Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την σινδεση του Internet..αποσιδεση ανα τακτα χρωνικα σιμια χωρις αιτια!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα καταρχιν προσπαθισα να βρω καποια λειση απο search κ στο google ομως δεν καταφερα κ πολλα...

το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειτε σερφαρω στο internet ειτε παιζω καποιο online game ειτε κατεβαζω torrents η ακομα κ να μιν κανω τιποτα με πεταει απο το internet ...

λοιπον γενικα αν κοπει η γραμμη η γενικος κοπει το Internet κ ξαναερθει το λαβακι του modem σβινει κ ξανα αναβει οποτε καταλαβενω οτι κατι εγινε κ αποσιδεθικα κ αν δοκιμασω να ξανασινδεθω αμεσος πρεπει να περιμενω λιγο μεχρι να ξανα αναψει το λαμπακι (εχω adsl conex sto 1mbps με modem)

!..ε εδω κ μερικες μερες με πεταει ανα τακτα χρωνικα σιμια χωρις το λαμπακι να αναβοσβισει χωρις τιποτα επεισης εχω βαλει να κανει αυτοματι κλειση απο μονο του οταν αποσινδεθει ο υπολογιστης απο το internet κ να ξανασινδεαιτε μονο του απο τις ιδιοτιτες/επειλογες/επειλογες επαναλιψης κλεισης το οπιο οταν παλιοτερα καμια φορα αποσινδεοταν το Pc ξανα εκανε μονο του κληση τωρα ΤΠΤ ειναι σαν να μιν σιμβενει τιποτα απλος αποσιδεομε κ ουτε καμια ενδιξει ουτε τιποτα κ με το που πατισω να σινδεθω σινδεομαι με τιν μια κανονικοτατα κ μετα απο λιγι ωρα οπ παλυ τα ιδια!!

να σιμιωσω πως δεν γιναιτε ανα στανταρ ωρα ..τυχαια!!!!

εκανα search με 3 προγραματα για virus worms etc ομως δεν βρικαν τιποτα κ πριν παρω τηλεφωνω κ αρχεισουν τα παρε εκει κ ολα φαινοντε ενταξει κ χιλιες δυο χαζωμαρες κ αρχισω κ κατεβαζω καντιλια ειπα να ρωτισω και εδω μηπως καπιος μπορει να μου τι μπορω να κανω η εστω τι στο καλο σιμβαινει...Ευχαριστω!!

Δημοσ.

καταρχην αμα εχεις usb modem πετατο και παρε ρουτερ.δεν αξιζουν τα μοντεμ.β.βαλε φιλτρα σε ολα τα τηλερωνα.προσεχε μην τα βαλεις αναποδα .και ο συναγερμος θελει φιλτρο αμα υπαρχει.

Δημοσ.
καταρχην αμα εχεις usb modem πετατο και παρε ρουτερ.δεν αξιζουν τα μοντεμ.β.βαλε φιλτρα σε ολα τα τηλερωνα.προσεχε μην τα βαλεις αναποδα .και ο συναγερμος θελει φιλτρο αμα υπαρχει.

Ναι φιλε μου το modem ειναι usb μου το ειχαν δοσει με τιν πρωτι σινδεση πριν απο κανα 2 χρονια οταν ειχα 512 γραμμη κ με τις αναβαθμισεις τωρα ειναι 1mbps κ εγω αυτο σκεφτικα μπορει να φταιει το Modem...anyway σε ευχαριστω φιλε:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...