giannisdei Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Eαν κλειδωση με VERSION 2.0 μετα απω λαθος τι γινεται ξεκλειδωνη και πως
pcfan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δωσε περισοοτερες πληρογορίες γιατί δεν έχουμε καταλάβει για τι πράγμα μιλάς.
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αν μυρίσεις αρκετά τα νύχια σου θα συμπεράνεις πως μάλλον μιλάει για το iphone.
pcfan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αν μυρίσεις αρκετά τα νύχια σου θα συμπεράνεις πως μάλλον μιλάει για το iphone. Μάλιστα , δεν το είχα καταλάβει αυτο πριν και όπως το κόβω δεν το κατέχω αυτο το άθλημα.
gsmeros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 υπαρχει thread για το iphone. αν θες μπες και διαβασε να βρεις αυτο που σε ενδιαφερει. .... google downgrade 2.0 into 1.1.4 η pwnage 2.0 για ξεκλειδωμα της συσκευης (μονο αν ειναι 2g)
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ...εγώ πάλι κάτι αγόρασα χθες από κάπου και νομίζω ότι δεν δουλεύει καλά, αλλά μπορεί και να δουλεύει, ποιός ξέρει... Για βοηθήστε! :lol:
Steven Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ...εγώ πάλι κάτι αγόρασα χθες από κάπου και νομίζω ότι δεν δουλεύει καλά' date=' αλλά μπορεί και να δουλεύει, ποιός ξέρει... Για βοηθήστε! [/quote'] εγώ νομίζω πως πρέπει να αλλάξεις την δίοδο με κωδικό MDE8473.. Ντάξει πρέπει να το ανοίξεις και να κάνεις και κατι κολλήσεις αλλα μετά θα είσαι οκ. Εγγυημένα πράγματα...το παίρνω πάνω μου
gsmeros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 εγώ νομίζω πως πρέπει να αλλάξεις την δίοδο με κωδικό MDE8473.. Ντάξει πρέπει να το ανοίξεις και να κάνεις και κατι κολλήσεις αλλα μετά θα είσαι οκ. Εγγυημένα πράγματα...το παίρνω πάνω μου αποκλειεται να δουλεψει ετσι. το εκανε ενας φιλος μου και του χαλασε. πατα : πανω , κατω , δεξια , αριστερα , χ , ο , Δ και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.