clockwork Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εχω ενα απλό dvd αντιγραφικο και θέλω να προχωρήσω και να βάλω ενα blue ray και να ρωτήσω αν υπάρχει κατι αν'αλογο του blue -ray οπως HD dvd . θέλω να ξέρω αν θα ποιάσουν τόπο τα λεφτά για την αναβάθμιση. ενναλακτικές λύσεις και απόψεις για τo μετά dvd βήμα. ευχαριστώ
dreaming123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δεν αξίζει ακόμη η αγορά του... Περίμενε λίγο καιρό να π'εσουν οι τιμές και σε hardware και σε αναλώσιμα και τοτε θα τα τιμήσουμε όλοι!!!
lak10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Φιλε μου αυτην προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει σε καμια περιπτωση η αγορα blu ray write η player ειναι ακομα νωρις πιστευω δεν εχω οριμασει ακομα τα πραγματα. Εξ αλλου ενα blue ray δισκακι κανει γυρω σα 20 ευρω. θα σου προτεινα να περιμενεις
soilworker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Βαλε ενα dvd τωρα και βλεπεις στο μελλον αν αξιζει για blueray.Για hd-dvd ουτε συζητηση..
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Τα blu-ray δισκάκια ξεκινάνε από 10?. Δηλ. για να αποθηκεύσεις 650GB θες 16 δισκάκια => 160? (χωρίς να λαμβάνω υπόψη το κόστος του drive). Με ~130? μπορείς να πάρεις 2 640άρηδες δίσκους, που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία/ασφάλεια. Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο να θες blu-ray, είναι νωρίς ακόμη. Το HD-DVD έχει πεθάνει.
tommi03 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Και εγώ σε λίγες μέρες που θα πάρω pc σκεφτόμουνα να πάρω blu ray αλλά θα κάνω υπομονή ώστε να ‘ωριμάσει’ όπως είπε και ο φίλος από πάνω το θέλω κυρίως για ταινίες
bokos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 +1 και εγώ, περίμενε ακόμα για το blu ray αλλιώς πιστεύω θα τα κλαις τα παραπάνω λεφτά..
washcloud Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ...εγώ σκέφτομαι και τα καμμένα δισκάκια (δε νομίζω να μην καίγονται τα BR ) αλλά ΚΑΙ τα κατόπιν γρατζουνισμένα κτλ.... Νομίζω ότι τα BR απευθύνονται σε : α)Τρελλολεφτάδες β) μανιώδεις με την ποιότητα video (hd ταινίες , μεγέθους άνω των 8.5 gb). Eίτε για την αγορά drive/"φέτας", είτε για τα δισκάκια... Aπό "πρακτικής" απόψεως ο antonl έχει πολύ δίκαιο για αγορά σκληρού δίσκου αντί BR. (με ΔΥΟ μάλιστα δίσκους όπως λέει, αλλά σε RAID 1 διάταξη, έχεις και αυτόματο backup και ξενοιάζεις μια και καλή...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.