PhantoM47 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 καλησπερα καταρχιν προσπαθισα να βρω καποια λειση απο search κ στο google ομως δεν καταφερα κ πολλα... το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειτε σερφαρω στο internet ειτε παιζω καποιο online game ειτε κατεβαζω torrents η ακομα κ να μιν κανω τιποτα με πεταει απο το internet ... λοιπον γενικα αν κοπει η γραμμη η γενικος κοπει το Internet κ ξαναερθει το λαβακι του modem σβινει κ ξανα αναβει οποτε καταλαβενω οτι κατι εγινε κ αποσιδεθικα κ αν δοκιμασω να ξανασινδεθω αμεσος πρεπει να περιμενω λιγο μεχρι να ξανα αναψει το λαμπακι (εχω adsl conex sto 1mbps με modem) !..ε εδω κ μερικες μερες με πεταει ανα τακτα χρωνικα σιμια χωρις το λαμπακι να αναβοσβισει χωρις τιποτα επεισης εχω βαλει να κανει αυτοματι κλειση απο μονο του οταν αποσινδεθει ο υπολογιστης απο το internet κ να ξανασινδεαιτε μονο του απο τις ιδιοτιτες/επειλογες/επειλογες επαναλιψης κλεισης το οπιο οταν παλιοτερα καμια φορα αποσινδεοταν το Pc ξανα εκανε μονο του κληση τωρα ΤΠΤ ειναι σαν να μιν σιμβενει τιποτα απλος αποσιδεομε κ ουτε καμια ενδιξει ουτε τιποτα κ με το που πατισω να σινδεθω σινδεομαι με τιν μια κανονικοτατα κ μετα απο λιγι ωρα οπ παλυ τα ιδια!! να σιμιωσω πως δεν γιναιτε ανα στανταρ ωρα ..τυχαια!!!! εκανα search με 3 προγραματα για virus worms etc ομως δεν βρικαν τιποτα κ πριν παρω τηλεφωνω κ αρχεισουν τα παρε εκει κ ολα φαινοντε ενταξει κ χιλιες δυο χαζωμαρες κ αρχισω κ κατεβαζω καντιλια ειπα να ρωτισω και εδω μηπως καπιος μπορει να μου τι μπορω να κανω η εστω τι στο καλο σιμβαινει...Ευχαριστω!!
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 καταρχην αμα εχεις usb modem πετατο και παρε ρουτερ.δεν αξιζουν τα μοντεμ.β.βαλε φιλτρα σε ολα τα τηλερωνα.προσεχε μην τα βαλεις αναποδα .και ο συναγερμος θελει φιλτρο αμα υπαρχει.
PhantoM47 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 καταρχην αμα εχεις usb modem πετατο και παρε ρουτερ.δεν αξιζουν τα μοντεμ.β.βαλε φιλτρα σε ολα τα τηλερωνα.προσεχε μην τα βαλεις αναποδα .και ο συναγερμος θελει φιλτρο αμα υπαρχει. Ναι φιλε μου το modem ειναι usb μου το ειχαν δοσει με τιν πρωτι σινδεση πριν απο κανα 2 χρονια οταν ειχα 512 γραμμη κ με τις αναβαθμισεις τωρα ειναι 1mbps κ εγω αυτο σκεφτικα μπορει να φταιει το Modem...anyway σε ευχαριστω φιλε
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 δεν αξιζει να το ψαξεις με αλλους drivers κτλ.παρε ενα ρουτερακι να βρεις την υγεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.