computerakias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 γεια σας εχω ακουσει για ενα προγραμμα που μπορώ να δω τον αριθμο οταν η κληση εχει γινει με αποκρυψη.μηπως το ξερει κανεις?
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Πρόγραμμα δεν υπάρχει.Πρέπει να κάνεις μια αίτηση όπου για 2 εβδομάδες το κινητό σου θα το παρακολουθεί ο παροχέας σου.
andr3as Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Και αν ζητήσεις άρση απόκρυψης αυτός που έχει απόκερυψη θα ενημερώνεται ότι το νούμερο του θα φαίνεται στο νούμερο που καλεί....
spy187 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γενικοτερα ειναι ολοκληρη διαδικασια! Αν θεωρεις οτι αυτος/αυτη καταντα ενοχλητικος, απλα αλλαξε τον αριθμο σου!
ApSiMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γενικοτερα ειναι ολοκληρη διαδικασια!Αν θεωρεις οτι αυτος/αυτη καταντα ενοχλητικος, απλα αλλαξε τον αριθμο σου! απλά???? εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ πιο απλό να κάνω όλη την διαδικασία παρά να αλλάξω τον αριθμό μου....
MantiVersuS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 απλά????εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ πιο απλό να κάνω όλη την διαδικασία παρά να αλλάξω τον αριθμό μου.... ξέρουμε πως ενεργοποιούμε αυτή την υπηρεσία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.