xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ξημερώματα Κυριακής 20/7/08,μια παρέα,πολυάριθμη, γεμάτη κέφι κ ζωντάνια ήταν έξω για να γιορτάσει τ γεννέθλια ενός από αυτών..Όμως μια λάθος στιγμή,μια μλκ της ηλικίας έγινε αιτία να μαυρίσει τ καλοκαίρι μας..Δν είχε καταναλωθεί αλκοόλ,ήταν η ταχύτητα κ η μερική απειρία προκάλεσαν αυτή τν κόλαση που ζούμε τις 2 αυτές μέρες. 3 παιδιά,19 χρονών,3 φίλοι μου που είμασταν κάθε μέρα μαζί,σε όλα μαζί, σένα μινι κουπερ είχαν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα..που ειλικρινά δν είχαν δει τα μάτια μου ποτέ να γίνετε..Λεπτομέρειες για το πως έγινε τ συμβάν,δν αρμόζουν στο μνμ αυτό εδώ,μόνο ότι οι 2 είναι εκτός κινδύνου,αλλά έχουν υποστεί σοκ,οδηγός κ συνοδηγός,κ επειδή φορούσαν τν ζώνη τους όταν τ αυτοκίνητο απογειώθηκε από τν αέρα έμειναν στην θέση τους κ γλύτωσαν τ χειρότερα,αλλά κ επειδή τ αυτοκίνητο έσκασε με τν πίσω πλευρά ανάποδα..κ βγήκαν με κάποιες γρατσουνιές κ μελανιές..Όμως για τν φίλο μ τν Θεοδόση δν ήταν αυτή η τύχη του..ήταν ο 3ος πίσω επιβάτης κ καθόταν στο μέσον ακριβώς πίσω,χωρίς ζώνη..Όπως καταλαβένεται,έγινε μπάλα στο πίσω μέρος,κ με όση φόρα είχε τ αυτοκίνητο,προσγειώθηκε ανάποδα επάνω τ σχεδόν,αφού εγκλωβίστηκε πίσω κ η οροφή τν χτύπησε στο κεφάλι.. Το αποτέλεσμα;Να βρίσκετε σε καταστολή στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης(που μεταφέρθηκε),δν έχει επαφή με γύρω τ, μόνο αντιδράει ελάχιστα στα φάρμακα,έχει χάσει κ χάνει πολύ αίμα ακόμα.Τ κεφάλι του έχει ήδημα,κ έχει πρηστεί αρκετά,εδώ στην Μυτιλήνη του αφαιρέθηκε η σπλήνα,λόγο αιμορραγίας κ τν επηρέαζε..Μεταφέρθηκε τ μεσημέρι χτες μετά από ώρες χασίματος με c-130 στην Θεσσαλονίκη λόγο ότι δν υπήρχαν θέσεις στην Αθήνα..Κ βρίσκετε στην εντατική πολύ σοβαρά. Δν ξέρω αν είσαι σωστό να το γράφω τώρα αυτό τ μνμ,αλλά η βοήθεια που θα πάρουμε είναι σημαντική.. Σας παρακαλώ με όλη με τν καρδία,με τις αναμνήσεις του Θεοδόση πάντα στο μυαλό με έχουν κάνει να μν μιλιέμαι.. Όποιος μπορεί κ βρίσκεται πάνω από το 18ο έτος της ηλικίας του, κ είναι υγιής,και έχει τν καλή καρδιά κ θέληση να δώσει λίγο αίμα δν θα του πάρει πάνω από 10 λεπτά,θα τν ευχαριστούσαμε θερμά.Ολόψυχα θα τν ευγνωμονούμε. Είναι μεγάλη ανάγκη για αίμα.Από τν Μυτιλήνη τ πρωί έφυγαν 10 μπουκάλες αίμα,κ το απόγευμα πήγαμε να δώσουμε εμείς για να αναπληρώσουμε κ να στείλουμε.Αλλά θα χρειαστούν κ άλλο. Μν σας απασχολεί η ομάδα αίματος,γιατί δν θα χορηγηθεί αμέσως στο σώμα του.Θα μ πείτε γιατί σε εκείνο τ παιδί κ όχι κάποιου άλλου,σκεφτείτε ότι μπορεί να ήταν κάποιος δικό σας,κάποιος από τν οικογένεια σας ή ακόμα κ εσείς!Θα έπρεπε να γίνει τ ίδιο. Σας παρακαλώ ξανά!!Το όνομα του παιδιού που θα πείτε είναι: Μάρας Θεοδόσης,ετών 19,για τ νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης . Σας ευχαριστώ κ ξέρω ότι κάποιος θα βρεθεί να το κάνει,υπάρχει ακόμα λίγη ανθρωπιά πάνω μας. *δν είναι κάποιο chain ή σπαμ,πήρα τν πρωτοβουλία,έκατσα κ τ έγραψα όπως μπορούσα,για να βοηθήσουμε.Όσο περισσότερο αίμα υπάρχει για υποστίριξη τόσο καλύτερα..Σας το ζητάω σαν χάρη,σαν να ήταν δικός σας άνθρωπος,δν θέλω να σκέφτομαι ότι δν θα τ ξαναδώ τ φιλαράκι μ. Ελπίζω να μν συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο σε κανέναν,ποτέ μα ποτέ,κ να σκέφτεστε τί κάνετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.