Προς το περιεχόμενο

Εσπάσε η βάση τής CPU!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδια, σύμφορα μάς βρήκε!, η αδερφή μου έχει ενα pc(πάλιο, socket 478) και οπώς ξέρετε η βάση του socket έχει 4 θέσεις πού μπαινει η ψύχτρα, και στήν περίπτωση μου εσπάσε η μία(δεν ξέρω πώς) και τώρα δέν κάθεται η ψύχτρα, μήπως μπόρω να το φτιάξω κάπως; θα εκτιμούσα πολύ την βοηθεια σας:-)

Δημοσ.
Αμάν ρε Μάριε , γέρασε ο Βρασίδας τελικά..

Κάτι τέτοιο ?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807922

Μπορεί όμως να χρειαστείς και μία άλλη καινούργια ψύχτρα σαν αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806659

Αυτό είναι για socket 775! και απο την άλλη, αν δέν έκανες λάθος προτέινεις να μέτατρεψω το socket 478 σε 775? :lol:
Δημοσ.

Αυτές οι βάσεις που υπάρχουν δεν σου κανουν ?

Αν κατάλαβα, η πλαστική βάση στη μητρική δεν εσπασε ???

Δημοσ.
Μονο αν βρεις ιδιο απο καμενη μητρικη....
Χμμμμ! θά προσπαθήσωνα βρώ κάποια κάμενη! αλλίως θά κάνω κάμμια περίεργη πατέντα:lol:
Δημοσ.

Πάνε μια βόλτα απ΄τον Αλμπανόπουλο (κάτω από το Lidl προς Κομοτηνή) ή τη Forthnet, ή τον Ιανό (τέρμα Βενιζέλου, μετά την Παιδική Χαρά) κι όλο και καμμιά καμμένη μητρική 478 θα έχουν. Και γενικά σε όποιον βρεις.

Δημοσ.
Πάνε μια βόλτα απ΄τον Αλμπανόπουλο (κάτω από το Lidl προς Κομοτηνή) ή τη Forthnet, ή τον Ιανό (τέρμα Βενιζέλου, μετά την Παιδική Χαρά) κι όλο και καμμιά καμμένη μητρική 478 θα έχουν. Και γενικά σε όποιον βρεις.

:-)Απο την Ξανθη εισαι ?:-)

Όλο και κάτι θα βρείς Μάριε απο εκείνα τα μαγαζιά.

Δημοσ.

Στα μαγαζιά στη στουρνάρη είχα βρεί στο PC store πριν από κανα χρόνο για την ίδια δουλειά κ από τι είχα δεί είχε αρκετό απόθεμα.Δεν χάνεις κάτι να ψάξεις το δρόμο εκεί.Όλα τα μαγαζιά στη σειρά είναι,Θα βρείς 100%.

Edit: Τώρα είδα οτι είσαι από Ξάνθη.Γράψε λάθος

Δημοσ.

Μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια τώρα. Μην πάς απο τον ιανό είναι μεγάλοι μαλάκες...

Δημοσ.
Μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια τώρα. Μην πάς απο τον ιανό είναι μεγάλοι μαλάκες...
Αυτο ξάναπεστο:P μιά φορά πήγα να αγοράσω ψύχτρα και μου έλεγαν να πάρω με το ζόρι μια με 55 ευρώ, δηθεν για να μου μείνει και στο μέλλον...:whistle:
Δημοσ.

ρε συ MixalisX , δεν θα πάει για αγορά, για...δωρεά θα πάει (και δεν ξέρω, αλλά ίσως να ήταν καλό να μην...εκφράζει κάποιος δημόσια, ΤΟΣΟ έντονα την δυσθυμία του για συγκεκριμένα μέρη...) (...άντε να αναφέρεις κάποιο "άσχημο" περιστατικό, να το καταλάβω, αλλά ΑΠΛΑ έναν χαρακτηρισμό...ξέρω 'γω ; Τεσπα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...