JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εφόσον η σύνδεση δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ και φυσικά δεν υπέγραψες για την ενεργοποίηση δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ο ερασιτεχνισμός, η ασχετοσύνη και η αρπαχτή των εταιρειών τηλεφωνίας...
alkis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εγω διαβαζοντας ολα τα παραπανω εχω να καταθεσω την δικη μοιυ προσωπικη εμπειρια.τον σεπτεμβριο του 2007 εκανα αιτηση στην forthnet για το doubleplay.ολα καλα μου ειπαν,σε τριαντα εργασιμες ημερες θα ενεργοποιηθει.απευθυνθηκα στο κεντρικο καταστημα της καλλιθεας.διαμενω στη νεα σμυρνη.αξιοσημειωτο ειναι οτι οταν πηγα να κανω την αιτηση ηταν εκει 2 πολιτες εκνευρισμενοι οι οποιο εκαναν παραπονα για βλαβες τις οποιες δεν ειχε φροντισει να αποκαταστησει η εταιρεια ενω τους χρεωνε κανονικα,μου εκανε εντυπωση και μου εμεινε οτι οταν ζητουσαν να απευθυνθουν σε εναν προισταμενο οι υπαλληλοι τους παρεπεμπαν να μιλησουν στο τηλ και μονο απο κει.τεσπα λεω δεν βαριεσαι συμβαινουν αυτα.περναει ενας μηνας τιποτα.πηγαινω απο κει.μου λεει θα περιμενετε.να σημειωσω οτι σε καθε επισκεψη μου υπηρχε και απο μια φασαρια με αγανακτισμενους διαμαρτυρομενους πελατες.περναει δευτερος μηνας πηγαινω παλι απο κει μου λεει θα σας ενημερωσουμε και οτι προωθειται η αιτηση.με τα πολλα περασαν 3.5 μηνες και τον γεναρη του 2008 οταν ξαναπηγα για τελευταια φορα,μου ειπαν ακουσον ακουσον οτι θαπρεπει να περιμενετε αλλους 2 μηνες γιατι στην περιοχη της νεας σμυρνης ο οτε δεν τους εδινε ζευγη χαλκου οπως μου ειπαν.μετα απο τοση κοροιδια εκανα αιτηση διακοπης και απευθυνθηκα στον οτε.(εκει αντιμετωπισα αλλα προβληματα,ειμαι πολυ γκαντεμης τελικα).τον απριλη του 2008 ερχεται ξαφνικα ενας υπαλληλος κουριερ σπιτι μου και μου λεει γεια σας ηρθαμε να σας παραδωσουμε τον εξοπλισμο της forthnet για την συνδεση σας στο ιντερνετ.του εξηγησα οτι ειχα κανει αιτηση διακοπης και οτι πλεον εχω οτε.και ο ανθρωπος εφυγε.επειδη μενω διπλα την επομενη μερα πηγα απο κει και τους ειπα τι εγινε και μου λενε οτι στο συστημα τους φαινεται οτι ειναι ατοιμη να ενεργοποιηθει η γραμμη μου.τους λεω πως θα γινει αυτο αφου εχω ηδη conn-x.τεσπα ανελαβε να το λυσει η υπαλληλος το θεμα.τον ιουλιο 2008 με παιρνουν τηλ απο την forthnet και μου λενε πρεπει να πληρωσω 70 ευρω ως τελος διακοπης,για μια συνδεση που δεν ενεργοποιηθηκε ποτε.φανταστειτε ποσο οργανωμενοι ειναι.με την πιεση να μου εχει ανεβει στα υψη πηγα απο εκει και ακουσε τα εξ'αμαξης ενας υπαλληλος εκει,οπου και προθυμοποιηθηκε να διορθωσει το λαθος.απο τοτε δεν με εχει ενοχλησει κανεις.λετε να με παρει κανενας δικηγορος και να με απειλει?? Θα σου πρότεινα για να εισαι ησυχος να παρεις την forthnet τηλεφωνο ->να μιλησεις με το λογιστηριο και να ρωτησεις να εχεις καποιο υπολοιπο.Αν σε ρωτησει η υπαλληλος γιατι πες της οτι ειχε προκυψει ενα ζητημα και ηθελες να εισαι σιγουρος.
