Προς το περιεχόμενο

Φωνητικο Προγραμμα; Ξερει κανεις;

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!Μου ειπαν για ενα προγραμματα που μιλαω εγω στο μικροφωνο μου και αυτο πληκτρολογει στην οθονη αυτα που λεω..Ισχυει κατι τετοιο??Υπαρχει τετοιο προγραμμα?Αν ναι μπορειτε να μ δωσετε καποιο link??Εχω windows XP και θα με βοηθουσατε πολυ αν απαντουσατε....Ευχαριστω πολυ!!!!:-)

Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα αλλά μπορώ να πω πως δεν κερδίζεις κάτι σημαντικό. Καλύτερα μάθε τυφλό σύστημα και θα τελειώνεις τα γραπτά σου κείμενα σε χρόνο ρεκόρ. Εξάλλου αυτά τα προγράμματα χρειάζονται αρκετό χρόνο μέχρι να συνηθίσουν τη φωνή σου. Στο μέλλον αυτό το πράγμα ίσως είναι πιο αξιόπιστο. Όσο για το MLS Talk & Write δεν το ξέρω αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι από όλη αυτή την διαδικασία. Αυτά τα προγράμματα πιστεύω πως είναι μόνο για να μας ενθουσιάζουν και να υπερηφανευόμαστε που τα έχουμε κι έτσι σε τελική ανάλυση να τα αγοράσουμε κιόλας. Πάντως μπορώ να πω πως μας δίνουν αρκετές ελπίδες για το λαμπρό μέλλον της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ!!!!:-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

αναξιόπιστα προγράμματα. Γονατίζουν το σύστημα και απόδοση 2 με άριστα 10.Απέχουν πολύ από αυτά που υπόσχονται. Θέλουν πολύ δουλειά ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...