Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πατάω τον αναπτήρα για να ζεσταθεί, αλλά δεν τον κρατάει καθόλου, τον πετά έξω (καταλαβαίνετε τι περιγράφω ε; ) Δοκίμασα και το φορτιστή του κινητού μου, αλλά ούτε αυτός μένει πάνω. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Φτιάχνεται; (εννοώ, απο εμένα; ) Αν όχι, ξέρετε πόσο θα πάρουν για την επισκευή; Ευχαριστώ.
foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ο φορτιστης φταιει.. Ανοιξε πολυ την υποδοχη του αναπτηρα και δε μπορει να κρατηθει μεσα για να ζεσταθει. Απο εδω και περα μονο αναπτηρες χειρος και σπιρτα ΥΓ : Ειχα ρωτησει και εγω και δε φτιαχνεται ευκολα (Ευτυχως που δεν καπνιζω)
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μωρέ δε με νοιάζει ο αναπτήρας, αλλά ο φορτιστής για το gps... Αλλάζει τουλάχιστον αυτό το συστηματάκι, αν δεν φτιάχνεται; Πρώτα χάλασε ο αναπτήρας και τώρα που δοκιμάζω το φορτιστή κατάλαβα το μέγεθος του προβλήματος..! :S Φίλε kx5, βάζω τον φορτιστή και αυτός πετιέται έξω, τα ελάσματα που έχει αυτή η υποδοχή φαντάζομαι έπρεπε να του κρατούν αντίσταση αλλά δεν..
kx5 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Αν πιάνουν τα χέρια σου, αγόρασε μια νέα βάση αναπτήρα (από καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτου, όχι τύπου autoplus κτλ) και αντικατέστησε την παλιά. Αν το αμάξι είναι καινούριο τράβα αντιπροσωπία και ζήτα αλλαγή λόγω εγγύησης. Βέβαια με το να πιέσεις προς τα έξω τα ελάσματα της βάσης, παίζει να το επιδιορθώσεις λιγάκι.
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Thanx για την συμβουλή, θα το παλέψω με κανά κατσαβίδι αν είναι και θα κλείσω ραντεβού στην αντιπροσωπεία (έχω και ετήσιο service να κάνω μετα το 15αυγουστο μμμμμφ..) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
kx5 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πρόσεχε με το κατσαβίδι γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι του έκανες ζημιά και να το βγάλουν εκτός εγγύησης.
Tren Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Σου πετάει έξω το φορτιστή?! Πως γίνεται αυτό? :lol::lol: Μονο βαση για το φραπε μην βαλεις. Συγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.