιάνουν χώρο, δε σε σώζουν απ' τη κακοσμία των ποδιών. κοιτα ο καθενας τα δινει εκει που γουσταρει, εγω μπορει στα ρουχα, αλλος στο αμαξι και παει λεγοντας. ομως ο καθενας παει με την τσεπη του και δεν μπορει να επιβαλει σε κανεναν τον αριθμο που θα εχει. τα πολλα παπουτσια θελουν και τις αναλογες παπουτσοθηκες. φαντασου με το που μπαινεις σπιτι να τα πετας και μετα για να φυγεις θα φορας οποιο βρεις ειτε ειναι το ιδιο ειτε δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ναι σαφώς, όπου γουστάρει, απλά τέτοιους είδους αγορές τις θεωρώ ανούσιες σπατάλες όσα φράγκα και να έχεις στη μπάντα. Τα πολλά παπούτσια όντως θέλουν ανάλογη παπουτσοθήκη, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου, απλά αναφέρομαι στη κακοσμία των ποδιών.Δε πα' να 'χεις τη nike ολόκληρη, δε νομίζω να σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 To δικό μου πρόβλημα είναι ότι μόλις φορέσω τα παπούτσια και περπατήσω έστω και για 10 λεπτά τα πόδια ζεσταίνοντε υπερβολικά με συνέπεια να ιδρώνουν. Στην αρχή μύριζαν κιόλας. Έβαζα daktarin πούδρα,μόνο ο ιδρώτας μειώθηκε. Πήρα lamisil,έφυγε η μυρωδιά αλλά ο ιδρώτας και το φλόγισμα παραμένει... τι σκατά φταίει;; Πλένω τα πόδια μου κάθε φορά που γυρνάω απο έξω με απλο αντιβακτηρηδιακό σαπούνι,τα σκουπίζω καλά,βάζω πούδρα στις κάλτσες της gehwol για την εφίδρωση,αλλάζω κάλτσες ανα μέρα,βάζω στα παπούτσια σόδα για να διώχνει τις μυρωδιές αλλά απο τη στιγμή που ζεσταίνοντε τα πόδια και ιδρώνουν δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα όλο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το thread υπάρχει από το 2008 αλλά λύση δεν έχει δοθεί ακόμα. Άλλη μια πρόκληση για τη χρονιά που έρχεται...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ελα ρε παιδιά μόλις ετοιμαζόμουν να φάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το thread υπάρχει από το 2008 αλλά λύση δεν έχει δοθεί ακόμα. Άλλη μια πρόκληση για τη χρονιά που έρχεται...! Εβλεπε στο μελλον ο ts οταν το εφτιαχνε ΚΑΙ οι Ολυμπιακοι αγωνες του 2012 με κακοσμια στην κρεβατοκαμαρα λοιπον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πολλές γυναίκες ερεθίζουνται απο την μυρωδιά τον ποδιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Επιβεβαιώνω. Η μπόχα των ποδιών μου προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πολλές γυναίκες ερεθίζουνται απο την μυρωδιά τον ποδιών Ο απο πανω θελει να μας φαει τις γκομενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ο απο πανω θελει να μας φαει τις γκομενες. με αυτα που λενε χαρισμα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάστορη δε σε είπαμε ούτε καπιτάλα ούτε γκέουλα, απλά εγώ π.χ. έχω 2 ζευγαράκια και τη βγάζω με αυτά.Δεν είμαι περισσότερο άντρας από 'σενα, σίγουρα όμως είμαι λιγότερο σπάταλος από 'σενα.Ον τόπικ, τα πολλά ζευγάρια πιάνουν χώρο, δε σε σώζουν απ' τη κακοσμία των ποδιών. +1 Δυο ζευγαρια εχω και εγω και ποτε δεν βρωμαω!απλα πλενομαι καθημερινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μονο δυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Η Εύα δε θα μπορέσει να κοιμηθεί απόψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα