Προς το περιεχόμενο

Πιθανή εγκυμοσύνη

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κούλαρε, πάρα πολλές γυναίκες έχουν άστατο κύκλο για διάφορους λόγους. Πιθανότητα της καθυστέρησε γιατί θα έχει αγχωθεί και η ίδια... Αν δεν εκσπερμάτωσες, όπως λες, κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Μάθετε και τις γόνιμες μέρες καλού κακού, και ΠΑΝΤΑ (ναι φωνάζω!) προφυλακτικό!

Δημοσ.

εγω δεν εβγαλα σπερμα.. ειληκρινα καταλαβαινω οταν ερχετε. κ παλι το εβγαλα στην τουαλετα μετα.. σασ παρακαλω πολυ σοβαρεσ απαντησεισ... ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Φυσικά και μπορεί να μείνει έγκυος ακόμα και αν δεν εκπερματώσεις εσύ. Παίζει ρόλο το αν έχεις προσπερματικά υγρά ή όχι, μέσα στα οποία υπάρχουν σπερματοζωάρια.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να σε απασχολούν και εσένα και την κοπέλα εκτός της εγκυμωσύνης (HIV, υπατίτιδα, κονδυλώματα κλπ). Πάντα με προφυλακτικό όσο και να εμπιστεύεσαι τον άλλο σε αυτές τις ηλικίες.

Δημοσ.
εγω δεν εβγαλα σπερμα.. ειληκρινα καταλαβαινω οταν ερχετε. κ παλι το εβγαλα στην τουαλετα μετα.. σασ παρακαλω πολυ σοβαρεσ απαντησεισ... ευχαριστω πολυ..

είσαι σίγουρος ότι το'βγαλες στη τουαλέτα?

Θέλω να πω,το κατάλαβες?!

Δημοσ.

εγω δεν εβγαλα σπερμα..ειληκρινα το καταλαβαινω οταν βγαινει.. κ παλι το εβγαλα μετα στην τουαλετα..κ σασ παρακαλω σοβαρεσ απαντησεισ... ειμαι σε τετοια ηλικια κ ειναι σοβαρο το θεμα..σασ παρακαλω δηλαδη..

ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...