Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Απο χθες εχω παρει...απο την κορη μου πανω απο 30 φορες το ιδιο email με συνημμενα video !!!! Το εσβησε απο το laptop της , το πεταξε και απο τα διεγραμμενα αλλα αυτο συνεχισει να μου ερχεται !!!! Εχω vista και χρησιμοποιω την αλληλογραφια τους. ???? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πες στην κόρη σου να δει μήπως έχει μείνει στον φάκελο Απεσταλμένα και να κάνει έναν έλεγχο για trojan/spyware/adware. Μια καλή και δωρεάν λύση είναι το Spybot S&D. Αν σβήσει τον κωδικό ή το username από το outlook πάλι το στέλνει?
-WISE- Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ειναι chain mail?γτ αν ειναι συμβαινει αυτο γιατι ο ενας το στελνει σε αλλους και στην διευθυνση ( to: ) εχει αποθηκευτει η διευθυνση του e-mail σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πες στην κόρη σου να δει μήπως έχει μείνει στον φάκελο Απεσταλμένα και να κάνει έναν έλεγχο για trojan/spyware/adware.Μια καλή και δωρεάν λύση είναι το Spybot S&D. Αν σβήσει τον κωδικό ή το username από το outlook πάλι το στέλνει? Ευχαριστω. ειναι chain mail?γτ αν ειναι συμβαινει αυτο γιατι ο ενας το στελνει σε αλλους και στην διευθυνση ( to: ) εχει αποθηκευτει η διευθυνση του e-mail σου. Οχι μονο σε μενα το εστειλε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Τιποτα παιδια....τρεξαμε και οι δυο το Spybot S&D. Εσβησε η κορη μου την επαφη μου απο το pc της αλλα το ρημαδι εξακοπουθει να ερχεται.
xaniamike Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μηπως ειναι κανενας ιος του msn; εχει msn; σε εχει στις επαφες της;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μηπως ειναι κανενας ιος του msn; εχει msn; σε εχει στις επαφες της; Δεν χρησιμοποιουμε μεταξυ μας msn. Ενας τοιχος μας χωριζει !!!! Ευχαριστω.
wert Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν χρησιμοποιουμε μεταξυ μας msn. Ενας τοιχος μας χωριζει !!!! Ευχαριστω. :lol: Κάντης ένα .... φορμάτ :confused: Τιποτα παιδια....τρεξαμε και οι δυο το Spybot S&D.Εσβησε η κορη μου την επαφη μου απο το pc της αλλα το ρημαδι εξακοπουθει να ερχεται. Ποιό e-mail χρησιμοποιείται; Μήπως να έμπαινε να δεί τι γίνεται μέσα από τη σελίδα του πλέον και όχι στο pc αφού όπως λες το έσβησε από το pc. Mήπως μπορέσει να το σβήσει από εκεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 :lol:Κάντης ένα .... φορμάτ :confused: Καλο !!!! Ποιό e-mail χρησιμοποιείται; Μήπως να έμπαινε να δεί τι γίνεται μέσα από τη σελίδα του πλέον και όχι στο pc αφού όπως λες το έσβησε από το pc. Mήπως μπορέσει να το σβήσει από εκεί. Εγω εχω δικο μου με καταληξη gianis.gr και η κορη freemail.
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 κύριε Γιάννη με όλο τον σεβασμό μήπως είναι καιρός για Linux ; .
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 κύριε Γιάννημε όλο τον σεβασμό μήπως είναι καιρός για Linux ; . Μπορει...Αλλα η ηλικια μου μαλλον δεν κανει. Αν ειχα ενα σιγουρο τροπο να το εγκαταστησω σε δισκο χωρις να διαλυσω τα vista ισως τολμουσα.
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μπορει...Αλλα η ηλικια μου μαλλον δεν κανει. είσαι νέος μη φοβάσαι δεν διαλύεται τίποτα ! περαστικά .
wert Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιάννη μάλλον εσύ έχεις δώσει να μένει αντίγραφο στον σέρβερ σου και κάθε που πας να δείς τα e-mail στο ξανακατεβάζει. Αλλη μια υπόθεση συνομωσίας !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιάννη μάλλον εσύ έχεις δώσει να μένει αντίγραφο στον σέρβερ σου και κάθε που πας να δείς τα e-mail στο ξανακατεβάζει. Αλλη μια υπόθεση συνομωσίας !!!! Μονο σε αυτο το email ??? Oλα τα αλλα μια χαρα ερχονται. 15 φορες μου ηρθε τωρα που κοιταξα τα εμαιλ ...της νυχτας.
alerasta Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Να σε ρωτήσω, αν κλείσει το laptop της κόρης σου ή αν αποσυνδεθεί απο το internet συνεχίζεις να παίρνεις το e-mail; Αν ναι, τότε έχει πρόβλημα κάποιος από τους servers που περνάει το mail μέχρι να σου έρθει και δεν αναγνωρίζει ότι έχει φτάσει στον προόρισμό του οπότε συνεχίζει να το ξαναστέλνει για όσο καιρό είναι ρυθμισμένος να το κάνει. Αν ευθύνεται το laptop κοίταξε λίγο και το antivirus που χρησιμοποιεί, κάποια κρατούν για λίγο τα εξερχόμενα e-mail προκειμένου να τα ελέγξουν και τα στέλνουν μετά. Μία παλιότερη - και πολύ γνωστή σουίτα - είχε μία τάση να μη στέλνει τα μηνύματα ποτέ, ή να τα στέλνει συνέχεια γιατί δεν καταλάβαινε πως έφυγαν. Τώρα, για να μην τρως το χρόνο σου κατεβάζοντας το ίδιο μήνυμα, κατέβασε κάποιον mail checker που να μπορεί να διαγράψει τα μηνύματα απο τον server χωρίς να τα κατεβάσεις (μερικά καλα: mailwasher (commercial), Magic Mail Monitor (free), MailBox Dispatcher(free)).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.