Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με amsn σε debian


DragonlordP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε! Πριν λίγες μέρες έβαλα debian (από ubuntu) και επειδή παίζει ένα πρόβλημα με το emesene που χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα (δεν έβγαζε λίστα επαφών) είπα να βάλω amsn. Όλα καλά εκτός από κάτι: όταν μου μιλάει κάποιος και είμαι σε άλλο παράθυρο το tab της συνομιλίας δεν αναβοσβήνει, κι έτσι μου μιλάνε και δεν το καταλαβαίνω αν δεν πάω πίσω στο παράθυρο της συνομιλίας. Έχω πάει στις προτιμήσεις του amsn και έχω ticked το "Τρεμόπαιξε τον τίτλο του παραθύρου συζήτησης όταν ληφθεί μήνυμα σε παράθυρο που δεν είναι ενεργό", το οποίο λογικά θα έπρεπε να κάνει αυτό ακριβώς που θέλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν έχει απαντήσει κανείς, για την περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα: τελικά βρήκα ότι μάλλον είναι bug του metacity - http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=528927

Χτες πειραματιζόμουν με το compiz και δούλεψε κανονικά (αν και δεν είχα μεγάλη επιτυχία γενικότερα με το compiz οπότε το έβγαλα και είμαι πάλι στα ίδια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλω αρκετά για να το ξαναρισκάρω, και στο ubuntu δηλαδή που το είχα ελάχιστα εφέ είχα βάλει. Μόνο για αυτό με το amsn θα άξιζε. Βασικά έχω debian testing (επειδή αν βάλω stable θα κάνω κάτι χρόνια να δω την emu 0404 κάρτα ήχου μου να παίζει) και nvidia κάρτα γραφικών, και ψάχνοντας στο νετ βρήκα διάφορες οδηγίες για να το κάνω να τρέξει... μέχρι που δεν δούλευε τίποτα και έτρεξα ένα σκριπτάκι που είχε ποστάρει κάποιος σε ένα φόρουμ (δυστυχώς δεν έχω κρατήσει τις σελίδες) και γαμήθηκαν τα πάντα, δεν με έβαζε στο gnome, παραλίγο να χρειαστεί να κάνω clean install. Τέσπα, αύριο την κάνω για διακοπές, μπορεί να σου πω όταν γυρίσω, thanks.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρετε! Πριν λίγες μέρες έβαλα debian (από ubuntu) και επειδή παίζει ένα πρόβλημα με το emesene που χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα (δεν έβγαζε λίστα επαφών)

 

Παλιές εκδόσεις του msn μπλοκάρονται από servers της MS. Η λύση στο πρόβλημα για Ubuntu (παρομοίως και για άλλες distro) μέχρι την 1.0.1 του emesene στα repositories που αποτελεί μια bug fix έκδοση.

 

>sudo sed -i.bak 's/09607671-1C32-421F-A6A6-CBFAA51AB5F4/CFE80F9D-180F-4399-82AB-413F33A1FA11/g' /usr/share/emesene/emesenelib/XmlTemplates.py

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

yep, το έχω δει, περιμένω να μπει στα repos για να ξαναβάλω emesene. Επίσης σήμερα είδα ότι ετοιμάζεται το amsn v.2 με developers του emesene, το οποίο θα έχει τα θετικά και των δύο, αλλά μάλλον έχουμε καιρό για αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...