jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αν ξέρετε ταινίες - περιπέτειες, παρακαλώ ποστάρετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 θα ποστάρω τις 3 αγαπημένες μου 1)Resident Evil 2)Resident Evil: Apocalypse 3)Resident Evil: Extinction Η πρωταγωνίστρια τα σπάει!!!!
jason_rethymno Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Τις έχω δει αυτές. Αλλές προτάσεις?
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Con Air, The Rock γενικά ό,τι ταινία έχει βγάλει ο Michael Bay(τσεκαρε filmography στο imdb). Επίσης τσέκαρε και τα Batman του Νολαν, φοβερά και τα δυο Aλλά ρε παιδί μου πες λίγο πιο ειδικά τι περιπέτειες θες: blockbusterι-ές, περιπέτεις πιο ψαγμένες, παλιές, καινούριες,με superheroes, ευρωπαϊκό σινεμά, ...
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 θα ποστάρω τις 3 αγαπημένες μου 1)Resident Evil 2)Resident Evil: Apocalypse 3)Resident Evil: Extinction Η πρωταγωνίστρια τα σπάει!!!! Άμα είναι να κρίνουμε τις ταινίες απ' τον πρωταγωνιστή/την πρωταγωνίστρια χαθήκαμε.Οι ταινίες που αναφέρεις είναι η μία χειρότερη απ' την άλλη. Ανώνυμος φαν της σειράς
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Άμα είναι να κρίνουμε τις ταινίες απ' τον πρωταγωνιστή/την πρωταγωνίστρια χαθήκαμε.Οι ταινίες που αναφέρεις είναι η μία χειρότερη απ' την άλλη. Ανώνυμος φαν της σειράς άποψή σου η δικιά μου ώμος είναι άλλη
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ,αλλά υπάρχουνε και κάποια στάνταρτς.Καταρχάς τα resident evil δεν θα πρεπε καν να θεωρούνται περιπέτειες...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ,αλλά υπάρχουνε και κάποια στάνταρτς.Καταρχάς τα resident evil δεν θα πρεπε καν να θεωρούνται περιπέτειες... και τη να θεωρούνται δηλαδή????
jason_rethymno Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Con Air, The Rock γενικά ό,τι ταινία έχει βγάλει ο Michael Bay(τσεκαρε filmography στο imdb). Επίσης τσέκαρε και τα Batman του Νολαν, φοβερά και τα δυο Aλλά ρε παιδί μου πες λίγο πιο ειδικά τι περιπέτειες θες: blockbusterι-ές, περιπέτεις πιο ψαγμένες, παλιές, καινούριες,με superheroes, ευρωπαϊκό σινεμά, ... καινούργιες
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εμ που να ξερουμε τι θες. γραφεις απλά "Αν ξέρετε ταινίες - περιπέτειες" Ξερουμε αμετρητες. Street Kings The Dark Knight Iron man No country for old men In Bruges Live Free or Die Hard Rescue Dawn The Bourne Ultimatum Jumper
vaso7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ξεχασες τις: Spam 1 Spam 2 Spam 3 Φανταστική τριλογία.
jason_rethymno Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καινούργιες να είναι αλλά να έχούν βγεί στα videoclub ήδη
Panathinaikara Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 300, Hitman, Hot Fuzz(κωμική περιπέτεια με έμφαση στο κωμική), Live Free or Die Hard(γενικά όλα τα Die Hard ειναι Must σε όσους αρέσουν οι περιπέτειες), National Treasure 1-2(στυλ Indiana Jones περιπέτειες), Shoot em up ( φουλ πιστολίδι, ροκιές και άφθονο ψέμα, για μένα η καλύτερη περιπέτεια τον τελευταίο χρόνο), Τransformers( αν και όπως σου έγραψα σε άλλο ποστ τσέκαρε-kοίτα reviews σε ολες τις ταινίες του Michael Bay) , για μια πιο ψαγμένη περιπέτεια κοίτα το Tropa de Elite και από τις πιο πρόσφατες που δεν έχω υπόψιν αμα έχουν κυκλοφορήσει σε dvd δες cloverfield, The Forbidden Kingdom( Jet li-Jackie Chan μαζί- enough said). Τελειώνω με το Banlieueu 13 που υποτίθεται είναι γυρισμένο "ρεαλιστικά" και έχει φουλ δράση
jason_rethymno Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Είδα το Rescue Dawn σήμερα, πολυ κάλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.