Προς το περιεχόμενο

Για σας το δημιουργήσαμε!

Tarek2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλουμε παρακαλώ την γνώμη σας για το καινούριο μας site με δωρεάν αγγελίες

ΕΛΛΑΔΑ - MyList - Δωρεάν Μικρές Αγγελίες σε Ελλάδα και Κύπρο - Ψάχνεις για Σπίτι, Διαμέρισμα, Εργασία, Δουλειά, Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτα, Σκάφος, Ερωτικές γνωριμίες, Φίλους. Μπες και βρες αυτό που θέλεις. ...

Πείτε μας αν πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσουμε κατηγορίες και τι!

www.mylist.gr

Ευχαριστούμε!

Δημοσ.

θετική η επιλογή για αγγελίες ανα πόλη, καλο θα ήταν να υπάρξει κατηγοριοποίηση και για συγκεκριμένα αντικείμενα αλλά και προτάσεις απο την σελίδα για τις καλύτερες επιλογές..

Δημοσ.

είναι ωραίο ,μπράβο παιδιά ,δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω ,άπλα μια ερώτηση θέλω να κάνω .ποιο script χρησιμοποιείτε ?:-)

Δημοσ.

Απο υλικό μπορεί να μην έχει πολλά πράγματα, αλλά απο design μου άρεσε.

Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει και φωτογραφία δίπλα απο την κάθε αγγελία :-)

Δημοσ.

Βλέπω το yoologin επάνω, μου "μυρίζει" Joomla, αλλά ο κώδικας και τα URLs που παράγονται δεν είναι joomla ! :)

Ποιο CMS χρησιμοποιείς ;

Btw, προτείνω να αλλάξεις την βασική γραμματοσειρά γιατί δεν είναι εύκολη στην ανάγνωση.

Δημοσ.

Btw, προτείνω να αλλάξεις την βασική γραμματοσειρά γιατί δεν είναι εύκολη στην ανάγνωση.

Κι εγώ θα συμφωνήσω,οπωσδήποτε ν αλλάξεις την γραμματοσειρά,ίσως φανεί υπεροβολικό αλλά χαλάει την όλη καλή εικόνα του site.

Δημοσ.

Thanks για της απαντήσεις σας, σίγουρα έχετε δίκιο για την γραμματοσειρά και θα το αλλάξουμε σύντομα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...