flik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Έχω prepaid της Κύπρου, και για να δοκιμάσω κάτι, έβγαλα την κάρτα και την ξαναπρόσθεσα. Την είχα ενεργοποιήσει με τον τετραψήφιο κωδικό, τώρα που τν ξαναέβαλα, δεν μου είπε τίποτα για να κάνω επιβεβαίωση. Αλλά στην πρώτη αγορά που πήγα να κάνω (rapidshare account) έγραψε μήνυμα οτι αρνήθηκε την πρόσβαση στην κάρτα, και να πάρω τηλ στην τράπεζα κτλ. Γιατί; Επίσης το Pin της κάρτας δεν το δίνεις πουθενά;
opts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Το paypal όπως και άλλες σχετικές υπηρεσίες τέτοιου τύπου δεν αφαιρούν ποτέ τα στοιχεία που βάζεις, άσχετα αν τα κάνεις remove ή όχι
flik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ωραία, το φανταστηκα αυτό. Για τις άλλες ερωτήσεις κάτι;
flik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τελικά μου έγραφε denied γιατί δεν είχα αρκετά χρήματα μέσα. Αλλά ρε παιδιά θυμάμαι οτι την είχα φορτίσει με 20 ευρώ, και είδα οτι έχω υπόλοιπο 13,50. Γιατί; Δεν είχα κάνει καμιά αγορά, και αν είχα καένι θα το έγραφε στον λογαριασμό στην paypal. Περιμένω να μου στείλουν τον αναλυτικό λογαριασμό να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.