Προς το περιεχόμενο

ταχυτητα ενεργοποιησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια στο σπιτι μου στην κεφαλονια,μεχρι λιγο πριν τα περασμενα χριστουγενα ειχα συνδεση με τη forthnet στα 2mbps(που ειναι και η γεγιστη ταχυτητα στην περιοχη...)...καπου εκει αποφασησαμε να το γυρησουμε σε doyble play μεσω δικτυου οτε(αναγκαστικα)...και αυτοι με διαβεβαιωσαν οτι θα παραμεινουμε στα 2(αφου και τυπικα μεσω δικτυου οτε σου δινουν 4)....την περιοδο μεχρι να μας ενεργοποιηθει το double play μας εριξαν στο 1...το προβλημα ειναι οτι μετα μας ενεργοποιησαν στο 1...απο τοτε καθε τους παιρνω κατα περιοδους τηλ και μου λενε τα ιδια...οτι δλδ ειναι μονο και μονο θεμα οτε..σημερα μαλιστα μια κοπελα απο εκει μου ειπε να παρω και τηλ στον οτε...

τι πρεπει να κανω τελικα???με αυτους δεν παιζει να βγαλω ακρη...ειναι οντως θεμα οτε???μιλαμε για 5 μηνες καθυστερηση...

ευχαριστω...

Δημοσ.
αν δεν κάνω λάθος έριξαν στο 1 γιατί σου δεσμεύει άλλο 1 mbit για Voip(αν έχεις δωρεάν απεριόριστες κλήσεις).

Μέσω voip γίνονται οι κλήσεις στο δίκτυο της forthnet;

Δημοσ.
αν δεν κάνω λάθος έριξαν στο 1 γιατί σου δεσμεύει άλλο 1 mbit για Voip(αν έχεις δωρεάν απεριόριστες κλήσεις).

Μέσω voip γίνονται οι κλήσεις στο δίκτυο της forthnet;

δεν πιστευω...πρεπει να ειναι ανεξαρτητο...αφου ειμαι και μεσω δικτυου οτε...και η ιδιοι μου το λενε...οτι ειμαι στο 1...αλλα μου λενε οτι δε μπορουν να κανουν κατι αυτοι,και να παρω τον οτε...παιζει να βρω ακρη στο οτε??κι ας ειμναι στο δικτυο του,αφου η φορθεντ ειναι ο παροχεας...

Δημοσ.

κοιτα αν εσυ εχεις συμφωνισει για 2 mbps και η forthnet δν στα δινει φταιει αποκλιστικα η forthnet και μονο αυτη μπορει να μεσολαβισει στον ΟΤΕ για να λυθει το θεμα εσυ ειτε παρεις ειτε δν παρεις στον ΟΤΕ θα ειναι το ιδιο ... δν δινουν σημασια στους εναλακτικους...

Δημοσ.
κοιτα αν εσυ εχεις συμφωνισει για 2 mbps και η forthnet δν στα δινει φταιει αποκλιστικα η forthnet και μονο αυτη μπορει να μεσολαβισει στον ΟΤΕ για να λυθει το θεμα εσυ ειτε παρεις ειτε δν παρεις στον ΟΤΕ θα ειναι το ιδιο ... δν δινουν σημασια στους εναλακτικους...

ε αυτο σκεφτομαι κι εγω...μου φαινεται αστειο,να τους παρω σαν χρηστης μιας αλλης εταιριας και να τους κανω παραπονα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...