Προς το περιεχόμενο

5 Best Movies Ever

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατί τόσο mainstram αμερικανικό κνιματογραφο ρε παιδία? Που και πάλι πιστεύω πως δεν γίνετε να κατατάξουμε τις 5 *καλύτερες* αλλά τεσπαντ.

Κατά θεματολογία νομίζω πως από επιστημονικής φαντασίας το space odyssey είναι κορυφαίο μαζί με τα blade runner, metropolis και close encounters of third type.

Επίσης μου άρεσαν πολύ οι πόλεμοι (τον άστρων ντε) και το alien (το πρώτο)<p>ʼσχετο αλλά πριν μερικές μέρες είδα το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι. Η ταινία ήταν αποκάλυψη. Αθάνατε bertoluchi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είμαι και εγώ ένας λάτρης του κινηματογράφου και παορώ πως δεν είδα αυτό το topic τόσο καιρό.Μένω έκπληκτος που κάποιοι απο σας έχετε κάποια αξιοσέβαστη άποψη (δηλαδή δεν αποθεώνετε μέτριες ταινίες).Σίγουρα δεν θα μπορούσα να να δημιουργήσω ένα top 5 βάζοντας μια ταμπέλα σε αγαπημένες μου ταινίες αλλα θα ήθελα να προσθέσω κάποιες.Θέλω επίσης να πω πως συμφωνώ πιο πολύ με τον epote...Και να πω πως κινηματογράφος δεν είναι μόνο ο αμερικάνικος.Θα ήθελα λοιπόν να προσθέσω το Brazil ,μία απο τις αγαπημένες μου.Και να πω και το τελευταίο γιατί με ενόχλησε κάπως.Αφορά το Matrix.Είναι μια ταινία σταθμός στον κινηματογράφο αλλα δεν παύει να είναι μέτρια.Θα εξηγήσω προσεχώς....

Ο epote και ο coilworks έχουνε δίκαιο. Δεν μπορούμε να πούμε ποιες είναι οι πέντε καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Μόνο ποιες είναι οι πέντε πιο αγαπημένες μας...<p> Και θα προσθέσω μαζί με Brazil (πως μου ξέφυγε wink.gif" border="0 το city of lost children και το delicatessen. Όπως επίσης και τα the seventh seal, jean de florette, manon des sources, enter the dragon και το καταπληκτικό βουβό "Ο κλέφτης της Βαγδάτης" (καταπληκτικό).

ghrionh kataklysomenos apo ntroph tolmo na po pos aytes tis tainies (jean de florette, manon des sources) den tis exo dei!! frikh pou tha mporeso na tis bro kai me ti ellinikous titloys?<p>episis poly omorfh tainia htan to exotica. re gamoto persi eixe enas kinimatografos afieroma sto boniuel kai den phga (hmouna sth samo) kserete kanena video club pou na exei tainies toy?

Φίλε έποτε όπως κατάλαβες είναι Γαλλικές και εγώ τις είχα δει πιτσιρικάς και μου άρεσαν τρομερά. Η manon des sources είναι η συνέχεια της πρώτης. Στην πρώτη παίζει ο Gerard Depardieu το ρόλο ενός αστού που πάει και εγκαταστάται στην εξοχή.<p> Πιστεύω ότι αν ψάξεις σην βιντεολέσχη της γειτονιάς σου να τις έχουνε.<p> ΥΓ. Έχεις διαβάσει το Do Androids Dream of Electric Sheep; Το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίζεται το Bladerunner; Πιστεύω ότι δεν έχουνε και πολύ σχέση.

Δεν μπορώ να τις βάλω με σειρά οπότε αναφέρω μερικές και ξεχνάω άλλες<p>Shawshank Redemption

Braveheart

Forrest Gump

Fearless

Contact

The Game

Matrix

The Abyss

2001 Space odyssey (αν δεν το ξέρατε)

The Color Purple

θα τις ψάξω ειδικά επειδή παίζει ο Ζεράρ ντεπαρτιε που βρίσκω αξιολογότατο ηθοποιό.<p>Ναι το έχω διαβάσει το μυθιστόρημα του dick. Ε ναι νομίζω πως δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση υποθέτω πως το blade runner είναι μάλλον εμπνευσμένο από το βιβλίο και όχι τόσο βασισμένο σε αυτό ούτος η άλλος τα κίνητρα του ντεκαρτ είναι τελείως διαφορετικά (ένα προβατάκι ήθελε ο άμοιρος:-) αλλά δεν νομίζω πώς η ταινία χάνει από αυτό. Μάλλον κερδίζει γιατί δεν προσπαθεί να μοιάσει στο βιβλίο (εκεί πολύ αποτυνχανουν ακόμα και ο μεγάλος κιουμπρικ δεν αναπαράστησε επακριβώς τη λάμψη έχασε όλη την υπόθεση με το γεγονός ότι ο ήρωας έπινε).<p>Αυτό που θέλω να δω τώρα είναι ο άρχοντας. κόβω το λαιμό μου ότι θα έχουν χάσει αρκετά από το αριστουργηματικό βιβλίο. ʼσχετο αλλά το ξέρετε ότι όλη η ιστορία με τον bombadil δεν θα είναι στη ταινία!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα λύσουν την φάση με τον old willow tree και τα borrow under!!!

