Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για το νέο μου Mac

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η εγκατάσταση του iLife '08 (Garageband, iPhoto, iMovie, iDVD) γίνεται με ξεχωριστό DVD. Ρίξε μια ματιά στα συνοδευτικά του iMac σου, κάπου εκεί θα υπάρχει και αυτό.

εγώ που του έκανα format και πέρασα το λειτουργικό από την αρχή μου πέρασε και το ilife κανονικά απο τα 2 cd που δίνει η apple.

και μια ερωτησουλα.

όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα και θέλω να χρησιμοποιήσω το 2 μέρος του δίσκο μου που έχω φτιάξει έχω προσέξει (γενικά) ότι δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω και το φάκελο που θέλω να βάλω το πρόγραμμα(και μιλάω για προγράμματα που κάνουν αυτόματη εγκατάσταση)υπάρχει τρόπος επιλογής να διαλέγω εγώ τον φάκελο ?

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
5) υπάρχουν ιστορίες φρίκης για όποιον το έκανε...

Some say at night, you can still here them, whispering in the dark...

Δημοσ.
εγώ που του έκανα format και πέρασα το λειτουργικό από την αρχή μου πέρασε και το ilife κανονικά απο τα 2 cd που δίνει η apple.

και μια ερωτησουλα.

όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα και θέλω να χρησιμοποιήσω το 2 μέρος του δίσκο μου που έχω φτιάξει έχω προσέξει (γενικά) ότι δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω και το φάκελο που θέλω να βάλω το πρόγραμμα(και μιλάω για προγράμματα που κάνουν αυτόματη εγκατάσταση)υπάρχει τρόπος επιλογής να διαλέγω εγώ τον φάκελο ?

Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή αν μπορείς να δαλέξεις φάκελο, αλλά για πιο πρόχειρα, μπορείς μετά την εγκατάσταση να πας και να πετάξεις την εφαρμογή σε όποιον φάκελο θέλεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ! :) αν και έχει πολλά περισσότερα νομίζω θα μπορέσω να το περιορίσω κάπως..

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που ίσως είναι προφανές αλλα δεν βρήκα κάτι μέσα στο macaroni μου.. Πως κάνω remove κάποιο application ????

Δημοσ.

Aπλα το μεταφερεις στον '"καλαθο των αχρηστων" (trash) , ή για να εισαι σιγουρος οτι δεν εμεινε τιποτα πισω χρησιμοποιεις ενα προγραμμα σαν το Ζapper ..http://lifehacker.com/photogallery/Top-10-Apps-That-Should-Be-in-Leopard/2010661

Δημοσ.
Πως κάνω remove κάποιο application ????

drag en' drop στα σκουπίδια :-)

Να κάνεις πάντα αυτό που σου έρχεται πιο απλό

_10)Πώς μπορώ να φτιάξω και να χρησιμοποιήσω ένα καινούριο .mac account από την αρχή ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...