nikosspeed Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 για σας παιδια. μια ερωτηση θελω να κανω.Ξερετε ποτε θα μπορουμε να παιζουμε online με το games for windows live εδω στην Ελλαδα .Θελω να παιξω κανενα GTA IV ONLINE .ευχαριστω
achrig Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τον Ιούλιο είχε ανακοινώσει η Mirosoft ότι από Σεπτέμβρη θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Games for Windows Live και το XBOX Live και για την Ελλάδα, εκτός από κάποιες άλλες χώρες. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με αυτό τελικά?
stratos789 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 για σας παιδια θα ηθελε να σας ρωτησω κατι για το games for windows live. λοιπον οταν εκανα εγγραφη ειχα δηλωσει οτι ειμαι απο το εξωτερικο για να μπορω να παιζω online τωρα που θα ερθουν στην ελλαδα οι server θα μπορεσω να αλλαξω την χωρα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Albert Wesker Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρα.Κάποιος άλλος οπαδός του Resident Evil μου είπε πως αυτές οι δύο υπηρεσίες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους όταν μου πρότεινε να παίξουμε μαζί Resident Evil 5 Online.Συγκεκριμένα,εκείνος διαθέτει το RE 5 για το Xbox 360 (δεν διευκρίνισε αν είναι ψηφιακό η DVD) και μπορεί με κάποιο τρόπο να συνδεθεί στο Xbox Live από τον υπολογιστή του.Εγώ διαθέτω κανονικά το RE 5 για το PC.Eπειδή όμως είμαι κονσόλας,δεν διατίθεμαι να περάσω το Xbox Live στον υπολογιστή μου.Ωστόσο μου είπε,όπως ήδη αναφέρω παραπάνω ότι γίνεται να συνδεθώ στο Games for Windows Live και εκείνος στο Xbox Live ούτως ώστε να παίξουμε. Οπότε,θα ήθελα να σας ρωτήσω,είναι εφικτό εξ'αρχής να αναπαράγεις παιχνίδι του Xbox 360 στον υπολογιστή σου και μάλιστα να συνδεθείς στο Xbox Live; Γίνεται να συνδεθεί το Games for Windows Live με το Xbox Live ούτως ώστε να παίξουν δύο παίκτες μέσω υπολογιστή; Αν ναι,ποιες είναι οι προϋποθέσεις που χρειάζονται για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός; Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα