Προς το περιεχόμενο

Forthnet και ένα βήμα πριν το εξώδικο...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι απαραδεκτη η forthnet που δεν συνδεει με προϊσταμένους ή υπευθύνους.

Απο κει και πέρα τι θα έκανα :

Θα εξηγούσα στον οποιο "κυριο" οτι απαιτώ

1) Ονομα , θεση και τηλέφωνο

2) Να μου σταλει έγγραφο με την χρεωση που διεκδικούν με τους αριθμούς παραστατικών και περιγραφή των χρεουμένων

3) Ονονα και τηλεφωνο του αρμοδιου υπαλλήλου στον οποιο θα εκφρασω τις πιθανές αντιρρήσεις μου

4) Θα τόνιζα οτι αν από τα παραπάνω προκύπτουν ανεξοφλητες υποχρεώσεις μου , θα τις εξοφλήσω

Αν είχα δυνατότητα καταγραφής του τηλεφώνου , θα τον ενημερωνα και θα κατεγραφα τη συνομιλία.

Το χειρότερο είναι οτι ο αδελφός μου εχει πολλά αστικά τηλέφωνα απο το σπίτι του και κινειτε να βαλει forthnet 2play.

Θα τον απέτρεπα , αλλα από την άλλη είναι δικηγόρος και θα τους .... αν παίξουν λαδιά.

Δημοσ.

Εμένα μου έβγαλαν χρωστούμενα περί τα 300 ευρώπουλα από το 2006 :-)) ...

Οι άνθρωποι από οργάνωση είναι υπό του μηδενός...

Ευτυχώς έιχα αποδείξεις από e-shop & πιστωτική για τη μία συναλλαγή (μου έστειλαν πιστωτικό) αλλά για τις άλλες που έγιναν μετρητοίς στο τοπικό ΥΠΟκατάστημα δεν βρήκα τίποτα μετά από τόσα χρόνια...

Και όλα τα θυμήθηκαν, όταν "μετακόμισα" στον πΟΤΕ (μετά από πολυήμερη βλάβη)...

Τώρα τους έχω κάνει εγώ καταγγελία στο ΚΕΠΚΑ & ΕΕΤΤ, για επιστροφή των ημερών που δεν μου παρείχαν υπηρεσία (λόγω βλάβης & μεταφοράς) και μου τις έχουν χρεώσει (σύνολο 81 ημέρες)...

------------========== ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ FORTHNET ============------------

Δημοσ.
....ΟΚ, και όχι τίποτα άλλο αλλά τώρα μου χρωστάνε και 0.05?. hahahahahahahahahahhaha

Βάλε ένα φίλο σου δικηγόρο να τους πάρει τηλέφωνο για τελευταία ειδοποίηση για τα 0,05 ευρώ !!!

Δημοσ.

άκουσα τη συμβουλή σας και πήγα από εκεί. και μάλιστα από τα κεντρικά στην Καλιθέα. Στο μόνο άτομο που κατάφερα να μιλήσω είναι σε μια κοπελίτσα στο ισόγειο στο κατάστημα. "Δεν μπορείτε να μιλήσετε με κανέναν από τα κεντρικά, παρά μόνο μέσω τηλεφώνου" ήταν η απάντησή τους. Προφανώς δεν με άφησαν να περάσω καν. Η κοπελίτσα στο κατάστημα ήταν πολύ πρόσχαρη και άκουσε το πρόβλημά μου αλλά...

-"Εγώ εδώ βλέπω ότι έγινε αλλαγή του προγράμματός σας (σε κάτι ακριβότερο βέβαια, χωρίς να μου δίνει κάτι παραπάνω) και οτι υπάρχουν 4 ανεξόφλητοι λογαριασμοί. Δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε λάθος από κάποιον υπάλληλο τότε, ούτε γιατί δεν εστάλλησαν τα παραστατικά στην ώρα τους. Καταλαβαίνω το πρόβλημά σας, ετοιμάστε μια αίτηση για να σας απαντήσουν εγγράφως από τα κεντρικά"

Όσον και αν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον άλλο υπεύθυνο, αυτό στάθηκε αδύνατο. Οπότε απλά ετοίμασα πάλι μια αίτηση, έγραψα όλα όσα έγιναν και περιμένω την απάντηση σε 20 εργάσιμες μέρες.

