red7genius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πες μας τωρα οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργος για να τα δουμε ολα...
biny Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Κούλαρε, πάρα πολλές γυναίκες έχουν άστατο κύκλο για διάφορους λόγους. Πιθανότητα της καθυστέρησε γιατί θα έχει αγχωθεί και η ίδια... Αν δεν εκσπερμάτωσες, όπως λες, κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Μάθετε και τις γόνιμες μέρες καλού κακού, και ΠΑΝΤΑ (ναι φωνάζω!) προφυλακτικό!
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν ηρθα σε κορυφωση... Μισές δουλειές..
insomniaK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Όταν λες επαφή στο αρχικό ποστ, τι εννοείς; Τις έπιασες το χέρι για παράδειγμα;
HELP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν εβγαλα σπερμα.. ειληκρινα καταλαβαινω οταν ερχετε. κ παλι το εβγαλα στην τουαλετα μετα.. σασ παρακαλω πολυ σοβαρεσ απαντησεισ... ευχαριστω πολυ..
gtsamour Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Φυσικά και μπορεί να μείνει έγκυος ακόμα και αν δεν εκπερματώσεις εσύ. Παίζει ρόλο το αν έχεις προσπερματικά υγρά ή όχι, μέσα στα οποία υπάρχουν σπερματοζωάρια. Φυσικά υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να σε απασχολούν και εσένα και την κοπέλα εκτός της εγκυμωσύνης (HIV, υπατίτιδα, κονδυλώματα κλπ). Πάντα με προφυλακτικό όσο και να εμπιστεύεσαι τον άλλο σε αυτές τις ηλικίες.
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν εβγαλα σπερμα.. ειληκρινα καταλαβαινω οταν ερχετε. κ παλι το εβγαλα στην τουαλετα μετα.. σασ παρακαλω πολυ σοβαρεσ απαντησεισ... ευχαριστω πολυ.. είσαι σίγουρος ότι το'βγαλες στη τουαλέτα? Θέλω να πω,το κατάλαβες?!
HELP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν εβγαλα σπερμα..ειληκρινα το καταλαβαινω οταν βγαινει.. κ παλι το εβγαλα μετα στην τουαλετα..κ σασ παρακαλω σοβαρεσ απαντησεισ... ειμαι σε τετοια ηλικια κ ειναι σοβαρο το θεμα..σασ παρακαλω δηλαδη.. ευχαριστω πολυ
Garnele Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 τι εννοείς οταν λες "κ πάλι" το έβγαλες στην τουαλέτα;
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Τράβα πάρε τεστ εγκυμοσύνης,τι άλλο θες να ακούσεις ρε παιδί μου?
HELP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 πηρε αλλα λεει στισ οδηγιεσ οτι καλυτερα ειναι με τα πρωινα ουρα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Τράβα πάρε τεστ εγκυμοσύνης,τι άλλο θες να ακούσεις ρε παιδί μου? it's a boy?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.