Προς το περιεχόμενο

5 Best Movies Ever

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστότατος ο Ψαρούλης......<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by lalaki 2:

<strong>epote edo.<p>malaka an ontos yparxei to personal life of sylvia saint to phra me thn mia th latreyo ayth th gynaika wink.gif" border="0 grin.gif" border="0 rolleyes.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p> Χεχεχεχε, είναι όντως θεά, αλλά προτιμώ Asia Carrera και Briana Banks από τις καινούριες. Από παλιές τη μία και μοναδική Traci Lords και Ginger Lynn.<p> Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουνε πολλοί φίλοι του είδους.<p>[ 09-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Γηριόνης ]</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η Τσεχία ανέκαθεν είχε ένδοξη ιστορία σε αυτόν τον τομέα. Εκτός από την Tomcalova (Η γνωστή Σύλβια) υπάρχει και η Dasha, αλλά από ότι θυμάμαι αυτή ήτανε ξανθιά (εκτός αν τα έβαψε). Η μόνη μελαχρινή και ψιλή που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι η Tera Patrick αλλά νομίζω ότι είναι Αμερικανίδα.<p> Δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες. Σε ποιο έργο την είδες. Παλαιά ηθοποιός ή καινούρια;

Μάλλον πρέπει να λες τη Laura Angel. Είναι έτσι όπως την περιγράφεις και είναι Ευρωπαία (δεν είμαι σίγουρος από ποια χώρα). Έπαιξε στην Dirty Deals, την τελευταία ταινία από Wicked Pictures (21 Δεκεμβρίου) μαζί με τη Saint και τη Nikki Anderson. Τη διανομή στην Ευρώπη την κάνει η Marc Dorcel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...