De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 οι πολλες συσκευες μπορει να κανουν χαλια την ποιοτητα.οχι παραπανω απο 2 σταθερες.το ιντερνετ μπορει να κανει sync ακομα και με το ενα καλωδιο αρκει το αλλο να γειωνει το τηλεφωνο δεν θελει τοσο καλη ποιοτητα χαλκου αλλα θελει και τα 2 καλωδια.καμια σχεση το ενα με το αλλο.αν ηταν καθαρο voip θα περνε απο τον ρουτερ Απλά έβγαλα αυτό το συμπέρασμα γιατί όταν με παίρνουν από εναλλακτικούς ή τους παίρνω αντίστοιχα, η φωνή ακούγεται είτε πολύ σιγανή είτε με ρομποτισμούς (Στυλ VoIP).
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 υπαρχει και voip οπως λενε αλλα δεν ειναι καθαρο voip.παιζει και voip Ομως.δοκιμασε με λιγοτερες σταθερες συσκευες πανω.
stefan2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 26db attenuation είναι καλά? ADSL Status (Downstream/Upstream) : 17225(Kbps) / 1020(Kbps) και ένα άλλο επίσης πως θα μάθω πόσο απέχω από τον DSLam ? κατεβάζω μέχρι και 1.6mb είμαι από τους τυχερούς ή όντως υπάρχουν άτομα που κατεβάζουν με πιο μεγάλες ταχύτητες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 πολύ καλά είσαι...
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 26db attenuation είναι καλά? ADSL Status (Downstream/Upstream) : 17225(Kbps) / 1020(Kbps)και ένα άλλο επίσης πως θα μάθω πόσο απέχω από τον DSLam ? κατεβάζω μέχρι και 1.6mb είμαι από τους τυχερούς ή όντως υπάρχουν άτομα που κατεβάζουν με πιο μεγάλες ταχύτητες? παρα πολυ καλά ειναι και max κατεβασμα κοντα στα 1800 8a εχεις.περιπου αποσταση 2 km πρεπει να εχεις.εγω με 30 ειμαι στα 2,4 αν θυμαμε σωστα.μην ψαχνεις την αποσταση δεν εχει νοημα.υπαρχουν και ατομα που κλειδωνουν και 23000 αλλα ειναι αρκετα σπανιο.εχεις πολυ καλη ταχυτητα αρκετα πανω απο το μεσο ορο.23.000 κβιτς κλειδωνουν κατι ατομα 100 μετρα απο τον οτε με attenuation <5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.