antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ΙΝΚΑ και τέτοιες υπηρεσίες δε θα μπορούσαν να βοηθήσουν; Δεν ξέρω, απορία είναι.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τελικά θα ακολουθήσω την συμβουλή σας και θα πάω από εκεί, πριν παω σε δικηγόρο. Αρχικά είχα σκοπό να τα πληρώσω για να μη ρισκάρω να μπω στον Τειρεσία αλλά πραγματικά αυτό δε μου διασφαλίζει ότι δεν θα το ξανακάνουν σε 2 χρόνια για να τραβήξουν κι άλλα λεφτά. Πάντα κρατάω τις αποδείξεις, αλλά μέχρι ένα χρόνο πριν. Δεν μπορώ να έχω ντουλάπια με αποδείξεις 2-3 ετών. Και το οτι "θυμήθηκαν" ανεξόφλητο χρέος πριν από 1,5 χρόνο, σημαίνει ότι μάλλον έχουν διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι κάπου τόσο κρατάνε τις παλιές αποδείξεις τους. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού με συγκεκριμένο αρμόδιο άτομο? Δεν θα ήθελα να χάσω τη μέρα μου περιμένοντας κάποιον και τελικά να μιλήσω μόνο με τη γραμματέα. ραντεβου δυσκολο αλλα πιστευω οτι ολο και με καποιον θα μιλησεις.καθημερινη καλυτερα οχι σαβ/κο.
gf030 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Βλεπω πληθαινουν τα κρουσματα με τη Forthnet... Μια συμβουλη: αν σε ξαναπαρουν απο τετοιου ειδους δικηγορικο γραφειο, βρισε...οχι απλο βρισιμο, αισχρο δλδ. μαναδες, πατεραδες, αδερφια και τετοια. Μετα απο μια δυο φορες δε θα σε ξαναενοχλησουν, και, μην κολωνεις, δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα!
PavelX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Έχω ένα domain και έχω καταχωρητή τη Forthnet. Το χειμώνα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι χρωστάω 65?. Επειδή όμως είχα κάτι τρεχάματα με τη Forthnet ADSL μπλα μπλα, δεν ήξερε να μου πει αν χρωστούσα για το domain ή την ADSL που δεν είχα ποτέ. Οπότε πήγα σε ένα κατάστημα της Forthnet και ρώτησα από που είναι το υπόλοιπο. Μου είπε ότι είναι το domain οπότε την επόμενη μέρα πήγα εκεί με τα αποδεικτικά των καταθέσεων. Τα έστειλε με FAX στα κεντρικά και αυτό ήταν. Μετά από 3 μέρες ξαναπήγα να τσεκάρω ότι όλα είναι ΟΚ, και όχι τίποτα άλλο αλλά τώρα μου χρωστάνε και 0.05?. hahahahahahahahahahhaha ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Απλά πήγαινε σε κάποιο κατάστημα στην αρχή. Πιο γρήγορα θα βρεις κάποιον να μιλήσεις από το να ψάξεις κάποιον προϊστάμενο. Ελπίζω να βοήθησα Pavel
polidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Παρε δικηγόρο και περνα στην αντεπίθεση. Ειχα παρομοιο προβλημα πριν απο χρονια με την HOL πηρα δικηγορο ανελαβε την υποθεση και πηραν τα @@ μου. Μην δωσεις ουτε cent τους κοπριτες
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Είναι μάλλον από τα πολλά τα πρόστιμα που έχουν φάει καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις για να πληρώσουν...
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ολοι κολλημα με τους δικηγορους.πηγαινε πληρωσε δικηγορο να τον παρεις μαζι και αμα δεν χρειαστει δεν πειραζει.οτι ηταν να πληρωσεις στην καθε ετερεια θα στα φαει αυτος.ελεος.ας παει πρωτα μονος να δει τι γινετε.ολοι λενε εναν δικηγορο λες και ειναι ο λυκουρεζος.
