Προς το περιεχόμενο

Ταινίες - Περιπέτειες

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

θα ποστάρω τις 3 αγαπημένες μου :)

1)Resident Evil

2)Resident Evil: Apocalypse

3)Resident Evil: Extinction

Η πρωταγωνίστρια τα σπάει!!!!

Δημοσ.

Con Air, The Rock γενικά ό,τι ταινία έχει βγάλει ο Michael Bay(τσεκαρε filmography στο imdb).

Επίσης τσέκαρε και τα Batman του Νολαν, φοβερά και τα δυο

Aλλά ρε παιδί μου πες λίγο πιο ειδικά τι περιπέτειες θες: blockbusterι-ές, περιπέτεις πιο ψαγμένες, παλιές, καινούριες,με superheroes, ευρωπαϊκό σινεμά, ...

Δημοσ.
θα ποστάρω τις 3 αγαπημένες μου :)

1)Resident Evil

2)Resident Evil: Apocalypse

3)Resident Evil: Extinction

Η πρωταγωνίστρια τα σπάει!!!!

Άμα είναι να κρίνουμε τις ταινίες απ' τον πρωταγωνιστή/την πρωταγωνίστρια χαθήκαμε.Οι ταινίες που αναφέρεις είναι η μία χειρότερη απ' την άλλη.

Ανώνυμος φαν της σειράς

Επισκέπτης
Δημοσ.
Άμα είναι να κρίνουμε τις ταινίες απ' τον πρωταγωνιστή/την πρωταγωνίστρια χαθήκαμε.Οι ταινίες που αναφέρεις είναι η μία χειρότερη απ' την άλλη.

Ανώνυμος φαν της σειράς

άποψή σου:-) η δικιά μου ώμος είναι άλλη:P

Δημοσ.

Συμφωνώ,αλλά υπάρχουνε και κάποια στάνταρτς.Καταρχάς τα resident evil δεν θα πρεπε καν να θεωρούνται περιπέτειες...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Συμφωνώ,αλλά υπάρχουνε και κάποια στάνταρτς.Καταρχάς τα resident evil δεν θα πρεπε καν να θεωρούνται περιπέτειες...

και τη να θεωρούνται δηλαδή????

Δημοσ.
Con Air, The Rock γενικά ό,τι ταινία έχει βγάλει ο Michael Bay(τσεκαρε filmography στο imdb).

Επίσης τσέκαρε και τα Batman του Νολαν, φοβερά και τα δυο

Aλλά ρε παιδί μου πες λίγο πιο ειδικά τι περιπέτειες θες: blockbusterι-ές, περιπέτεις πιο ψαγμένες, παλιές, καινούριες,με superheroes, ευρωπαϊκό σινεμά, ...

καινούργιες

Δημοσ.

εμ που να ξερουμε τι θες. γραφεις απλά "Αν ξέρετε ταινίες - περιπέτειες"

Ξερουμε αμετρητες.

Street Kings

The Dark Knight

Iron man

No country for old men

In Bruges

Live Free or Die Hard

Rescue Dawn

The Bourne Ultimatum

Jumper

Δημοσ.

300, Hitman, Hot Fuzz(κωμική περιπέτεια με έμφαση στο κωμική), Live Free or Die Hard(γενικά όλα τα Die Hard ειναι Must σε όσους αρέσουν οι περιπέτειες), National Treasure 1-2(στυλ Indiana Jones περιπέτειες),

Shoot em up ( φουλ πιστολίδι, ροκιές και άφθονο ψέμα, για μένα η καλύτερη περιπέτεια τον τελευταίο χρόνο), Τransformers( αν και όπως σου έγραψα σε άλλο ποστ τσέκαρε-kοίτα reviews σε ολες τις ταινίες του Michael Bay) , για μια πιο ψαγμένη περιπέτεια κοίτα το Tropa de Elite και από τις πιο πρόσφατες που δεν έχω υπόψιν αμα έχουν κυκλοφορήσει σε dvd δες cloverfield, The Forbidden Kingdom( Jet li-Jackie Chan μαζί- enough said). Τελειώνω με το Banlieueu 13 που υποτίθεται είναι γυρισμένο "ρεαλιστικά" και έχει φουλ δράση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...