Προς το περιεχόμενο

Πιθανή εγκυμοσύνη

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..Κ ΕΓΩ Κ ΑΥΤΗ ΗΜΑΣΤΕ 17.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηγαίνε να πάρεις ένα τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο.Διαβάστε τις οδηγίες κ χρησιμοποιήστε το.Μην ανησυχείς για παιδιά κλπ. υπάρχει και η έκτρωση.

Δημοσ.
ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..Κ ΕΓΩ Κ ΑΥΤΗ ΗΜΑΣΤΕ 17.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Μπορει να την πηρε ο υπνος ή να αργησε το λεωφορειο. Σε καθε περιπτωση, μην ανησυχεις...και προφυλαξεις να παιρνατε παλι μπορει να αργουσε....τα κανουν κατι τετοια οι γυναικες.

Ισως τελικα πρεπει με νομοθετικη ρυθμιση να απαγορευτει το σεξ στους ανηλικους.

Οι ανηλικες φυσικα εξαιρουνται.

Δημοσ.

Ρε φιλε ειλικρινά, έκανες ένα τέτοιο thread σε αυτό το forum περιμένοντας σοβαρή απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα;:-(

Δημοσ.

Κάτσε γιατί αυτό το άγχος της καθυστέρησης συνήθως είναι όβερ ριάκτιντ ιφ γιου νόου γουατ αι μίν...

Πόσο έχει αργήσει να της έρθει περίοδος? 2 ώρες? 2 μέρες? 2 εβδομάδες? (παρακάτω δεν πάει θα σε παραπέμψω στο μήνυμα 2 του φίλτατου Μπρού...)

Δημοσ.

Το σκυλί γάβγισε; Ο γέρος ζει ή όχι;

Όπως το περιγράφεις, χωρίς να είμαι γιατρός και χωρίς να έχει νόημα μια απάντηση σε ένα φόρουμ, αυτό που κυρίως που θα συμβε είναι να σου σπάσουν τα νεύρα από την αγωνία...

Δημοσ.

Πέρα από τις πληροφορίες που μπορείς να βρεις εδώ, τι απάντηση περιμένεις από ένα forum; Ή είναι έγκυος ή δεν είναι...

[...]

Πόσο έχει αργήσει να της έρθει περίοδος? 2 ώρες? 2 μέρες? 2 εβδομάδες? (παρακάτω δεν πάει θα σε παραπέμψω στο μήνυμα 2 του φίλτατου Μπρού...)

Πάει, πάει.

Δημοσ.

Υποπτο.

Εγω θα ελεγα να εγκαταλειψεις το ενδεχομενο της ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης και να ασχοληθεις με το ενδεχομενο του κερατου.

Αν τελικα στα φορεσε το πουτ@ν@κι, να το πεις στον πατερα της να την πλακωσει στις φαπες.

Καποια στιγμη πρεπει επιτελους να αναλαβουν και οι γονεις τις ευθυνες τους.

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

τι εννοείς το καταλαβαίνεις όταν βγαίνει;

υπάρχει περίπτωση να μήν το καταλάβεις;

διαφορετικά αν δεν κρατούσες κανά περίεργο κρίνο μην ανησυχείς για την εγκυμοσύνη τουλάχιστον.. για άλλα...μέσα!

Δημοσ.
οχι δεν εβγαλα σπερμα..το καταλαβαινω οταν βγαινει.

χαχαχαχαχα....

Κορυφή!!! Εγώ πάλι δεν νιώθω τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...