Tarek2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Θέλουμε παρακαλώ την γνώμη σας για το καινούριο μας site με δωρεάν αγγελίες ΕΛΛΑΔΑ - MyList - Δωρεάν Μικρές Αγγελίες σε Ελλάδα και Κύπρο - Ψάχνεις για Σπίτι, Διαμέρισμα, Εργασία, Δουλειά, Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτα, Σκάφος, Ερωτικές γνωριμίες, Φίλους. Μπες και βρες αυτό που θέλεις. ... Πείτε μας αν πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσουμε κατηγορίες και τι! www.mylist.gr Ευχαριστούμε!
21century Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 θετική η επιλογή για αγγελίες ανα πόλη, καλο θα ήταν να υπάρξει κατηγοριοποίηση και για συγκεκριμένα αντικείμενα αλλά και προτάσεις απο την σελίδα για τις καλύτερες επιλογές..
doomya Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 είναι ωραίο ,μπράβο παιδιά ,δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω ,άπλα μια ερώτηση θέλω να κάνω .ποιο script χρησιμοποιείτε ?
opts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ΟΚ το site αλλά το tag του topic μου θύμισε το "γιατί εσείς μας το ζητήσατε"
Cyberbob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Απο υλικό μπορεί να μην έχει πολλά πράγματα, αλλά απο design μου άρεσε. Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει και φωτογραφία δίπλα απο την κάθε αγγελία
sotirakis.net Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Βλέπω το yoologin επάνω, μου "μυρίζει" Joomla, αλλά ο κώδικας και τα URLs που παράγονται δεν είναι joomla ! Ποιο CMS χρησιμοποιείς ; Btw, προτείνω να αλλάξεις την βασική γραμματοσειρά γιατί δεν είναι εύκολη στην ανάγνωση.
antonisid Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Btw, προτείνω να αλλάξεις την βασική γραμματοσειρά γιατί δεν είναι εύκολη στην ανάγνωση. Κι εγώ θα συμφωνήσω,οπωσδήποτε ν αλλάξεις την γραμματοσειρά,ίσως φανεί υπεροβολικό αλλά χαλάει την όλη καλή εικόνα του site.
Tarek2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Thanks για της απαντήσεις σας, σίγουρα έχετε δίκιο για την γραμματοσειρά και θα το αλλάξουμε σύντομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.