earth_walker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω μια ταινία με μορφή mkv Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν προσπαθώ να την ανοίξω με το subtitle workshop παγώνει και κρασαρει το πρόγραμμα θέλω να συγχρονίσω τους υπότιτλους που έχω αλλά δεν μπορώ Έχω εγκατεστημένους τους codecs ffdshow και παίζουν με όλα τα προγράμματα vlc wmp το πρόβλημα μου είναι όταν το ανοίγω με subtitle workshop Τι να κάνω ώστε επιτέλους να ανοίξει και να συγχρονίσω τους υπότιτλους????
tornados Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω μια ταινία με μορφή mkvΤο πρόβλημα μου είναι ότι όταν προσπαθώ να την ανοίξω με το subtitle workshop παγώνει και κρασαρει το πρόγραμμα θέλω να συγχρονίσω τους υπότιτλους που έχω αλλά δεν μπορώ Έχω εγκατεστημένους τους codecs ffdshow και παίζουν με όλα τα προγράμματα vlc wmp το πρόβλημα μου είναι όταν το ανοίγω με subtitle workshop Τι να κάνω ώστε επιτέλους να ανοίξει και να συγχρονίσω τους υπότιτλους???? Δοκίμασε το kmplayer το οποίο έχει και συγρονισμό...
earth_walker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 δλδ με αυτο θα μπορώ να συγχρονίσω τους υπότιτλους?
tornados Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 και συγχρονίζει και έχει πολλαπλές επιλογές(χρώμα,μέγεθος) και παίζει και το αρχείο.
earth_walker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 και απο ποια επιλογή το κάνω αυτό? και με τη τρόπο? συγχωρέσαμε αλλά δεν το έχω δουλέψει το πρόγραμμα σε ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Με δεξί κλικ Subtitles->Subtitles Resync ή Subtitles FPS Convertion. Πιο εύκολο με τα πλήκτρα [ για -0,5'' και ] για+0,5''. Τα ίδια πλήκτρα με το SHIFT πατημένο για +- 5''. Το κόλλημα όμως του workshop σημαίνει 2 πράγματα. Είτε conflict στους codecs (ξαναεγκατέστησέ τους), είτε πρόβλημα στο ίδιο το πρόγραμμα (ξαναεγκατέστησέ το), είτε το αρχείο είναι 720p/1080p και δεν αντέχει το μηχανάκι σου τα μπρος-πίσω seek. Όπως βλέπεις στα 2 πρώτα υπάρχει λύση. Στο 3ο... άστα να πάνε. Δοκίμασε επίσης το Time Adjuster για να συγχρονίσεις. Έχω εγκατεστημένους τους codecs ffdshow και παίζουν με όλα τα προγράμματα vlc... Το vlc δεν χρησιμοποιεί ffdshow. Όπως και το KMplayer έχει ότι χρειάζεται στον δικό του φάκελο και δεν ενεργοποιεί directshow codecs όπως το ffdshow, οπότε ίσως να φταίει το 1ο (codecs). Δοκίμασε τους Klite αν έχεις XP, ή τους Vista Codecs αν έχεις VISTA (φυσικά).
parsifal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Με αλυσίδα αναπαραγωγής στημένη όπως περιγράφεται εδώ: [[Video playback σε περιβάλλον Windows]] ...κανένα πρόβλημα στο Subtitle Workshop κατά το άνοιγμα MKV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.