simaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πρώτη φορά το συναντώ αυτό.Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή και προσπαθώ να μπω στα windows, τρέχει από μόνο του το checkdisk!!!To πιο περίεργο είναι ότι ενώ κανονικά υπάρχει η επιλογή να πατήσεις οποιοδήποτε πλήκτρο και να ακυρωθεί η διαδικασία του checkdisk και να συνεχίσει κανονικά το μπουτάρισμα των winxp, ότι πλήκτρο και να πατήσω, συνεχίζει να τρέχει το checkdisk!!Λέτε ο σκληρός μου δίσκος να είναι στα τελευταία του? Καμιά ιδέα???
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Κάνε έναν σωστό έλεγχο στον δίσκο σου και ιδιαίτερα στο partition που σου κάνει check κάθε φορά. Μπορείς να εμπιστευθείς τα εργαλεία των windows ή κανένα Norton Disk Doctor (περιλαμβάνεται στα norton Utilities). Εμένα τουλάχιστον, μετά από το norton δεν μου ξαναέβγαλε check disk. Ακόμα γίνεται από γραμμή εντολών. Δώσε Έναρξη->εκτέλεση, γράψε CMD και πάτα ENTER. Μόλις ανοίξει το παράθυρο DOS δώσε Chkdsk /f /r c: το c: είναι ο δίσκος C. Αν θέλεις να ελέγξεις άλλον δίσκο/partition δώσε το ανάλογο γράμμα και μην ξεχάσεις τις άνω-κάτω τελείες στο τέλος [ : ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.