firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ο 250 Giga δεν φορτώνει; Για δώσε sudo mkdir /tmp/disk sudo mount -t auto /dev/sdb1 /tmp/disk Περίεργο το fdisk -l σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 special device /dev/hdd1 does not exist μάλλον έγραψε λάθος το hdb σε hdd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ο 250 Giga δεν φορτώνει; Για δώσε sudo mkdir /tmp/disk sudo mount -t auto /dev/sdb1 /tmp/disk Περίεργο το fdisk -l σου... >dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo mkdir /tmp/disk dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo mount -t auto /dev/sdb1 /tmp/disk dimitris@dimitris-desktop:~$ και τωρα ο σκληρος δεν εμφανιζεται στον υπολογιστη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 να σημειωσω οτι ο 250αρης εχει το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 και τωρα ο σκληρος δεν εμφανιζεται στον υπολογιστη μου στο /tmp/disk δεν υπάρχουν αρχεία μετά τις εντολές που σου είπε ο firewalker ; sudo mkdir /tmp/disk sudo mount -t auto /dev/sdb1 /tmp/disk . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 στο /tmp/disk δεν υπάρχουν αρχεία μετά την εντολή που σου είπε ο firewalker ;. στο temp disk ναι βεβαια εχω ολα τα αρχεια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για δώσε sudo ls /tmp/disk/... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 στο temp disk ναι βεβαια εχω ολα τα αρχεια μου άρα ο δίσκος γίνεται mount ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για δώσε sudo ls /tmp/disk/... dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo ls /tmp/disk/ [sudo] password for dimitris: 639dc2ad4365d49f0c74dc90 found.001 RECYCLER Γιάννης found.000 $RECYCLE.BIN System Volume Information Δημήτρης dimitris@dimitris-desktop:~$ γμτ και ηθελα να περασω ησυχα το βραδυ μου ακουγοντας μουσικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για δώσε τώρα τις εντολές sudo mkdir /mnt/sdb1 sudo cp /etc/fstab /etc/fstab.bck sudo echo /dev/sdb1 /mnt/sdb1 ntfs users,gid=users,umask=0002,nls=utf8 0 0 >> /etc/fstab και κάνε restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo mkdir /mnt/sdb1 dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo cp /etc/fstab /etc/fstab.bck dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo echo /dev/sdb1 /mnt/sdb1 ntfs users,gid=users,umask=0002,nls=utf8 0 0 >> /etc/fstab bash: /etc/fstab: Permission denied Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μετά από το restart θα πάω για νάνι, και βλέπουμε αύριο τι θα κάνουμε αν δεν φτιάξει. gtroza, τελείωσαν οι ειδήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 γμτ και ηθελα να περασω ησυχα το βραδυ μου ακουγοντας μουσικη σφύρα εσύ, αδιάφορα ! :mrgreen: άν τα αρχεία είναι αυτά που θέλεις, του περίφημου δίσκου, τότε ήδη έμαθες να τον κάνεις mount σε directory που δημιούργησες με την εντολή sudo mkdir /tmp/disk απο το σημείο την εκανα και δε μπορω να κανω mount το σκληρο μέχρι το σημείο αυτό στο temp disk ναι βεβαια εχω ολα τα αρχεια μου έκανες ένα μεγάλο άλμα πράγμα που είναι είδηση για πηγή βάλε το http://www.insomnia.gr καληνύχτα firewalker και όνειρα γλυκά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 να το κανω το ρεσταρτ? το λεω αυτο γιατι εβγαλε Permission denied κοιτα πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo mkdir /mnt/sdb1dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo cp /etc/fstab /etc/fstab.bck dimitris@dimitris-desktop:~$ sudo echo /dev/sdb1 /mnt/sdb1 ntfs users,gid=users,umask=0002,nls=utf8 0 0 >> /etc/fstab bash: /etc/fstab: Permission denied Η sudo δεν σου δίνει αρκετά δικαιώματα για να αλλάξεις το /etc/fstab;;; Για δώσε sudo kate /etc/fstab. Και βάλε στο τέλος του αρχείου την παρακάτω γραμμή. /dev/sdb1 /mnt/sdb1 ntfs users,gid=users,umask=0002,nls=utf8 0 0 και κάνε save. Μετά δώσε sudo mount -a. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.