Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδια τι πιστευεται λεται το crysis να εχει καλυτερει μηχανη γραφικων στα high.Ενω το farcry2 μπορει να το ξεσκιζει το crysis αν καποις το παιζει στα high to farcry 2 σε μηχανη γραφικων!!!!:fear::fear::eek::mrgreen::shifty:
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 α) Δεν κατάλαβα τίποτα. Κάτι για FarCry και Crysis λες αλλά κάπου σε έχασα με τις γραφικές κάρτες β) Τι μανία σε έχει πιάσει με το FarCry 2; γ) Ρώτα τους moderators αν μπορείς να αλλάξεις nickname. Αν δε μπορείς (που δε μπορείς) ξαναδιάβαζε μια φορά τα μηνύματά σου πριν πατήσεις το "Υποβολή". Και πιο εύστοχες απαντήσεις θα πάρεις και θα γλυτώσεις την καζούρα Γενικά τα δύο παιχνίδια δείχνουν να ναι κοντά στο οπτικό κομμάτι. Τώρα πόσο κοντά και πιο θα είναι πιο βαρύ δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε από τώρα.
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 α) Δεν κατάλαβα τίποτα. Κάτι για FarCry και Crysis λες αλλά κάπου σε έχασα με τις γραφικές κάρτες β) Τι μανία σε έχει πιάσει με το FarCry 2; γ) Ρώτα τους moderators αν μπορείς να αλλάξεις nickname. Αν δε μπορείς (που δε μπορείς) ξαναδιάβαζε μια φορά τα μηνύματά σου πριν πατήσεις το "Υποβολή". Και πιο εύστοχες απαντήσεις θα πάρεις και θα γλυτώσεις την καζούρα Γενικά τα δύο παιχνίδια δείχνουν να ναι κοντά στο οπτικό κομμάτι. Τώρα πόσο κοντά και πιο θα είναι πιο βαρύ δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Παιδια γιατι δεν καταλαβετε τι θελω να πω ακουστε λοιπον θελω να μου πειτε αν το crysis εχει καλυτερη μηχανη γραφικων απο farcry 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδια γιατι δεν καταλαβετε τι θελω να πω ακουστε λοιπονθελω να μου πειτε αν το crysis εχει καλυτερη μηχανη γραφικων απο farcry 2 Όταν βγει το Far Cry 2 θα ξέρουμε. Πως να ξέρουμε από τώρα;
littlelouievegos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Το επομενο παιχνιδι vs far cry 2 πιο θα ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.