Drosatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια.Πολλη θα ξερετε τι σημαινει torrent-tracker.Προσπαθω να φτιαξω ενα με εναν Free hoster που σου δινει την δυνατοτητα PHP >http://297m.com /.Επισης εχω και το καταλληλο αρχειο για να το φτιαξω (τον btitorrent).Aφου ανεβαζω ολα τα αρχεια στον server μετα μπαινω στο site μου και κανω install τον btitorrent αλλα στο τελος μπου γραφει αυτο το error.Το ιδιο συμβαινει και οταν φτιαχνω forum.Παιδια σας παρακαλω οποιος ξερει να μου πει τι εχω κανει λαθος.:fear::fear::fear:
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 To script σου δεν συνδέεται με την βάση δεδομένων σου. Είσαι σίγουρος πως την έχεις στήσει σωστά και προσπαθείς να συνδεθείς με το σωστό ΙΡ,τον σωστό κωδικό πρόσβασης και στο σωστό port?
Drosatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εγω το μονο που εκανα ηταν να περασω τα αρχεια στο server δεν εκανα τιποτα με το mysql.Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κανω?
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ποια script χρησιμοποιείς καταρχήν? Αν κοιτάξεις το documentation από αυτά τα script θα σου περιγράφει την διαδικασία πως να στίσεις την βάση σου ή τι ρυθμίσεις θέλει.
Drosatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εχω το mysql 5 πρεπει να κανω καποια ρυθμηση για να φτιαξω τον τρακερ εαν ναι μπορεις να μου πεις τι σε παρακαλω?
Drosatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 script τι εννοεις?Μιπως εννοεις το Btitorrent?(sorry αμα πεταω βλακιες αλλα πανω σε αυτο το θεμα ειμαι λιγο ασχετος)
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για forum χρησιμοποιείς phpbb,smf,vbulletin κτλ ???Ποιο από αυτά τα script??? Αντιστοίχως για τον tracker (που δεν έχω ιδέα πως στήνεται) Το Bittorrent που λες είναι το πρωτόκολλο. Edit: Τώρα το παρατήρησα από το screenshot που έβαλες ότι χρησιμοποιείς το BtiTracker. Το documentation το έχεις διαβάσει -> http://wiki.btiteam.org/doku.php ?
Drosatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Για forum χρησιμοποιείς phpbb,smf,vbulletin κτλ ???Ποιο από αυτά τα script???Αντιστοίχως για τον tracker (που δεν έχω ιδέα πως στήνεται) Το Bittorrent που λες είναι το πρωτόκολλο. Edit: Τώρα το παρατήρησα από το screenshot που έβαλες ότι χρησιμοποιείς το BtiTracker. Το documentation το έχεις διαβάσει -> http://wiki.btiteam.org/doku.php ? thanks alex δεν το ειχα δει αυτο:-)
Drosatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν λεει κατι για το προβλημα που εχω :(
alex2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 E τότε ψάξε για άλλο script που να έχει καλύτερο documentation. Γιατί το πρόσεξα και εγώ ότι είναι λίγο ελλιπές. Δεν μπορώ εγώ προσωπικά να σε βοηθήσω σε αυτό το ζήτημα...δεν έχω ασχοληθεί.
Drosatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 οκ αν ξερει καποιος κανενα script παρομοιο με το btitorrent να το πει εδω
sotirakis.net Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν ξέρεις τι είναι η mySQL, δεν ξέρεις γρι από PHP και θες να στήσεις και torrent tracker σε ΔΩΡΕΑΝ host ;;; Η σωστή διαδικασία πριν κάνεις κάτι τέτοιο θα ήταν η εξής : 1) Διαβάζεις τι ακριβώς είναι αυτά που θα χειριστείς/χρειαστείς. 2) Τα δοκιμάζεις τοπικά, στο δικό οσυ μηχάνημα 3) Εξοικοιώνεσαι μαζί τους 4) Τα δοκιμάζεις σε πραγματικό server. Επειδή είναι της μόδας τα torrents και ta warez fora, δεν σημαίνει ότι είναι και παιχνιδάκι να τα στήσεις και να τα διαχειριστείς... Πάρε με τη σειρά τα πράγματα και σκέψου τα εξής : Πρώτον, θα μάθεις κάτι καινούργιο σχετικά με τα PC/το internet/τον προγραμματισμό. Δεύτερον, θα πάψεις να είσαι ένας ακόμη noobάκος που κατεβάζει αφιδώς ότι βρίσκει χωρίς να καταλαβαίνει τι ρόλο βαράει. Τρίτον, μπορεί να καταφέρεις αυτό που θέλεις να κάνεις.
Drosatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εγω ρε φιλε δεν θελω να στησω ενα τρακερ που να κερδιζω χρηματα αλλα ενα τρακερ οπου να μοιραζομαι αρχεια με φιλους μου.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο αυτο νομιζω!! Αν ξερεις κανενα scriptaki για να το φτιαξω μπορεις να μου το πεις σε παρακαλω;
sotirakis.net Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εγω ρε φιλε δεν θελω να στησω ενα τρακερ που να κερδιζω χρηματα αλλα ενα τρακερ οπου να μοιραζομαι αρχεια με φιλους μου.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο αυτο νομιζω!! Αν ξερεις κανενα scriptaki για να το φτιαξω μπορεις να μου το πεις σε παρακαλω; Ποιος μίλησε για χρήματα ;; Αφού λοιπόν θες να μοιράζεσαι αρχεία με τους φίλους σου γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιον ελληνικό ή ξένο public tracker ; Τι παραπάνω δηλαδή θα προσφέρει ένας δικός σου tracker ; Και φτάνει πια με αυτά τα γαμωscriptάκια ! Που σκατά σας είπανε ότι όλα γίνονται με ένα script ; Script είναι ένα σύνολο από εντολές που γίνεται κατανοητό από έναν browser, ένα process, έναν compiler, κάτι τέλος πάντων ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ ! Για να φτιάξεις οτιδήποτε θα χρειαστείς σίγουρα μια γλώσσα προγραμματισμού με την οποία θα γίνεται όλη η δουλειά, ένα πρωτόκολλο το οποίο θα χρησιμοποιεί η εφαρμογή σου, έναν server που θα τραβάει το ζόρι για όλα αυτά, κάτι το οποίο θα σχετίζεται με ένα Σύστημα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων, ένα backend για να τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά και ένα frontend για να βγάζουν άκρη και οι χρήστες !
alex2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλά ντε .... στην ονομασία κόλλησες εσύ? Άντε πες το σύστημα τότε!! Και επειδή κατά την άποψή μου η php είναι scripting language εγώ προσωπικά τα ονομάζω έτσι,χωρίς να υπονοώ ότι ένα σύστημα/script σε php είναι απαραιτήτως και μικρό σε μέγεθος ή απλό. Έτσι για την ιστορία και για να μην βγάζεις καπνούς διάβασε τι είναι scripting language για να καταλάβεις ότι ο ορισμός του δεν έχει να κάνει με το μέγεθος των εφαρμογών για το οποίο χρησιμοποιείται. http://en.wikipedia.org/wiki/Scripting_language Και μείνε στο θέμα αντί να ασχολείσαι με ανούσια θέματα Φιλικά. P.S. Και θα συμφωνήσω με όσα είπες σε προηγούμενο post σου. Το παιδί πρέπει πρώτα να μάθει τα βασικά και να ξέρει με τι έχει να κάνει πριν στήσει κάτι τέτοιο....γιατί η αλήθεια είναι πως ο περισσότερος κόσμος έχει παρεξηγήσει τελείως την απλότητα των εφαρμογών για τους υπολογιστές.Αν είναι έτσι να σταματήσουν και τα πανεπιστήμια να διδάσκουν software engineering καθώς όλα μπορούν πλέον να γίνουν με ένα joomla ή κάποιο CMS για το web και με κάποιον visual editor για desktop εφαρμογές....σε λίγο θα μας βγάλουν και μπακάληδες.Έλα που δεν είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.