nasos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Φίλε ThReSh δεν χρειάζεται καθόλου internet για να βρεις την διεύθυνση οι γονείς μου έχουν forthnet τηλέφωνο και την έχει πάνω στον φάκελο κι όταν τις τοπα συνέχισε να μου λέει τις βλακείες που μου έλεγε.
alkis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 nasos@ Χαθηκα ας ανοιγει ενα θεμα οποιος θελει να πει κατι αλλο που αφορα δικο του προβλημα, βοηθαει πιο πολυ αυτους που θελουν να βοηθησουν...
alexjm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Νομίζω ότι άδικα διαπλικτίζεσται μεταξύ σας σε τόσα Post. Εγώ που είμαι πελάτης της forthnet για καιρό (γύρω στα 3 χρόνια, ίσως και παραπάνω), έχω καταλάβει ότι το μηχανογραφικό-λογιστικό της σύστημα είναι απλώς για κλάματα, και εάν θέλετε μπορώ να σας πώ πάνω από ένα ή και δύο παραδείγματα που έχουν τύχει σε μένα. - Είμα πάροχος της HOL (2005 ή 6). Δεκέμβρης μήνα, μέσα στα χριστούγεννα, κάνω αίτηση για internet από forthnet (τηλέφωνο από ΟΤΕ-δεν υπήρχαν ακόμα 2Play), μία προσφορά για 5μήνες στα 2mbps με το τάδε χρηματικό ποσό. Ρωτάω τόσο στο κατάστημα όσο και στα κεντρικά μέσω τηλεφώνου, εάν επηρεάζει την προσφορά που είμαι ακόμα στην HOl, με την οποία λήγει η σύμβαση μου στις 31 του μήνα. Και μου λένε σαφώς και οι δύο, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σημασία έχει μόνο πότε έχουν την αίτηση αυτοί στα χέρια τους. Μετά από δύο μήνες,πέμπτη πρωί μου κόβεται το net. Παίρνω τηλεφωνο, και μετά από ώρες συζήτησης, κατανοούν την κατάσταση, συμπεραίνουν ότι έχουν κάνει λάθος και μου ανανεώνουν την σύνδεση. Την επόμενη πέμπτη το ίδιο. Τελικά ήμουν για τρεις μήνες με demo Κωδικούς,αφου εξηγούσα κάθε φορά σε διαφορετικό υπάλληλο την κατάσταση, γιατί πολυ απλά το σύστημα τους δν έχει την δυνατότητα να με περάσει ώς κανονικό τους χρήστη, δεν μπορούσαν να κάνουν μια απλή αλλαγή -υπάρχουν δύο φορές με μη κανονικές χρεώσεις, που χρειάστηκαν ώρες και μέρες στο τηλέφωνο, με πολλά φαξ και αποδείξεις για να μην πληρώσω. ΚΑι έχω και άλλες δικές μου περιπτώσεις και όπως μία και του αδερφού μου. Εγώ συμπεραίνω ότι το λογιστικό-μηχανογραφικό τους σύστημα είναι απλώς κάκιστο και ανοργάνωτο. Ικάζω όμως ότι και στους υπόλοιπους πάροχους πάνω-κάτω τα ίδια μπορούν να γίνουν. Γιατί στήνουν τις εταιρίες τους χωρίς πλάνο, με σκοπό το κέρδος, και την παροχή υπηρεσιών χωρίς να κοιτούν την ποιότητα αυτών που παρέχουν. Είναι λοιπόν απλώς να μην σου τύχει.. **Ελπίζω φίλε να ξεμπερδέψεις σύντομα, αναίμακτα και χωρίς έξοδα.
alkis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 @alexjm Μονο τα λεφτα του νοιαζουν.Αν σταματησουμε να τρεχουμε εκει τοτε θα δεις, καφε με κουριερ θα εχεις...αλλα ρε γμτ ειναι τα λεφτα...Ειναι τελικα μην σου κατσει...