Τουλάχιστον η κοπελίτσα μου ανέφερε ότι θα ειδοποιηθεί το δικηγορικό γραφείο να μη προχωρήσει σε δικαστική πράξη μέχρι να πάρω μια απάντηση.

Μηδέν είς το πηλίκο δηλαδή! Πήρα άδεια από τη δουλειά μου, έχασα 2 ώρες να πάω, να τα πω και να τα γράψω και το αποτέλεσμα ήταν ... θα δούμε.

Πάντως, πρόσεξα ένα πράγμα. Ότι όση ώρα ήμουν εκεί, μπήκαν τουλάχιστον άλλα 3-4 άτομα τα οποία είχαν προβλήματα με τους λογαρισμούς τους, με άκυρες χρεώσεις κτλ. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι??? Λέω μήπως???

• Super Moderators
Δημοσ.

τπτ δεν σημαίνει...υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

έχεις δίκιο thresh, υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα τώρα .... αλλά που πιθανόν περιμένουν τη σειρά τους. Όταν μέσα σε μισή ώρα μπαίνουν σε ένα και μόνο κατάστημα 4 άτομα με λογιστικό πρόβλημα, αυτό θα πρέπει να αρχίζει να ανησυχεί κάποιους.

Η λογίστριά μου παλεύει με τις ώρες για να συμψηφίσει τα δεκαδικά. Και αυτοί χάνουν εκατοντάδες ευρώ. Για ένα λογιστήριο, αυτό ισοδυναμεί με κλείσιμο!

Εύχομαι πάντως να είμαι ο τελευταίος που του συμβαίνει αυτό από την συγκεκριμένη εταιρία και όπως είπα και στην αίτησή μου, άν πράγματι υπάρχει κάποιο ποσό που πρέπει να πληρώσω, προτίθεμαι να το εξοφλήσω άμεσα.

Δημοσ.

Είσαι τυχερός.

Βρήκες άτομο να σε παίρνει τηλέφωνο, να του βρίζεις μάνες και σπίτια και να μη νιώθεις και τύψεις. :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι λέτε ρε σεις γιατί να μην πάρει δικηγόρο?

Αν είναι πολλά τα λεφτά που του χρεώνουν δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αν μιλάμε για 100 και 150 ? ας κάνει κάτι μονος.

Εμενα πριν χρονια μου χρεώνανε 480? η Hol και τελειωσα την υπόθεση με μονο 70 που μου πήρε φίλος δικηγόρος.

Μην τρελαθούμε δηλαδή.

Άντε να δούμε πως εσείς θα λύσετε παρόμοια υπόθεση μέσο τον κώλο οργανισμών που υπάρχουν και χωρίς βοήθεια κάποιου νομικού.

Δημοσ.

@polidis ο δικηγορος θελει χρημα οπως και να το κανουμε, και σε εσενα ηταν φιλος, που ξερεις αν το παιδι εχει καποιον φιλο που θα του κανει μια τιμη κατω απο 150?????Το θεμα ειναι οτι παλι θα πληρωσει.Και αυτο συμβαινει επειδη η Forhnet θελει το ευκολο χρημα...

@thresh δεν ειναι τυχαιο.Φτιαχνουν τυχαια λαθη και σου στελνουν ραβασακια και ετσι στους 10 οι πιο πολλοι θα πληρωσουν και ετσι θα βγαλουν χρηματα, γιατι εχουν αν πληρωσουν το ιδιοκτητο, προστιμα απο την ΕΤΤ και την αγορα της Nova.Λογικο δεν ειναι???

Δυστυχώς δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, απο ότι έχω καταλαβει η Forthnet έχει το πνεύμα του πΟΤΕΤΖΗ αλλά όχι το budget του πΟΤΕ.

προτείνω νέα ονομασια για την FOrthnet->forthnever....

Το εξώδικο έπρεπε να γίνει απο την 1η μερα...

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά δεν έχεις αποδείξεις για να λες ότι το κάνει συστηματικά...απλά εικασία είναι και αν κρίνω από τα topics παραπόνων εδώ και στο adslgr δεν είναι ισχύει και τόσο...

Δημοσ.

Βεβαια εικασια ειναι αν και τα γεγονοτα μιλαμε απο μονα τους.Μα συμπτωση ειναι που στειλανε σε παρα πολλους πρωην συνδρομητες ραβασακια απο νομηκοεισπρακτικες εταιριες???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...