Προς το περιεχόμενο

Μέγεθος ανεμιστήρα

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μετρήσω το μέγεθος του ανεμιστήρα που μπαίνει στο κουτί μου?

Δεν το έχω βρει στο e-shop για να δω ακριβώς πόσο μεγάλους παίρνει.

Ας πούμε με κάποιον χάρακα...

Κάποιον μπακάλικο τρόπο.

Έχω ήδη ένα στο πισω μέρος του κουτιού και θυα ήθελα να βάλω άλλους 2 , πλάγια πάνω απο την κάρτα γραφικών και στο μπορστινό μέρος του κουτιού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:-)

edit: η μητρική μου είναι η asus m2a-mx http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/asus-m2a-mx/

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι στο τροφοδοτικό ή στο σε κάποια υποδοχή της μητρικής.

Δημοσ.

Αν και κρίνοντας από το nick σου, εσύ είσαι ο ειδικός σε τέτοια θέματα, γνωρίζεις ποιο κουτί έχεις; Νομίζω πως η διάσταση που αναφέρουν τα fan είναι η απόσταση μεταξύ δύο γειτονικών τρυπών για τις βίδες.

Δημοσ.

Τι εννοείς ακριβώς; Ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις έναν και δεν ξέρεις αν χωράει στο κουτί σου; Αν είναι έτσι μπορείς να μετρήσεις με το χάρακα την απόσταση μεταξύ 2 τρυπών στις οποίες θα βίδωνες τον ανεμιστήρα. Βέβαια δεν πρόκειται να είναι ακριβώς 12cm ή 8cm αλλά εν πάσει περιπτώσει θα καταλάβεις...

Δημοσ.

Ναι θέλω να βάλω 2 ακόμα ανεμηστήρες και δεν ξέρω αν θα χορέσουν ή όχι.

Σε λίγο θα υπάρξει και φωτο.

Διαγωνίως θα μετρησω ?

Δημοσ.
Όχι.

1234567890

Είναι 8 cm και αυτος που είναι στο πλάι και αυτός που είναι μπροστά στο κουτί δηλαδή ποιος ανεμηστήρας θα ταιριαξει ? Ο 80mm?

Ποιον θα μου προτεινατε απο το e-shop ?

Πως θα τον συνδεσω ?

Δημοσ.

Είδα ότι έχω ένα 3-pin molex.

Τον άλλο τον ανεμηστήρα πως θα τον συνδεσω?

Πρέπει να πάρω ένα μετατροπέα για να τον συνδέσω απευθείας στο τροφοδοτικό ??

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες από ένα ανεμιστήρι. Υπάρχουν τα αθόρυβα που έχουν μικρότερο airflow και τα κάπως πιο θορυβώδη με μεγαλύτερο airflow. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική...

Δημοσ.

Δεν λέω αν είναι πυρηνική ή όχι φυσική αλλά με τυρανάει η σκέψη αν θα δουλέψει αυτος ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...