blaoulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γεια σας, προσφατως αγορασα ενα flash template . Ο τυπος εχει φτιαξει μια δικια του μορφη εχει βαλει και τα δικα του λογια και οταν εγω το ανοιγω μου εμφανιζει αυτα. Ολα ωραια και καλα μεχρι εδω. Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να αλλαξω το format μερικων σελιδων. Μεσα στον φακελο, site_flash/ που εκτος των αλλων περιεχει εικονες και εναν φακελο flash που μεσα εχει το swf. εχει και ενα αρχειο tfile_main.html το οποιο μπορω να το επεξεργαστω και να αλλαξω τα λογια του αλλα οχι και το format . Ειδα οτι υπαρχει αλλος ενας φακελος, ο site/ και μεσα εκει εχει σε στατικη μορφη ολες τις σελιδες του flash ( index-1 εως 7), τροποποιησα το format συμφωνα με αυτα που ηθελα να κανω και μετα ηλπιζα οτι τρεχοντας το swf θα επερνε τα καινουργια δεδομενα κατι που δεν εγινε... καμια ιδεα??? Ο αρχικος φακελος template/* περα απο αυτους τους 2 φακελους περιεχει αλλον εναν sources/ Ευχαριστω.
blaoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ενα μονο .fla εχω το main.fla και καποια psd.
ApSiMan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 το .fla είναι το source αρχείο. Από εκεί κάνεις ότι αλλαγές θες.Μετά το κάνεις export-->swf. Πρέπει να δημιουργήσεις νέο swf αρχείο (δεν γίνεται αυτόματη ενημέρωση στο ήδη υπάρχων) Το .psd είναι αρχείο photoshop....εικόνες!
blaoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ωραια το κατεβασα σε trial μορφη. Βρηκα αυτο που θελω να αλλαξω, θελω να ρωτησω αν ειναι εφικτο να εισαγω μεσα σε αυτο το label μορφη html. Και επισης οπωςσ ανεφερα σε εναν αλλο φακελο εχει ολες τις σελιδεσ του flash σε στατικη μορφη ( html ) , ποια η χρησιμοτητα τους? και ειναι εφικτο αν αλλαζοντας μια απο αυτες να αλλαξω στο fla με απλη αντικατασταση το συγκεκριμενο κομματι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.