loukas77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδιά SOS! Αύριο φεύγω πρωί πρωί για διακοπές. Προχτές πήρα από το πλαίσιο έναν αντάπτορα μπρίζας για ipod από το πλαίσιο http://www.vivanco.de/cgi-bin/vivanco/en_US/productDetail.html. Σήμερα το έβαλα να φορτίσει το ipod nano 3rd gen και το είχα αφήσει. Το ακούμπησα πριν λίγο και ψηνόταν (έκαιγε). Το έβγαλα αμέσως και το έβαλα να κρυώσει στον ανεμιστήρα. Τώρα δεν ανάβει ούτε αν το συνδέσω στο PC. Τι να κάνω???? Το έκαψε? Τώρα φοβάμαι να φορτίσω με αυτό το ipod touch μου... EDIT: Το link δεν το βγάζει... δέιτε εδώ:
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δε βλέπω να είναι certified απο την Apple, με λίγα λόγια είναι accidental damage, εφ'όσων δεν έγινε απο κάτι για το οποίο μπορεί να κριθεί υπεύθυνη η Apple. Άμα όντως κάηκε, δε θα στο φτιάξουνε δωρεάν... αλλα μπορείς να προσπαθήσεις... να πείς οτι το έπαθε μετά απο μία νύχτα φορτίζοντας στον υπολογιστή ... και καλό ψάρεμα...
loukas77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δε βλέπω να είναι certified απο την Apple, με λίγα λόγια είναι accidental damage, εφ'όσων δεν έγινε απο κάτι για το οποίο μπορεί να κριθεί υπεύθυνη η Apple.Άμα όντως κάηκε, δε θα στο φτιάξουνε δωρεάν... αλλα μπορείς να προσπαθήσεις... να πείς οτι το έπαθε μετά απο μία νύχτα φορτίζοντας στον υπολογιστή ... και καλό ψάρεμα... Ευχαριστώ πολύ... Λες να μην προσπαθήσω να φορτίσω και το touch μου με αυτό ε? Μπορώ να πάω το φορτηστή στο πλαίσιο και να τους τον φέρω στο κεφάλι? Λέω αν εκεί που θα πάω βρω κανένα γερμανό, να αγοράσω τον αυθεντικό φορτιστή της apple... Μήπως έχει καεί μόνο η μπαταρία και θα μου το φτιάξουν αλλάζοντας μπαταρία? Επίσης πού πρέπει να το πάω? Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Το iPod nano είναι αγορασμένο από Αμερική... Το touch από το πλαίσιο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδιά SOS! Αύριο φεύγω πρωί πρωί για διακοπές. Προχτές πήρα από το πλαίσιο έναν αντάπτορα μπρίζας για ipod από το πλαίσιο http://www.vivanco.de/cgi-bin/vivanco/en_US/productDetail.html. Σήμερα το έβαλα να φορτίσει το ipod nano 3rd gen και το είχα αφήσει. Το ακούμπησα πριν λίγο και ψηνόταν (έκαιγε). Το έβγαλα αμέσως και το έβαλα να κρυώσει στον ανεμιστήρα. Τώρα δεν ανάβει ούτε αν το συνδέσω στο PC. Τι να κάνω???? Το έκαψε? Τώρα φοβάμαι να φορτίσω με αυτό το ipod touch μου... EDIT: Το link δεν το βγάζει... δέιτε εδώ: Δοκίμασες να συνδέσεις το νεκρό nano με το καλώδιο του υπολογιστή για να δεις αν απο εκεί αντιδρά-φορτίζει?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Σίγουρα φταίει ο φορτιστής και όχι κάποια αστάθεια στο ρεύμα του σπιτιού έ;; αν ναί, πήγαινε τον πίσω και πες τους τι σου προκάλεσε... δοκίμασε να επαναφέρεις το iPod nano, και προς θεού, μη τον ξαναχρησιμοποιήσεις για κανένα λόγο.... δε θές να κλαίς και άλλα χρήματα.
blk88memorz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Υ.Γ.: Το iPod nano είναι αγορασμένο από Αμερική... Το touch από το πλαίσιο Aπο όπου και να είναι αγορασμένο το iPod ισχύει η εγγύηση απο την rainbow. Αρκεί να είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια (ο 1ος χρόνος). Πέρνα μια βόλτα απ' το πλαίσιο, βγάλε το άχτι σου και μετά πήγαινε για την εγγύηση.
loukas77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη που επαναφέρω αυτό το θέμα αλλά τώρα αποφάσισα να το πάω στο Πλαίσιο-rainbow. Πήγα στο πλαίσιο και μου λένε ότι μπορούν (αν θέλω) να μου αλλάξουν το φορτιστή (και να πάω το ipod στη rainbow). Έτσι θέλω να ρωτήσω: Σίγουνα υσχύει η εγγύηση χωρίς να πειράζει που είναι από αμερική? Να τους πω ότι το φόρτιζα με εκείνον το φορτιστή και χάλασε ή θα μου πουν ότι φταίει ο φορτιστής και δεν μπορουν να κάνουν κάτι γιατί δεν χάλασε από δικό τους πράμα (ενώ στο πλαίσιο μου είπαν ότι δεν έχει σχέση). Ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.