alexjm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 @alexjm Μονο τα λεφτα του νοιαζουν.Αν σταματησουμε να τρεχουμε εκει τοτε θα δεις, καφε με κουριερ θα εχεις...αλλα ρε γμτ ειναι τα λεφτα...Ειναι τελικα μην σου κατσει... Φταίει όμως και η δική μας νοοτροπία. Γιατί εγώ μετά από όλα αυτά πάρεμεινα. Γιατί σκέφτηκα, αφού μια χάρα παίζει η γραμμή, άσε μην τρέχω αλλού, και εκεί στο αλλού εχω πρόβλημα. ΚΑνονικά όμως θα πρεπε να φυγω. Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι, που πας. Γιατί όλοι πάνω κατω ίδιοι είναι και είναι να μην σου τύχει.,
alkis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ακριβώς, γενικα στο ελλαδισταν που ειμαστε να μην σου τυχει ειναι....μια πικρη αληθεια....
stefka Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Η συνέχεια του σίριαλ... Παίρνω πάλι σήμερα τηλέφωνο και ξαναλέω πάλι τα ίδια, για πολλοστή φορά. Η απάντηση πάντα η ίδια: "Βλέπω στο σύστημα ένα ανεξόφλητο ποσό, το δικηγορικό γραφείο ενημερώνεται αυτόματα, δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται η τρίτη 6μηνη ανανέωσή σας, δεν ξέρω γιατί άλλαξε το πρόγραμμά σας σε αορίστου, δεν έχω τη δυνατότητα να δω πως και με ποιανού εντολή άλλαξε το πρόγραμμά σας, δεν ξέρω γιατί δεν παίρνατε τα παραστατικά των λογαριασμών ενώ παίρνατε του forthnet telephony και οι πληρωμές εκεί γίνονταν κανονικά, δεν ξέρω γιατί δεν σας ενημέρωσε ποτέ κανείς για την οφειλή". "Δεν υπάρχει κάποιος προϊστάμενος εδώ για να σας πει κάτι παραπάνω, δεν ξέρω γιατί δεν σας έχουν απαντήσει εγγράφως στο έγγραφο αίτημά σας, δεν είναι δική μου δουλειά να γνωρίζω αυτά, δεν μπορώ να σας συνδέσω με το αρμόδιο τμήμα για αυτά". Μπορεί κάποιος να μου πει από πότε οι εταιρίες σας την forthnet έχουν γίνει τόσο απρόσωπες και δεν λογοδοτεί κανείς και σε κανέναν. Υπάρχει κάποιο υπεύθυνο άτομο το οποίο θα μπορέσει να μου δώσει απάντηση στα ερωτήματά μου? Ναι, υπάρχει! Ο δικηγόρος της εταιρείας όταν θα βρεθούμε τελικά στα δικαστήρια! ΥΓ. ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου έστειλαν χρήσιμες διευθύνσεις, φορείς και τηλέφωνα στους οποίους μπορώ να απευθυνθώ.
gascp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το όλο θέμα μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει. Κρίμα για την Forthnet, την εταιρία "που έφερε το internet στην Ελλάδα".
alkis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 @Και όπως φαίνεται αυτη θα το διώξει...[πολυ μελο ηταν αυτο]. Ακουστε φάση, παίρνω σήμερα το πρωι στο Καταστημα της Forthnet ηρακλειο στην Εβανς 3 και ρωταω αν εχουν ερθει τα router για να περασω να το παρω, και μου μιλάει μια ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΗ κυρια και μου λέει καλέστε το απογευμα γιατι δεν ξερω.Ηταν σαν να πήρα λάθος νούμερο μονο που ο αριθμος ηταν σωστο, εγω πηγα το πρωι και πηρα το router βεβαια γιατι είχε ερθει και αυτοι χεστικαν να ενημερώσουν τον κοσμο..Ακομα δεν αρχισαμε...Και μου ελεγαν μηπως η Tellas ειναι καλυτερη????Αρχιζω να νομιζω οτι ειμαι μαζοχιστής....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 δυστυχώς πάνω κάτω τα ίδια είναι και η Tellas
kSiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 πω πω 11 σελιδες με διαφωτισαν πληρως σε τετοια θεματα. ευχαριστω τα παιδια που κατεθεσαν γνωμεις κ αποψεις καθως και αυτους που κατεθεσαν τις "καταγγελιες" τους. μαλλον εγω πρεπει να ειμαι "τυχερος" όσο κ ο Thresh που μου πηγαίνουν όλα καλά με την Connx.
alkis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 @ksis Σε λιγο καιρο θα λανσαρουν οι ασφαλιστικες εταιριες ασφαληση γραμμης αν εισαι καλα τρεχα να την ασφαλησεις γιατι η κατασταση ειναι ελεεινη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.