HighT3ch Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των υπογραφών στις οποίες υπάρχουν links. Κάποιοι έχω την εντύπωση ότι κάνουν κατάχρηση της ελευθερίας που τους δίνεται να βάζουν links για να διαφημίσουν προϊόντα και υπηρεσίες τους. Δηλαδή θεωρείται αξιοπρεπές ο άλλος να έχει links σε site με κερδοσκοπικό χαρακτήρα και να εκμεταλλεύεται την επισκεψιμότητα του Insomnia και την ανοχή μας για να κερδίζει χρήματα! Είπαμε να βάλεις link (και εγώ έχω αλλά σε site μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) αλλά όχι να κάνεις τσάμπα διαφήμιση. Το θέμα είναι ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε πονηροί αλλά οι περισσότεροι είμαστε αξιοπρεπείς και δεν καταφεύγουμε σε τέτοια τεχνάσματα. Γιατί θα πρέπει να ανεχόμαστε αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και το κάνουν κατ΄εξακολούθηση;
HighT3ch Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αγαπητέ parsifal το ξέρω να σου κάνω report όταν βλέπω κάποιον αλλά το θέμα δεν είναι να κάνω εγώ ή ο οποιοσδήποτε το ρουφιάνο. Εγώ θέλω να δω περισσότερο ποια είναι η θέση η δική σας και ποια η θέση των υπολοίπων μελών. Απλά περίμενα αυτοί που το κάνουν να έχουν περισσότερη ευαισθησία και αξιοπρέπεια στο θέμα αυτό. Εφόσον η λύση είναι το report αυτό θα γίνει.
parsifal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγώ θέλω να δω περισσότερο ποια είναι η θέση η δική σας και ποια η θέση των υπολοίπων μελών Υπάρχει σχετική με το θέμα που αναφέρεις πρόβλεψη στους Όρους Χρήσης. Ρίξε μια ματιά. Τώρα, η συνεχιζόμενη ύπαρξη τέτοιων links σημαίνει απλώς πως ξέφυγαν από το moderation. Οπότε: ΙΕΚ Insomnia: Σπούδασε σήμερα τις ειδικότητες του αύριο - Βοηθός moderator - Ρουφιανο-member - Γλείφτης paredwse IEK Insomnia. Με σήμα τον σπίουνο! - - - - - ---> | | <--- - - - - -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.