Spyros7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 αυτος ο "σοβαρος λόγος" είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι μπορεί να είναι. Εννοώ ότι αίρεται το απόρρητο για σοβαρά εγκλήματα (παιδεραστία, τρομοκρατία, φόνοι, οικονομικές απάτες κοκ). Δλδ δεν γίνεται για "ψύλλου πήδημα" (πειρατεία). Μέχρι τώρα τουλάχιστον.
clockwork Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 αυτο ήταν κάπως ανακουφιστικό... ευχαριστω για όλες τισ απαντήσεις
clockwork Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κάτι που ίσως φαίνετε άκυρο, αφορά τα site με δωρεάν αγγελίες. είναι "ν'ομιμο" να καταχωρήσεις μια αγγελία ταυτόχρονα σε πολλά sites η υπάρχει κάποιο πρόβλημα? έστω τυπικό.αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τους όρους κτλ... ευχαριστω
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κάτι που ίσως φαίνετε άκυρο, αφορά τα site με δωρεάν αγγελίες. είναι "ν'ομιμο" να καταχωρήσεις μια αγγελία ταυτόχρονα σε πολλά sites η υπάρχει κάποιο πρόβλημα? έστω τυπικό.αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τους όρους κτλ... ευχαριστω Αν και λίγο offtopic, ποτέ δεν έχω ακούσει ή έχει περάσει απ' το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Φυσικά καλό είναι να διαβάζουμε και τους όρους του εκάστοτε site :>
kirmis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι παράνομος φίλε μου και θα πας φυλακή!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.