blademyc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χθες εγκατέστησα την παρακάτω σύνθεση στο PC Μου ΜΒ P5B WIFI DELUXE + P4 3.2Mhz 640 1) Μου φαίνετε παράξενο γιατί όλα τα προγράμματα που δοκίμασα λένε ότι η cpu δουλεύει στα 2,8 μόνο αν τρέχω κάτι και ζορίζετε πάει στα 3,2 όπως στα πρώτα centrino φορητά... ! Δεν ήξερα ότι αυτή η cpu το κάνει αυτό... Ξέρει κανείς πως θα το απενεργοποιήσω ???? 2)Στο Bios Μου λέει θερμοκρασία 67 και στα διάφορα προγράμματα που δοκίμασα στα windows μου λένε 59 σε κατάσταση ηρεμίας την να πιστέψω ? Είναι καλά η θερμοκρασία εκεί ? Α και το καλύτερο Άλλαξα την μητρική και δεν χρειάστηκε να κάνω φορματ δούλεψε στην Ίδη υπάρχουσα εγκατάσταση !!!! Θα γράψω λόττο σήμερα !!!
sarakinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 67 βαθμούς ο επεξεργαστής ή η μητρική?Tο πρόβλημά σου ίσως λυθεί αν ορίζεις "χειροκίνητα" τις τάσεις της cpu και όλα από το bios μιας και είναι στο auto στις περισσότερες by default...(για την συχνότητα μηλάω όχι για το temp)
blademyc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 To system μεσα απο τα windows ειναι 46-47
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 1) Απενεργοποίησε τα EIST, C1E από το BIOS. 2) Δεν είμαι 100% βέβαιος αλλά πιθανόν να μην είναι idle ο επεξεργαστής όταν βλέπεις τις ρυθμίσεις του BIOS, οπότε είναι λογική η διαφορά που αναφέρεις.
pc_tech Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για θερμοκρασία κοίτα το everest. Το bios μπορεί να κάνει λάθος.
XLV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Άλλα καλά προγράμματα για hardware monitoring είναι το speedfan και το coretemp.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 2) Δεν είμαι 100% βέβαιος αλλά πιθανόν να μην είναι idle ο επεξεργαστής όταν βλέπεις τις ρυθμίσεις του BIOS, οπότε είναι λογική η διαφορά που αναφέρεις. όχι δεν είναι idle όταν βλέπεις το bios... Άλλα καλά προγράμματα για hardware monitoring είναι το speedfan και το coretemp. το coretemp δεν κάνει για τον 640 όπως είπε και ο antonl καλύτερα Everest
blademyc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ναι οντος απενεργοποιησα το C1E από το BIOS και τωρα η ταχυτητα ειναι μονιμα στα 3.2MHz Σωστος ο antonl !!!! Για την θερμοκρασια προφανος ειναι ετσι γιατι χρησιμοποιοντας το speedfan εχω διαφορετικη θερμοκρασια μεταξι bios & Windows αλλα στο system εχω μονιμα την ιδια γυρο στους 47 !!! Το πρωι που τον τσεκαρα με ενα game μου εδειξε 77 και εκει σταματισα γιατι φοβηθηκα !!! Δεν νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο αυτο Η ειναι ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.