PavelX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Αφού λες ότι τα έχεις πληρωμένα, τι αγχώνεσαι; Πήγαινε από εκεί και ρώτα ΤΙ λένε πως δεν έχεις πληρώσει. Εάν το έχεις πληρώσει πήγαινέ τους τις αποδείξεις και αν είναι "παράλογη" η χρέωση ή "κάποιο λάθος" τότε κινήσου προς την επιλογή του δικηγόρου. Έχει δίκιο ο poulinos. Αμέσως δικηγόρος κ δικηγόρος.
tarantules Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Τα πράγματα είναι απλά.Συντάσεις μια καλογραμένη επιστολή που να εξηγεί αναλυτικά το συμβάν (ειδικά αυτό που σε απείλησαν στο τηλέφωνο),τη στέλνεις με e-mail σε 3-4 περιοδικά του χώρου έτσι για να τους ανακατώσεις λίγο και να τους μπεί το κα.λί στον κ..ο , παίρνεις τηλέφωνο το ΙΝΚΑ να καταγγέίλεις το γεγονός , στέλνεις επιστολή στην ΕΕΕΤ με όλο το ιστορικό... Επίσης...Αν σε ξαναπάρουν τηλέφωνο και αφού καταλάβεις οτι δεν μιλάνε όμορφα απλά ενημερώνεις την τηλεφωνήτρια (συνήθως τέτοιες βάζουν) οτι η συνομιλία σας έχει καταγραφεί. Αν δεν σε πάρουν τηλέφωνο πάρτους εσύ και φρόντισε με ένα κασετόφωνο εγγραφής να τους καταγράφεις.Φέρε την κουβέντα σε σημείο να τους αναγκάσεις να μιλήσουν άσχημα (καθόλου δύσκολο μιας και το έχουν σαν πάγια τακτική τους το βρίσιμο) και ενημέρωσέ τους οτι η καταγραφή θα δημισιευτεί και σε περιοδικά του τύπου και στον ΙΝΚΑ και στον ΕΕΕΤ. Να δεις μετά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν τα μου...να
Vaghelas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 .Επίσης...Αν σε ξαναπάρουν τηλέφωνο και αφού καταλάβεις οτι δεν μιλάνε όμορφα απλά ενημερώνεις την τηλεφωνήτρια (συνήθως τέτοιες βάζουν) οτι η συνομιλία σας έχει καταγραφεί. Αν δεν σε πάρουν τηλέφωνο πάρτους εσύ και φρόντισε με ένα κασετόφωνο εγγραφής να τους καταγράφεις.Φέρε την κουβέντα σε σημείο να τους αναγκάσεις να μιλήσουν άσχημα (καθόλου δύσκολο μιας και το έχουν σαν πάγια τακτική τους το βρίσιμο) και ενημέρωσέ τους οτι η καταγραφή θα δημισιευτεί και σε περιοδικά του τύπου και στον ΙΝΚΑ και στον ΕΕΕΤ. Να δεις μετά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν τα μου...να Μήπως για να καταγράψεις τη συνομιλία θα πρέπει εκ των προτέρων να τους το έχεις αναφέρει; Όσον αφορά το πρόβλημα:λάθη λογιστικά, γίνονται και θα γίνονται πάντα. Ένα μεγάλο θέμα είναι ότι το θυμήθηκαν 1,5 χρόνο μετά (γι αυτό κρατάω όλες τις αποδείξεις). Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι δίνουν τις οφειλές σε τρίτες εταιρείες. Καλή δύναμη και υπομονή.
klog Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Πήγαινε σε ένα κατάστημα κατά προτίμηση δικό τους και όχι φραντσάιζ. Φαντάζομαι τέτοιο θα είναι στην Καλλιθέα....ζήτα να σου δώσουν το ακριβές (ένα ή περισσότερα) παραστατικό που δημιουργεί το υπόλοιπο και δες αν έχεις αποδείξεις(ή κινηση κάρτας βέβαια) πληρωμής για αυτό/α. Κατόπιν ενεργείς ὀπως νομίζεις.
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Σιχτίρι και απο μένα... Το ΙΝΚΑ και η ΕΕΕΤ είναι φίλοι σου... Στα διάλα τα πουσ%#$%παιδα. Ούτε δραχμή στα λαμόγια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ούτε δραχμή στα λαμόγια. λίγο δύσκολο αυτό
stefka Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Το πρόβλημά μου είναι ότι τις εξάμηνες ανανεώσεις τις πλήρωνα τραπεζικά, ενώ όλα τα υπόλοιπα (telephony, 2play) τα πλήρωνα μέσω κάρτας. Δυστυχώς δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα θυμηθούν κάτι τέτοιο 1,5 χρόνο μετά για να κρατήσω την τραπεζική απόδειξη. Βέβαια αυτοί όλο αυτό το διάστημα δεν μου έστειλαν ούτε ένα παραστατικό για πληρωμή, ούτε βέβαια καμία ειδοποίηση για ανεξόφλητο υπόλοιπο. Κατευθείαν απειλές μέσω δικηγορικού γραφείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.