Ethan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Γνωριζετε ολοι πως το MicroDVD αναγνωριζει υποτιτλους σε μορφη .srt.Το προβλημα που εχω ειναι πως για να προσθεσεις εξτρα τους υποτιτλους πρεπει να εχεις ολοκληρη την ταινια και οχι σε 2 τμηματα μια και σε αυτη την περιπτωση το πρωτο κομματι παει και ερχεται μια και μπορεις να κοψεις απο το αρχειο των υποτιτλων το αρχικο τμημα ενω για το δευτερο κομματι πρεπει να ξαναγραψεις τους χρονους στους υποτιτλους αρχιζοντας απο χρονικη στιγμη 0.Καμια προταση?
gmeles Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Ethan: <strong>Γνωριζετε ολοι πως το MicroDVD αναγνωριζει υποτιτλους σε μορφη .srt.Το προβλημα που εχω ειναι πως για να προσθεσεις εξτρα τους υποτιτλους πρεπει να εχεις ολοκληρη την ταινια και οχι σε 2 τμηματα μια και σε αυτη την περιπτωση το πρωτο κομματι παει και ερχεται μια και μπορεις να κοψεις απο το αρχειο των υποτιτλων το αρχικο τμημα ενω για το δευτερο κομματι πρεπει να ξαναγραψεις τους χρονους στους υποτιτλους αρχιζοντας απο χρονικη στιγμη 0.Καμια προταση?</strong><hr></blockquote><p>εγώ το έλυσα αυτό δημιουργόντας ένα ψευτικο αρχείο 1 δευτερολέπτου. Πρόσεξε όμως στο >ini να κρατήσεις των αριθμό των frame του αυθεντικού και όχι του ψεύτικου. Λίγο μπακαλίστικος τρόπος αλλα δουλεύει μια χαρά
Ethan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 οταν λες πως δημιουργεις ψευτικο αρχειο ενος δευτερολεπτου?Κανε μου το πιο λιανα!!!!
pseira Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 kala re! to sub conv den to exete akousta???????? Ultimate subtitle converter. psakste to kai deite...WOW!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.