Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για orbitdownloader για rapidshare και youtube

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. είπα να δοκιμάσω και τον orbitdownloader πέραν του flashget(που είναι μια χαρά). μου άρεσε και ο orbit, αλλά έχοντας βάλει σωστά στις ρυθμίσεις τοποθεσιών τον κωδικό για rapid, κάθε φορά που πάω να κατεβάσω αρχείο, μου το κατεβάζει λάθος, κλασικά σαν μέγεθος 8 kb. Απο άλλες http κατεβάζει κανονικά. Έχω βάλει 5-6 φορές τον κωδικό. Τον βάζω όταν είναι να κατεβάσω ένα αρχείο, και πατάω να το ορίσει στις τοποθεσίες.

Επίσης η λειτουργία για κατέβασμα youtube videos λειτουργεί μόνο σε ie; γιαί στον opera δεν μου βγάζει στο μενού του δεξί κλικ την επιλογή grab video, όπως στον explorer, και μάλιστα το έχω βάλει να τον παρακολουθεί τον browser.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αν και δεν εχω premium νομιζω οτι στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου

στο rapidshare πρεπει να ενεργοποιησεις μια επιλογη για direct download

-direct links...καπως ετσι λεγετε,κοιταξε το.

Δημοσ.
αν και δεν εχω premium νομιζω οτι στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου

στο rapidshare πρεπει να ενεργοποιησεις μια επιλογη για direct download

-direct links...καπως ετσι λεγετε,κοιταξε το.

αυτο που λες και σωστα λες , εχει αλλαξει πλεον και λεγεται "TrafficShare Download"

και ισχυει μονο αν ο uploader το εχει επιλε3ει για τα αρχεια του.

Η αλλαγη που εγινε στις ονομασιες : Normal Download | TrafficShare Download | Secure TrafficShare Download |

Δημοσ.

Μα με το flashget που δούλευα λειτουργούσε κανονικά. Και με τον IDM επίσης.

Εdit:Ώ ρε φίλε, εντελώς ταυτόχρονα λέμε. Τέλος πάντων, όποιος έχει δουλέψει το πρόγραμμα ας μου απαντήσει. Γιατί αν το φέρω στα μέτρα μου θα το κρατήσω σίγουρα το πρόγραμμα

Δημοσ.
Μα με το flashget που δούλευα λειτουργούσε κανονικά. Και με τον IDM επίσης.

φλικ με τον μαναντζερ του φιρεφοξ και αυτο το plugin καταβαζω ανετα και , ειναι αρκετα βολικο.

Super DragAndGo 0.2.6

Drag a link or anything like a uri (e.g. "abc.com" ), and throw it to anywhere blank on the webpage to open the it in a new tab.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/137

Δημοσ.

Όχι ρε συ, μόλις τώρα έχω φύγει απο firefox. Επίσης δεν νομίζω να δουλέυει αφού δεν δουλεύει με τον νορμάλ τρόπο.

Edit: Μόλις είδα οτι και απο τον firefox μπορεί να κατεβάσει απο youtube. Φαίνεται δεν υποστηρίζεται η καινούρια έκδοση του Opera. Κρίμα. Πάντως απο rapidshare συνεχίζω να μην μπορώ να κατεβάσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...