HELP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..Κ ΕΓΩ Κ ΑΥΤΗ ΗΜΑΣΤΕ 17. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πηγαίνε να πάρεις ένα τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο.Διαβάστε τις οδηγίες κ χρησιμοποιήστε το.Μην ανησυχείς για παιδιά κλπ. υπάρχει και η έκτρωση.
Absinthe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..Κ ΕΓΩ Κ ΑΥΤΗ ΗΜΑΣΤΕ 17. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Μπορει να την πηρε ο υπνος ή να αργησε το λεωφορειο. Σε καθε περιπτωση, μην ανησυχεις...και προφυλαξεις να παιρνατε παλι μπορει να αργουσε....τα κανουν κατι τετοια οι γυναικες. Ισως τελικα πρεπει με νομοθετικη ρυθμιση να απαγορευτει το σεξ στους ανηλικους. Οι ανηλικες φυσικα εξαιρουνται.
sodeli Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ρε φιλε ειλικρινά, έκανες ένα τέτοιο thread σε αυτό το forum περιμένοντας σοβαρή απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα;
Sellers Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Κάτσε γιατί αυτό το άγχος της καθυστέρησης συνήθως είναι όβερ ριάκτιντ ιφ γιου νόου γουατ αι μίν... Πόσο έχει αργήσει να της έρθει περίοδος? 2 ώρες? 2 μέρες? 2 εβδομάδες? (παρακάτω δεν πάει θα σε παραπέμψω στο μήνυμα 2 του φίλτατου Μπρού...)
insomniaK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Το σκυλί γάβγισε; Ο γέρος ζει ή όχι; Όπως το περιγράφεις, χωρίς να είμαι γιατρός και χωρίς να έχει νόημα μια απάντηση σε ένα φόρουμ, αυτό που κυρίως που θα συμβε είναι να σου σπάσουν τα νεύρα από την αγωνία...
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πέρα από τις πληροφορίες που μπορείς να βρεις εδώ, τι απάντηση περιμένεις από ένα forum; Ή είναι έγκυος ή δεν είναι... [...]Πόσο έχει αργήσει να της έρθει περίοδος? 2 ώρες? 2 μέρες? 2 εβδομάδες? (παρακάτω δεν πάει θα σε παραπέμψω στο μήνυμα 2 του φίλτατου Μπρού...) Πάει, πάει.
HELP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν ηρθα σε κορυφωση,καταλαβαινεται,5 μερεσ εχει αργησει.
red7genius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν ηρθα σε κορυφωση,καταλαβαινεται,5 μερεσ εχει αργησει. Δηλαδη δεν κυλισε νερο στ' αυλακι?
Sellers Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω δεν ηρθα σε κορυφωση,καταλαβαινεται. Όχι δεν καταλαβαίνω... Τι εννοείς?
HELP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 οχι δεν εβγαλα σπερμα..το καταλαβαινω οταν βγαινει. 5 μερεσ εχει αργησει.
Absinthe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Υποπτο. Εγω θα ελεγα να εγκαταλειψεις το ενδεχομενο της ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης και να ασχοληθεις με το ενδεχομενο του κερατου. Αν τελικα στα φορεσε το πουτ@ν@κι, να το πεις στον πατερα της να την πλακωσει στις φαπες. Καποια στιγμη πρεπει επιτελους να αναλαβουν και οι γονεις τις ευθυνες τους.
Harkon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ τι εννοείς το καταλαβαίνεις όταν βγαίνει; υπάρχει περίπτωση να μήν το καταλάβεις; διαφορετικά αν δεν κρατούσες κανά περίεργο κρίνο μην ανησυχείς για την εγκυμοσύνη τουλάχιστον.. για άλλα...μέσα!
Sellers Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 οχι δεν εβγαλα σπερμα..το καταλαβαινω οταν βγαινει. χαχαχαχαχα.... Κορυφή!!! Εγώ πάλι δεν νιώθω τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.