Προς το περιεχόμενο

360:2 ερωτησεις

Pytzamarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Το RockBand παιζει με το pad του 360 και μαλιστα με τις "σκανδαλες" οπως το GuitarHero?

2)Μπορω να κανω copy (οχι move) το profile μου απο το HD σε memory card?

Βασικα λεω να αφησω το HD πανω στο unmodded και το Card στο modded και να συγχρονιζω τα scores...

Δημοσ.
1)Το RockBand παιζει με το pad του 360 και μαλιστα με τις "σκανδαλες" οπως το GuitarHero?

Βασικα λεω να αφησω το HD πανω στο unmodded και το Card στο modded και να συγχρονιζω τα scores...

Απ' ότι μου είχε πεί κάποιος φίλος δεν παίζει με το pad, εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία, ας μας πει και κάποιος που έχει το παιχνίδι.

Αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται copy, αλλά κάνεις μια χαρά την δουλεία σου και με το move, εγώ αυτό έχω κάνει, το μόνο που κάνω είναι να βάζω κάθε φορά την κάρτα μνήμης με το profile μου, στο xbox που θέλω να παίξω.:-)

Δημοσ.
Απ' ότι μου είχε πεί κάποιος φίλος δεν παίζει με το pad, εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία, ας μας πει και κάποιος που έχει το παιχνίδι.

Αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται copy, αλλά κάνεις μια χαρά την δουλεία σου και με το move, εγώ αυτό έχω κάνει, το μόνο που κάνω είναι να βάζω κάθε φορά την κάρτα μνήμης με το profile μου, στο xbox που θέλω να παίξω.:-)

Σωστός. Κάνεις recover το profile στην κάρτα μνήμης και το κρατάς εκεί για να μην χρειάζεται κέθε φορά να βάζεις τον σκληρό. Όχι ότι είναι τίποτα δύσκολο αλλά όσο νάναι η κάρτα μπαινοβγαίνει πολύ πιο εύκολα. Βέβαια είναι μερικά παιχνίδια που αναγκαστικά θα χρειαστείς τον σκληρό γιατί έχεις εκεί τα saves σου. Το ιδανικό θα ήταν αυτό που λέει ο pytzamaramas να κάνεις copy το profile αλλά αυτό δεν γίνεται.

Δημοσ.

1)Με χωρίς όργανα νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τραγουδήσεις με το headset.-δεν είμαι σίγουρος για την κιθάρα γιατί εγώ είχα του GH2-

2)Όχι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θές...το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις αντί να μετακινείς το σκληρό είναι να μετακινείς την memory card.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...