xalia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 σχεδόν όλα τα ups με usb παίζουν κανονικά σε mac, μάλιστα τα βλέπει μόνο του χωρίς επιπλέον software.
waves Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να συνδεθεί με usb σωστά; Απλά το βάζω στην πρίζα, βάζω και στην πρίζα του ups το iMac και είμαι οκ;
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να συνδεθεί με usb σωστά; Απλά το βάζω στην πρίζα, βάζω και στην πρίζα του ups το iMac και είμαι οκ; Ναι! Aλλα αν το ups ειναι συνδεδεμενο με usb με τον iMac σου, τοτε: αν πεσει το ρευμα ενω εισαι εκτος σπιτιου, το ups(οταν τελειωνει η μπαταρια του) θα δωσει εντολη να κλεισει μονος του ο iMac κανονικα με shutdown. Διαφορετικα (αν δεν ειναι συνδεδεμενο με usb), τοτε μολις η μπαταρια του ups τελειωσει, θα κοπει αποτομα το ρευμα στον iMac , με πιθανοτητα hardware και software ζημιας..
darklordvader77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 yep.... Ακριβως αυτο να κανεις, κ θα προστατευθει το Macάκι σου
xalia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις με usb! προτίμησε το...
waves Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μία ακόμη ερώτηση. Το erase and install στην εγκατάσταση του leopard είναι το αντίστοιχο format των windows;; Θα χρειαστώ και καλιμπράρισμα οθόνης...το οποίο, τί είναι αλήθεια;; Με την εγκατάσταση του leopard θα εγκατασταθούν και τα garageband, iphoto, iweb κ.λπ.;; Το format το θέλω για να ξεφορτωθώ το grupdate της rainbow. Αν υπάρχει άλλος τρόπος, πείτε μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μία ακόμη ερώτηση. Το erase and install στην εγκατάσταση του leopard είναι το αντίστοιχο format των windows;; Ναι. Το Erase είναι το format των Windoze. Θα χρειαστώ και καλιμπράρισμα οθόνης...το οποίο, τί είναι αλήθεια;; To MacOS 'μετράει' την οθόνη που χρησιμοποιείς και προσαρμόζεται σε αυτήν (ανάλυση, χρώματα, φωτεινότητα). Τίποτα τρομερό. Με την εγκατάσταση του leopard θα εγκατασταθούν και τα garageband, iphoto, iweb κ.λπ.;; Ναι, αν και μπορείς να επιλέξεις αν θα τα εγκαταστήσεις και τι ακριβώς θα εγκαταστήσεις (για παράδειγμα, επειδή δεν ασχολούμαι με τη μουσική, δεν έχω εγκαταστήσει το Garageband). Το format το θέλω για να ξεφορτωθώ το grupdate της rainbow. Αν υπάρχει άλλος τρόπος, πείτε μου Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για το %$#&* GrUpdate.
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Με την εγκατάσταση του leopard θα εγκατασταθούν και τα garageband, iphoto, iweb κ.λπ.;; Η εγκατάσταση του iLife '08 (Garageband, iPhoto, iMovie, iDVD) γίνεται με ξεχωριστό DVD. Ρίξε μια ματιά στα συνοδευτικά του iMac σου, κάπου εκεί θα υπάρχει και αυτό.
waves Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δηλαδή το καλιμπράρισμα θα γίνει αυτόματα; Να ρωτήσω και κάτι, που άκουσα...είναι δυνατόν στη διαδικασία του format να καεί κανένα πίξελ της οθόνης;
Mercyful_Fate Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω και κάτι, που άκουσα...είναι δυνατόν στη διαδικασία του format να καεί κανένα πίξελ της οθόνης; Ήθελα να' ξερα ποιος λέει τέτοιες χαζομάρες...
xalia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αν ήταν έτσι με τα format που έχω κάνει δε θα είχα pixel για pixel! ps: πειραματίζομαι πολύ...
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Νέος mac χρήστης κ εγώ και έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω στους παλαιότερους.. Πρώτα πρώτα Ψάχνω για τσαντούλα-case για να μεταφέρω το macbook . Η apple βγάζει κάτι δικό της? Νομίζω είχα ακούσει άσχημα σχόλια για το mouse της apple. κάποιο να προτείνετε ? Σχετικά με το Mobile me τι παίζει ακριβώς?? Το χρησιμοποιείτε ? Ο μετασχηματιστής έχει 2 αντάπτορες για την σύνδεση του με το ρεύμα, με την διαφορά ότι ο ένας έχει καλώδιο ενώ ο άλλος όχι. Έχει κάποια διαφορά στην φόρτιση ή είναι καθαρά για εξυπηρέτηση στο χώρο? Ευχαριστώ
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εδώ συζητάμε για το Software των υπολογιστών της Apple. Για ότι έχει σχέση με το Hardware, μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο τμήμα του forum: Apple Hardware. Εκεί θα βρεις τουλάχιστον 1 topic για τσάντες και 2-3 για ποντίκια. Για τους αντάπτορες του τροφοδοτικού, όχι δεν υπάρχει διαφορά, δίνει 2 για να βάλεις αυτόν που σε βολεύει καλύτερα. Σε ότι αφορά το MobileMe, θα μεταφέρω την ερώτηση σου σε ξεχωριστό topic γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί μονολεκτικά.
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Να απαριθμήσω κ εγώ με την σειρά μου τις ερωτήσεις μου ως νέος mac user (δικαιολογήστε με αν κάποιες είναι αστείες) 1.Τι διαφορά έχει το Terminal.app με το Χ11.app ? 2. Όταν κλείσω μια εφαρμογή απο το χ πάνω αριστερά παραμένει ανοικτή με μια μπλέ κουκίδα απο κάτω της στο dock. γιατί γίνεται αυτό? άλλο τρόπος να μην χρειάζεται να το κλείνω 2 φορές ? 3. κάποια συντόμευση για να κλείνουν τα παράθυρα (win = alt + f4) ? 4. Κάποιο text editor εκτώς του default textedit? 5. Photoshop ? Πως θα το κάνω install? 6. Cinema 4d επίσης ? 7. dc++ δουλεύει κανονικά? κάποιο ελαφρύ torrent client για mac? 8. κάποιος messenger γi hotmail? 9. Προσπαθώ μέσα απο το Mail που έχει απο default να φτιάξω τις ρυθμίσεις για τα mail μου αλλα δεν τα καταφέρνω.. κάποιο tip -guide? Ευχαριστώ
jiraya sama Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 2) να πηγαίνεις από το dock και να πατάς δεξί κλίκ και μετα quit. 5)το βρίσκεις το ανοίγεις το μεταφέρεις στα aplications μετα το ανοίγεις και ακολουθάς οδηγίες 7) azureus, tomato torrent 8) adium 3) κοίταξε στα system preferences
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.