Προς το περιεχόμενο

ΣΤΡΑΤΟΣ


lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια λογω της τεττραπληγιας που εχω θα παρω απαλλαγη. Και μαλλον θα βγω Ι5. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν αργοτερα θα εχω επιπτωσεις. Θα μπορω να διοριστω στο δημοσιο? λογω της καταστατης το δημοσιο ειναι μονοδρομος για μενα. θα μπορω να διοριστω κατι ακουσα οτι για προσληφθεις στο δημοσιο πρεπει να εχεις παει στρατο. Οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω

Δημοσ.

χαλαρωσε ρε φιλε δεν υπαρχει προβλημα

προβλημα με το δημοσιο εχεις ΜΟΝΟ αν βγεις ανυποτακτος στρατου ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΤΕ σου...ασχετο το Ι5 και τα αλλα...

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ γνωρίζω πως άν είσαι Ι5 είναι δύσκολο να μπείς στο δημόσιο [βέβαια άν βρείς κάποια άκρη (βύσμα) όλα είναι πιθανά] αλλιώς όλοι όσοι θα ήθελαν να γλιτώσουν τον στρατό θα βρίσκανε τον τρόπο να βγουν Ι5.

Δημοσ.

1) Έχεις πρόβλημα για το δημόσιο αν έχεις Ι4/Ι5 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ και όχι Ι4/Ι5 παθολογικό που θα πάρεις εσύ με αυτό που έχεις.

 

2) Αποκλείεσαι (υπό νορμάλ συνθήκες) να μπεις στο δημόσιο στις θέσεις ασφαλείας (αστυνομία, πυροσβεστική κτλ), όπως είναι φυσικά λογικό για τη κατάστασή σου.

 

3) Τυπικά στην αγορά σε ρωτούν αν έχεις "ολοκληρώσει την στρατιωτική σου θητεία" εννοώντας αν ξεμπέρδεψες με τον στρατό μόνιμα. Δεν σου ζητάν το χαρτί Ι, εκτός από ειδικές περιπτώσεις.

 

Προσωπικά έχω Ι4 παθολογικό και δεν είδα στα 2 χαρτιά που μου έδωσαν να έχουν γράψει το Ι πουθενά (ακόμη).

Δημοσ.

Παντως ασχετα απο το θεμα στρατου, σε ολες τις προκηρυξεις του Δημοσιου, υπαρχει το παρακατω μεταξυ αλλων:

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Οι υποψήφιοι πρέπει:

Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, το Ι5 παθολογικό που θα σου δώσουν δεν θα φαίνεται πουθενα, ούτε στα πιστοποιητικά που θα πάρεις από τη στρατολογία (τύπου Β- τα χρειάζονται οι εργοδότες σου) , απλώς θα λέει ότι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Στο δημόσιο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που νομίζω ότι δικαιούσαι και προσαύηση μορίων λόγω την τετραπληγίας. Καλή τύχη ότι κι αν κάνεις!

Δημοσ.

τα Ι επισης θεωρειται αυστηρα προσωπικο δεδομενο..δλδ και Ι5 ψυχολογικο να βγεις δεν αναγραφεται πουθενα...φυσικα εκδηλωνεται το συγκεκριμενο εαν πας σε δυναμεις ασφαλειας οπου οπωσδηποτε σε περνανε απο ψυχολογο και εκει πιστεψτε με δεν μπορεις να τον κοροιδεψεις εαν δεν πας καλα ψυχολογικα...

Δημοσ.

παιδια ευχαρηστω για τις απαντησεις. εγω καθηγητης πληροφορικης θελω να γινω. Τα ψυχολογικα μου ειναι μια χαρα (και 2 τρομαρες):-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...