Oreo to topic an kai nomizw pws den mporei o kathe <<asxetos>> pou paei cinema mia fora to mina gia na dei tin ekastote amerikaniki iperparagogi,na krinei taineies stathmous opws to kourdisto portokali ws vlakeia.An kai den ime fan tis taineies me ekneurise to sigekrimeno gegonos. Telospantwn as mpoume sto thema,kata tin tapinei mou gnomei oi kaliteres einai:

1)Shawshank redemtion

2)Green mile

3)The game

4)Blair witch project

5)Face off

χαχα τη βρίσκω dreamcacher αλλά το the game ρε παιδί μου η το face off δε λέω καλούτσικες αλλά έχει και πιο καλές.<p>Είδα το the others πριν από λίγο. Ενδιαφέρον θα έλεγα. Μου θυμίζει ένα διήγημα επιστημονικής φαντασίας που είχα διαβάσει δεν θυμάμαι πως λεγόταν ήταν 3 σελίδες Α4 και περιέγραφε έναν τύπο που αναρωτιόταν τι έκανε στα χαρακώματα του ζοφερού πλανήτη 34-β (η κάτι τέτοιο) μερικές χιλιάδες έτη φωτός μακριά από το σπίτι του να πολεμάει εναντίον σε αυτά τα φριχτά πλάσματα με το πλαδαρό κατάλευκο δέρμα και τα ουρλιαχτά που έβγαιναν από κάτι αποκρουστικές τρύπες στα «κεφάλια» τους και ότι οι κραυγές τους έκαναν τα πόδια του και τα χέρια του να τρέμουν και τα 4 πόδια του!!<p>Και τελικά προκύπτει ότι ο τύπος είναι εξωγήινος και πολεμάει απέναντι σε ανθρώπους!!!!<p>Τεσπαντ είναι ενδιαφερον να τα βλέπεις από την «άλλη» πλευρά

Autes Thimame oti mou exoun kanei megali entiposi.

1)O Roz Panthir Janaktipa (me ton trelo dreifous pou to skaei)

2)Fifth Element (Poli euxaristi kai i kopela einai fantastiki)

3)Blair witch project (isos oxi gia poli psagmenous alla mou arese eno den perimena oti tha do pano apo 5 min)

χαχαχαχαχαχα το ροζ πάνθηρας ήταν καταπληκτικό!!!! Από τις κορυφαίες κωμωδίες (όχι σαν αυτές που βγάζουνε τώρα τις αηδιεστατες!!)<p>εντάξει δεν ήταν και πολύ καλό το fifth element (η σκηνογραφία του μεγάλου σκιτσογράφου moebious το έσωζε) αλλά παιδία η Mila είναι θάνατος !!! τέτοιο γλυκό πλάσμα δεν έχω ξαναδεί!!<p>Ναι ρε καλό ήταν το Blair witch έξυπνο και πιασαρικο και εμένα προσωπικά με ενόχλησε ( με τη καλή έννοια) αφάνταστα

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by BlizardBill:

<strong>2)Fifth Element (Poli euxaristi kai i kopela einai fantastiki)

</strong><hr></blockquote><p>Ε όχι και η κοπέλα! Τελεία και παύλα! Μιλα Γιοβοβιτς είσαι ...τάβλα!<p>Λοιπόν έχουμε

1. Sci-fi: The Matrix

2. Αστυνομικό: Seven

3. Αγωνίας: The sixth sense και τα Πορφυρά Ποτάμια επειδή μου πήρε πάνω απο 5 λεπτά για να συνειδητοποιήσω το τέλος του.

4. Κοινωνικό: The dead poet's society (Oh captain my captain)

5. Κωμωδία: Ace Ventura: Pet Detective (Jim Carrey και τα μυαλά στα κάγκελα!!!)<p>*. Δεν ήξερα ως τι να το βάλω: The Shawshank Redemption(΄Ακου εκεί τίτλος Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χεήγουωρθ)

Χαίρομαι που οι περισσόεροι εκτιμούν τις ταινίες του David Fincher.ʼρχισε με το Alien 3 (δεν είναι η πρώτη πρώτη) μετά The Game,Seven (το καλύτερο του) ,Fight Club και το πολυαναμενόμενο Panic Room.Ναί μπορεί να μην είναι ένα Fight Club όπως είπε αλλά είναι Fincher όπως και να το κάνεις.Εκτιμώ πολύ αυτό τον σκηνοθέτη γιατί έχει μια μοναδικότητα.Όταν πρωτοείδα το βιντεκλίπ των Perfect Circle - Judith έιπα απο μέσα μου για πλάκα "Ρε τι βιντεοκλίπ είναι αυτό,γαμώ τις φωτογραφίες...και πολύ Fincher." .Μετά έμαθα πως είναι δικό του...

Μα καλα ρε παιδια το Blair Witch Project στις καλυτερες ταινίες??? shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0

Τελοςπαντων οι δικες μου καλύτερες ταινίες ειναί

1) Fight Club

2) Cruel Intentions

3) Υποθεση Λαρυ Φλιντ

4) Seven

5) Usual Suspects

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...