Προς το περιεχόμενο

Αγορα router

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα router ώστε να αξιοποιήσω να 24 mbit της forthnet και να είναι wireless. Σκέφτηκα να πάρω το

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612342

Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι λέει

802.11b για ταχύτητες έως και 11Mbps.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει πάνω από 11 mbps?

Διότι έτσι τα επιπλέον mbit που μου προσφέρει η forthnet θα πάνε αναξιοποίητα!:confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

Αυτη η ταχυτητα που αναφερεις ειναι για το εσωτερικο ασυρματο δικτυο , το συγκεκριμενο wireless modem - router ειναι adsl2+ οποτε λογικα φτανει μεχρι 24mbps.

Δημοσ.

που τις βρισκεται αυτες τις μαρκες και θελετε να τις παρετε.οτι βρισκεται φτηνο τρεχετε εκει χωρις να σας νοιαζει αν κατι ειναι καλο η αν το εχει πολυς κοσμος.και επειδη το router Θα το κρατησεις πολλα χρονια πηγαινε παρε κατι καλυτερο πιο διαδεδομενο πιο δοκιμασμενο οπως το linksys wag200 για annex a

Δημοσ.

Επειδή τα έπαιξε το μπρίκι που εκτός από καφέ έμπαινε και στο internet καμιά φορά της BaudTec, ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ ένα router της προκοπής να κάνω τη δουλειά μου.

Έλα μου όμως που έχει εξαφανιστεί (το LINKSYS WAG200G-EU WIRELESS-G) από το e-shop, και το βρήκα στο Msystems και σε κάτι άλλα μαγαζιά...

Τι λέτε να κάνω, να το πάρω από το Msystems ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα;

• Super Moderators
Δημοσ.

ή το παίρνεις από Msystems ή αν έχεις παραπάνω χρήματα πας στο Zyxel Prestige 660HW-D1 που τα σπάει επίσης :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι κολλησες με τα tp-link; Με λιγα περισσοτερα λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερα πραγματα οπως σου λενε τα παιδια

Δημοσ.

αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω.ολοι τωρα τελευταια tp link και τp link.εχετε δει καναν provider Να τα δινει?αντε μετα να βρεις υποστηριξη για κατι που δεν το εχει κανενας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...